Kuruş Kuruş Para Biriktirme ...

aaa julimin ne guzel konusu varmis da haberimiz yok
insan davet eder hih! :4:
ben de biriktiriyorum kurus kurus ama sonra birinin minik elleri ordan biseyler kaciriyo :))

Aaaaaa Cnm gelmek isteyeceğini bilemedimm :16:

gelmek isterdim amaa ben okul acikken nerdeyse hic giremiyorum kk ya
sizin de duzeninizi bozmiim :) arada konuk olarak gelir bakar giderim
kendi kumbaramda biriktirmeye devam. melisa hep tirtikliyo ama :( seker ve cikolata almak icin :9:
herkese iyi ve bol birikimler

Ben bildirimimi aksam yapıcam kociş gelsin belki bozukluk para getırır bekleyım sonra sayarım bıldırırm sıze umut kapısı işte:27:

Ben bildirimimi aksam yapıcam kociş gelsin belki bozukluk para getırır bekleyım sonra sayarım bıldırırm sıze umut kapısı işte:27:

tamam canım akşam 6 ya kadar yapablir misin yoksa ben akşam 10 da falan anca birdaha girebilirim zaten o zamana kadar herkes anca bildirim yapmış olur sonrada ben tabloyu juliamaa mesaj atarım :16:

tamam canım akşam 6 ya kadar yapablir misin yoksa ben akşam 10 da falan anca birdaha girebilirim zaten o zamana kadar herkes anca bildirim yapmış olur sonrada ben tabloyu juliamaa mesaj atarım :16:

heyecanla tabloyu bekliorum bundan sora sağ kolumsun melikemmmm ikimiz yapcaz bu işi tmm mı :52::52:

şuana kadar 9 kişi yaptı canım ama saat daha 12,00 yaparlar heralde :44:
vallaaa bildirim yapmayanlar liste dışı kalcakkkkk ona göreeee burdaaa hepimiz emek verioruzzz ciddiye alalım demi işi :16:
gelmek isterdim amaa ben okul acikken nerdeyse hic giremiyorum kk ya
sizin de duzeninizi bozmiim :) arada konuk olarak gelir bakar giderim
kendi kumbaramda biriktirmeye devam. melisa hep tirtikliyo ama :( seker ve cikolata almak icin :9:
herkese iyi ve bol birikimler
melisacıkkk tırtıklıo heee :60: olsun cnm sendeee listeye girmesende geldikçe uğraaaa cnm :16:

tmmdır cnm sendeeen büyük ümitlerim var ayın birincisineeee de kupa var sayfanın en başında kocaman harflerleeeeee :32::32:

Back
X