- 28 Temmuz 2008
- 7.750
- 4.854
- 773
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Benim esimde arkadaslarıyla icmeye gider keza ben de...Bunda bir sıkıntı goremedim.
Ayrica evet kirici bir cumle olmus ama ne yazik ki kavga aninda bu tur laflar kullanabiliyoruz, sizin bosanalim kozunuz da en az bunun kadar gereksiz ve kirici olmus bence.
Son olarak, ben o sekilde yaklastigini sezmedim, siz herhangi biri degilsiniz onun icin, sizi her anlamda ozlemesi kadar dogal ne olabilir. Siz zaten oyle hissetseniz iliski olmazdi emin olun, simdi kuruntu yapiyorsunuz.
Uzatmayin bence, eger aklima takarim bundan sonra yaklasmalarina da takilirim derseniz guzel bir aninizda konusun birbirinizi dinleyin, rahatlarsiniz.
Kesinlikle...Bazen arkadaslarla beraber cikariz, bazen de ayri bu kadar alana ihtiyacimiz oluyor, eminim herkesin de vardir. Dediginiz gibi arkadas muhabbeti farkli, guven duygusu yoksa sorun orda basliyor. Hatta aksam cikinca icki icmisse gece arabayla ben almaya gidiyorum, ickili kullanmasin diye, eve servisyorumunuza katiliyorum. es olmak yapisik ikiz gibi herseyi birlikte yapmak anlamina gelmemeli bence.. sahsen benim icin kiz arkadasin yerini esim tutamaz, onunla da ben erkek arkadaslariyla yaptigi muhabbeti yapamam. herkesin kendine ait bir alani olmali. ben de bazi aksam arkadaslarimla kiz kiza cikarim, o da bazi aksamlar erkek arkadaslariyla cikar. bar tarzi yerlere gitmiyoruz, genelde yemek yenilip birseyler icilecek yerlere gidiyoruz, ama yine de bana da cok manasiz geliyor "oraya bensiz gidemez, aksam arkadaslariyla cikmasina hayatta musade etmem" tarzi yorumlar. oldu olacak boynuna bir zincir baglayip gezdirsinler o zaman.
konu sahibine gelince, bence esiniz cok tatli davranmis, sarilmis, sevgisini belli etmis, uzatmak istememis. ben burada kullanildiginiz veya isini halletmek icin baristigi gibi bir durum gormedim.
Sanki para karşılığı biriyle olmuşun gibi düşünüyorsun.
Seni zorlamamış sonuçta istemesen istemezdin bence bu konuya takılma.
Ama evlilik böyle sık boğaz etmek mi ben anlamıyorum.
Neden bayanlar rahat olamıyor.
Burada okuyorum sevgili yada evli iken oraya giderse keserim , buraya giderse asarım , biz ikimiz plan yaparız vs. şeyler.
Ben erkek olsam soğurum sanırım böyle şeyden. İnsan güvendikten sonra gerisi boş bence.
Ama neden böyle yapılıyor samimice soruyorum bana açıklamak isteyen olursa çok memnun olurum.
Hassas bır dönemıne mı denk geldi .. Gercekten bıraz abartmışşın ve bırazda haksızlık etmışsın. Eslerımız sevdıgımız adamlar aynı yatagı degıl hayatı paylasıyoruz. Evlilikte barısmalar en guzeli tabı esının yakınlasmasını cınsellik olarak algılamadıgın sürece.. Senı özlemiş sadece .Kızlar eşime gecen c.tesi ve pazar gunu dışarı cıkıp aşırı alkol almasina ve surekli istifta etmesine serzenişte bulundum baya sinirlendm o da bana bikere de mutlu geleyim dedi ( eşimi cafeye arkadaslariyla takilmaya yollarim ama dirdir etmem kesinlikle biraz nankordur)
Bu lafi kullaninca cok sinirlendim boşan.! Diye bagirdim ve bulundugum yeri terk ettim tek basima geldim eve. Bu da onun zoruna gitmiş. Sonra benimle konusmadan uyudu. 3 gun boyunca onun isten geliş saatinde bende uyudum ve hic uyanmadim.
4.gun mesaj atti uyuma falan diye bende uyuyo numarasi yaptim ama uyumuyordum.
Geldi uyandirmaya calisti òptü kokladi seni cok ozledim dedi.
Bende ona ozleyenin kendisimi yoksa baska biseymi beni ozledi dedim ( 10 gundur iliski olmyordu )
Oda ben ozledim seninle dizi izlemeyi cay icmeyi senin dirdini sesini kokunu oturmayi sarilmayi herseyiiini ozledim dedi gozleri doldu bende ozlemiştm onu iliski oldu..
Sonra ben kendimi cok kotu hissettimboyle birden isini halletmis gibi oldu. Ilk defa oluyor baristiktan sonra. 2 gundur de hasta sarilmiyor opmuyor zaten..
Barisma iliskisine cok karsiyim ama o an o kadar mutlu davraniyorduki dayanamadm.
Uzatmak istemedim.
Sirf o yuzdenmi baristi benle diye dusunuyorum.
Ama sonra kuruntu mu yaptim acaba diyorum.
Birdenn sogudum ondan resmen cok sacma ama...
Bugunde kizdim bide işn bitti flan diye sizce gereksiz bir davranişmi ?
Yoksa normal mi karsilamaliym bilmiyorum sanki gururum kırılmış gibi.!!
( Yanlış anlaşılmış sanırım duzelteyim eşim bunları sık yapan biri degil 1-2 -defa sadece bara gitti ondada en geç saat 12 de dönmüştür.
Yanliz konumuz benim esimin nereye gittigi degil benim yaşadigim durum. Ve esimin yaptigi nankorluk )
Hassas bır dönemıne mı denk geldi .. Gercekten bıraz abartmışşın ve bırazda haksızlık etmışsın. Eslerımız sevdıgımız adamlar aynı yatagı degıl hayatı paylasıyoruz. Evlilikte barısmalar en guzeli tabı esının yakınlasmasını cınsellik olarak algılamadıgın sürece.. Senı özlemiş sadece .
Haklısın.. Bu cogunlukla bendende oluyor. Alıngan oluverdım:) ben bu ay klomen ve ctltma ıgnesı ile basladım . Esım sıgara kullanıyorKavga ettigimizde regldim evet biliyorsun konulari cocuk işlerini falan. Yani biz cocuk yapiyoruz doktor sigarayi biraksin dedi bizim beyimiz kendinden gecercesine içmiş bide arkadasi anlatiyor rezilliklerini. Kafasini arabadan cikarip istifra etmeler falan
Baya sinirlendim bu duruma hassas bir donemdi biraz benim icin oyle oldu... biliyosun bu cocuk olmamasi bizi cok fazla etkiliyor...
Tesekkurler yorumun iicin. :)
Haklısın.. Bu cogunlukla bendende oluyor. Alıngan oluverdım:) ben bu ay klomen ve ctltma ıgnesı ile basladım . Esım sıgara kullanıyorbu noktada dr bıze bıraksın vs demedı
Bıraz zaman ver emınım sana olan sevgısı sayesınde sıgarayıda bırakck.Cnm bana en son doktora (infertilite) gittigimde doktor bana esimin sigarayi birakmasi gerektigini soyledi ama tahlillere bakmadan once.
Birakmasa bile azaltsin sende kesinlikle kilo alma dedi.
Ben dinledim diyete basladm. Ama beyimiz hem sigarayi birakmadi hemde anlattigim gibi kendinden gecercesine içmiş..!
Bıraz zaman ver emınım sana olan sevgısı sayesınde sıgarayıda bırakck.
Tedavı düşünüyormusunuz
Ben son kez klomen kullanıyorum. 2. Kez ve son .. Sonra asılamaya ve tup bebege gecmek istıyorum ınş .Ne kaldiki cnm yaaşılamayla tup bebek. Onlari da bilmiyorum crssret edemiyorum
Cnku artik kendimi kaptirmamayi ogrendim. Asilama olursa yine kaptiricam takacam negatif gorucem ooof
Ben son kez klomen kullanıyorum. 2. Kez ve son .. Sonra asılamaya ve tup bebege gecmek istıyorum ınş .
Barışma seksi en güzelidir ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?