- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Eşim okusa konunuzu, 'ne hatunlar var ben nasıl bir hata yapmışım' diye hayata küser.
Ne benimle olması gereken zamanı dışarıda geçirebilir, ne öyle eğlenmelere gidebilir ne benim programım yokken hem de ben izin vermeden dışarı çıkabilir ne de küstüğüm zaman hemen barışabilir.
Ama her ilişkinin dinamiği farklıdır ve sizin karakterleriniz buna uygundur, bir şey diyemem de.
Yine de fazla iyisiniz bence...
İnsan eşine böyle bir konuda gurur yapar mı? Çok tuhaf geldi bana.
Takıldığım şey, arkadaşlarıyla bara gitmesine izin vermeniz oldu açıkçası, gayet gereksiz ve bekarlık alışkanlığı.
İlişkiniz tuhaf geldiği için bir şey diyemeyecegim.
Sonuçta izin verdiğiniz şeyleri yapmış neden küstünüz onu bile anlamadım!
Bazı erkekler gerçekten şansını zorluyor, sizin eşiniz de öyle.Bizim planimiz vardi kizlarla evde bilirsiniz sohbet film cips flan.
Her ne kadar istemsizde olsa kabul etmek zorunda kaldim.
Kendiside maşallah baya bir abartmiş sabaha kadar uyumamışlar.
Bazı erkekler gerçekten şansını zorluyor, sizin eşiniz de öyle.
Kocam bana böyle 'bekarlık' talepleriyle gelse, nüfus cüzdanını uzatır ve niye evlendiğini sorar, bir de üzerine 10 gün burnundan getiririm.
Ama diğer konuda sizi fazla takıntılı buldum.
Her küslük sonrası cinsel ilişki şart, barışma perçinlenmeli diye düşünüyorum.
Belki hamileliğim sebebiyle 8 aydır kardeş kardeş bir yaşam sürmemden kaynaklı da olabilir, barışma ilişkinizi normal görmem.
O zaman güzel bir akşam yemeğinde, ikinizin keyfi yerindeyken aranızdaki sorunlara çözmeye yönelik yapıcı bir tartışma açabilirsiniz.Anlatmak istedigim aslında konuşmadık yani konuyu çözmedik ben yapmasını istemedigim seyleri soyleyemedim ya da neyden rahatsiz oldugumu.
Bu yuzden biraz kuruntu yaptim sonrasini anlayabiliyorum
O zaman güzel bir akşam yemeğinde, ikinizin keyfi yerindeyken aranızdaki sorunlara çözmeye yönelik yapıcı bir tartışma açabilirsiniz.
Hem olay soğuduğu hem aranız bal şeker olduğu için daha yararlı olacaktır, ayrıca birey olarak empati yeteneğinizle birbirinizi anlayıp, yanlışlarınızı görmenizi sağlayacaktır.
Eşim genelde böyle konuları benim eşref saatimde açar, doğru da yapar.
Öbür saatimde ya da kavga esnasında açsa biliyor ki sorun çözmek yerine daha da çözülmez bir hale gelir, getiririm çünkü.
Size de tavsiye ederim.
Gururunuzu kıracak bir durum yok ortada. Sonuçta o sizin kocanız. Siz de o an istemişsiniz ve devamında birlikte olmuşsunuz. İçinde bulunduğunuz zamana odaklanın. İlla bir kılıfa sokmak zorunda değilsiniz.
Eşiniz sizi ve sizinle yaptığı şeyleri özlediğini söylemiş. Özleminizi gidermiş birliktelikle de taçlandırmışsınız.
Siz sevgilisi ya da takıldığı bir kız değilsiniz. İşini mi gördü acaba diye bakmanız bence abartı olmuş.
Küslüğü bitirmek için adım atan, özlediğini dile getiren bir eşiniz var. Bence kıymetini bilin. Böyle şeyleri büyütmeyin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?