Kuruntumu yapiyorum ? Gururum mu kırıldı ?

Benim esimde arkadaslarıyla icmeye gider keza ben de...Bunda bir sıkıntı goremedim.
Ayrica evet kirici bir cumle olmus ama ne yazik ki kavga aninda bu tur laflar kullanabiliyoruz, sizin bosanalim kozunuz da en az bunun kadar gereksiz ve kirici olmus bence.
Son olarak, ben o sekilde yaklastigini sezmedim, siz herhangi biri degilsiniz onun icin, sizi her anlamda ozlemesi kadar dogal ne olabilir. Siz zaten oyle hissetseniz iliski olmazdi emin olun, simdi kuruntu yapiyorsunuz.
Uzatmayin bence, eger aklima takarim bundan sonra yaklasmalarina da takilirim derseniz guzel bir aninizda konusun birbirinizi dinleyin, rahatlarsiniz.

yorumunuza katiliyorum. es olmak yapisik ikiz gibi herseyi birlikte yapmak anlamina gelmemeli bence.. sahsen benim icin kiz arkadasin yerini esim tutamaz, onunla da ben erkek arkadaslariyla yaptigi muhabbeti yapamam. herkesin kendine ait bir alani olmali. ben de bazi aksam arkadaslarimla kiz kiza cikarim, o da bazi aksamlar erkek arkadaslariyla cikar. bar tarzi yerlere gitmiyoruz, genelde yemek yenilip birseyler icilecek yerlere gidiyoruz, ama yine de bana da cok manasiz geliyor "oraya bensiz gidemez, aksam arkadaslariyla cikmasina hayatta musade etmem" tarzi yorumlar. oldu olacak boynuna bir zincir baglayip gezdirsinler o zaman.

konu sahibine gelince, bence esiniz cok tatli davranmis, sarilmis, sevgisini belli etmis, uzatmak istememis. ben burada kullanildiginiz veya isini halletmek icin baristigi gibi bir durum gormedim.

Kesinlikle...Bazen arkadaslarla beraber cikariz, bazen de ayri bu kadar alana ihtiyacimiz oluyor, eminim herkesin de vardir. Dediginiz gibi arkadas muhabbeti farkli, guven duygusu yoksa sorun orda basliyor. Hatta aksam cikinca icki icmisse gece arabayla ben almaya gidiyorum, ickili kullanmasin diye, eve servis

O an istemişsiniz olmuş. İstemeseydiniz olmazdı. Bu düşünceniz yersiz. O an neler yaşandı nasıl duygulardaydınız biz bilemeyiz ki. Ayrıca cinsellik olmasaydı ilişkilerde kavgalar gerçekten çok uzardı.

Acıkcası bende bu sekilde dusunuyorum hem birbirmizden ayri vakit gecirdigimiz zaman birbirmizi ozluyoruz.
Ben de ortama girerim esim bana guvenir ama ben saatimi ve kendimi bilirim mesela kendimi kaybedecek kadar aslaaa içmem.
Bunda daha cocuklu olmamamizin katkisi tabiki buyuk. Ve tabiki boyle gitmicek.
Burdaki bar ortamlari cafe ortamlari cok cok farkli nezih insanlar.
Ben gonderiyorum cnku ben onun sahibi degilim.
Hep esimleyim zaten o da benimle farkli ortamlara girip konusacagimiz konular olmali diye dusunuyorum.
Esim 1-2 arkadasiyla 1 kere bara gitti. Saat cok gec olmadan dondu. Cok istedi israr etti bende kabul ettim. Ama kotu eş degilim buna izin verdigim icin. Ya da o ben arkadaslarimla cafeye gittim diye kotu degil...
Ayda yilda 1 izin vermek serbest olmasina izin vermek benim acimdan bir zarar gormuyorum.
Onunda arkadaslari var bekar evli nisanli.
Hicbirini ayirmadan butun arkadaslariyla aram iyidir. Esim Bana zarar verecek bisey yapmaya kalksa hemen haber verirlr o derecede.
Yani benm sadece kizdigim nokta kendini kaybedecek kadar içmesi ve bunun ustune hasta olmasi.
Birde sanki hic sosyal hayati yokmuş ben hep yok demisim yada geldigi zaman surat yapmişim gibi konusmasi oldu.
Yani kizlar gondersem bir dert gondermesem bir dert.
Birdaha gitmiceksin ddm tamam dedi. Ve tabiki ben dayanamayip yine gonderrcem ama bu defa kesnlikle ickili ortam olmayacak.
Sonucta ne ben onun kafesindeki kuşum , nede o benim kafesimdeki kuş...
Evlilik bana gore bu degil.
Eşm beni asla kisitlamaz gunduz istedigim her yere gidebilirim hiç gitme dedigini hatirlamam. O yuzden onun isteklerine ( evlililgimize zarar vermeyecek ) tamam demek ve uyarida bulunmak daha dogru olur...
Herkesin yorumu icin tesekkur ederim...

Hassas bır dönemıne mı denk geldi .. Gercekten bıraz abartmışşın ve bırazda haksızlık etmışsın. Eslerımız sevdıgımız adamlar aynı yatagı degıl hayatı paylasıyoruz. Evlilikte barısmalar en guzeli tabı esının yakınlasmasını cınsellik olarak algılamadıgın sürece.. Senı özlemiş sadece .

Kavga ettigimizde regldim evet biliyorsun konulari cocuk işlerini falan. Yani biz cocuk yapiyoruz doktor sigarayi biraksin dedi bizim beyimiz kendinden gecercesine içmiş bide arkadasi anlatiyor rezilliklerini. Kafasini arabadan cikarip istifra etmeler falan
Baya sinirlendim bu duruma hassas bir donemdi biraz benim icin oyle oldu... biliyosun bu cocuk olmamasi bizi cok fazla etkiliyor...
Tesekkurler yorumun iicin. :)

Haklısın.. Bu cogunlukla bendende oluyor. Alıngan oluverdım:) ben bu ay klomen ve ctltma ıgnesı ile basladım . Esım sıgara kullanıyor bu noktada dr bıze bıraksın vs demedı

Haklısın.. Bu cogunlukla bendende oluyor. Alıngan oluverdım:) ben bu ay klomen ve ctltma ıgnesı ile basladım . Esım sıgara kullanıyor bu noktada dr bıze bıraksın vs demedı

Cnm bana en son doktora (infertilite) gittigimde doktor bana esimin sigarayi birakmasi gerektigini soyledi ama tahlillere bakmadan once.
Birakmasa bile azaltsin sende kesinlikle kilo alma dedi.
Ben dinledim diyete basladm. Ama beyimiz hem sigarayi birakmadi hemde anlattigim gibi kendinden gecercesine içmiş..!

Bıraz zaman ver emınım sana olan sevgısı sayesınde sıgarayıda bırakck.
Tedavı düşünüyormusunuz

Ne kaldiki cnm ya aşılamayla tup bebek. Onlari da bilmiyorum crssret edemiyorum
Cnku artik kendimi kaptirmamayi ogrendim. Asilama olursa yine kaptiricam takacam negatif gorucem ooof
Ben son kez klomen kullanıyorum. 2. Kez ve son .. Sonra asılamaya ve tup bebege gecmek istıyorum ınş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…