Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

bende varımmm para biriktirmem epey şart... sizlerle birbirimizi alışveriş konusunda abur cubura vermeme konusunda durdurcak bir acil grup kurmamız şart kızlar:9::9:

tmmdır sni ekibin organizatörüüüüü ilan ediorumm o zaaman :16::16:

ne iş yapıyorsunuz bakalım? biriktirdiğimiz paraların kaynağı nedir :D

ne iş yapıyorsunuz bakalım? biriktirdiğimiz paraların kaynağı nedir :D

İnsaat teknıkerıyım evlendıgım için işten cıktım sehır degışıklıgınden dolayı suan calışmıyırum kpss ye gırdım hazıran atamasını beklıyorum para kaynagım kociş:27:

İnsaat teknıkerıyım evlendıgım için işten cıktım sehır degışıklıgınden dolayı suan calışmıyırum kpss ye gırdım hazıran atamasını beklıyorum para kaynagım kociş:27:

Bende 25 yasındayım
İstatistikçiyim ama şimdi işsizim evlenip şehir değiştirdiğim için

umarım hepiniz gönlünüze göre iş bulursunuz kızlar :16::16:

Ah senınle aynı kaderı paylaşıyoruz bende o yuzden çıktım işten:37:hazıranda atanırım ıns. Hayırlısıyla memur olurum

O kadar zoruma gidiyor ki ben hep çalıştım babamdan bile para almadım düğünümü kendim yaptım..
4 aydır işsizlik bana koydu...Çok şükür evlendiğim insanla mutluyum ama...

O kadar zoruma gidiyor ki ben hep çalıştım babamdan bile para almadım düğünümü kendim yaptım..
4 aydır işsizlik bana koydu...Çok şükür evlendiğim insanla mutluyum ama...
allah ağzınızın tadını bozmasın cnmmm :16::16: evinizden huzuru ve bereketi eksik etmesin inşallah :16::16:

bekarken çalışıp ve evlenip şehir değişterenler ve şuan işsiz kalanlardanım benide yanınıza alırmısınız:((((kpss ye hazırlanıyorum memur olmak istiyorummmm muhasebeciyim ama şu an işsizim:(((((

Back
X