Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

bu sayfa insanı gaza getiriyo kumbaram yok hemen alıcam ama şimdilik bi yerde biriktiriyorum bugün 3 tl attım 35 tl oldu:))

Bende katılmak istiyorum sayfayı yeni gördüm ama ben başlamıştım bu ay zaten hemen hemen 90liram var bende çalışmıyorum yeni evliyim bozuk paralar benden kağıtlar eşimden :-) bugün 5lira attım :)

Son düzenleme:
bu sayfa insanı gaza getiriyo kumbaram yok hemen alıcam ama şimdilik bi yerde biriktiriyorum bugün 3 tl attım 35 tl oldu:))

Bende katılmak istiyorum sayfayı yeni gördüm ama ben başlamıştım bu ay zaten hemen hemen 90liram var bende çalışmıyorum yeni evliyim bozuk paralar bende kağıtlar eşimden :-) bugün 5lira attım :)

kızlar hoşgeldinizzzz :3::3::3: bildirimlerinizi düzenli yapın olur mu bol bol sohbete gelin :16::16:

Mrb arkadaşlar bende kumbarada biriktiriyorum pazara markete harcyordum biriktirdikçe ama uzun süreli birikim yapmak istiyorum suan dünden beri 6 tl kumbaramda para var bugünde 3 lira attım

kızlar bende katılabilir miyim? çok birikteremem öğrenciyim ama ne kadar biriktirsem kardır :D

kızlar katılmak isteyenler bana özel mesaj atabilir mi şimdi :16::16:

eeeeeeee anltın bakalım ne var ne yok kızlar :1::1::1:

attım tatlım :D çak feci gaza geliyorum cüzdanımdaki tüm parayı kumparaya atasım var :D
bu topik güzel şeylere vesile olcak inşallah cnmm :16::16:http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/olumunekankayizsmile.gif
dışarıda kar var :)
içeride sıcacık çay tatlı kaynvalidem ve ben var :)

Sizde ne var ne yok

ohh gelin kaynana oturuosunuz keyif yapıosunuz yani :60:

bende napim geyik topiğinde topiğim var bir oraya bir buraya yazıorummm :54::54:

dışarıda kar var :)
içeride sıcacık çay tatlı kaynvalidem ve ben var :)

Sizde ne var ne yok

Benımde kocıs ankaraya egıtıme gıttı bende annemlere geldım :31:haftasonu evıme donucem ıns. Kayınvalıdemler bıze 12saat uzaklıkta gelemıyır bır kez geldı daha:27:

bende mesaj attım hatta kumbaraya para vermiyim boşuna dedim arkadaşım doğum günümde bana ahşap gümüş işlemeli ufak bir kutu almıştı onu kumbara yapacağım çok seviyorum ve boş duruyordu orada :) şimdi 1 buçuk liram vardı direk onu attım hayırlısı devamı gelir inşallah

ilk kez cheese kek yaptım onu yiyorum :D

afiyet olsun:)

Benımde kocıs ankaraya egıtıme gıttı bende annemlere geldım :31:haftasonu evıme donucem ıns. Kayınvalıdemler bıze 12saat uzaklıkta gelemıyır bır kez geldı daha:27:

Ben bu konuda aslında cok yaralıyım ...
3 aylık evliyim 4.ayımıza girdik düğünün ertesi gün hemen döndüğümüz çin 1 haftalığına memlekete gittik hani olur ya teklif edersiniz gezmeye götürelim dedik laf üstü hemen kabul etti
1 aydır da bende ...Hiç demiyolar siz yeni evlisiniz soyle boyle inanın kendi evimin tadını cıkaramadım ne yalan söyliyeyim...
Hayırlısı diyorum artık
Bu arada bende Kütahyalıyım...
Ama istanbulda yasıyorum

Son düzenleme:
Back
X