Ama biz daha sevgiliyizhak ediyor bnm antonyom
![]()
tmm o zmn hakedıosa sorun yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama biz daha sevgiliyizhak ediyor bnm antonyom
![]()
aaa julimin ne guzel konusu varmis da haberimiz yok
insan davet eder hih!
ben de biriktiriyorum kurus kurus ama sonra birinin minik elleri ordan biseyler kaciriyo :))
evet kızlar yokmu para bildirimi yapacak olanlar![]()
evet kızlar yokmu para bildirimi yapacak olanlar![]()
Yapmıyorlar mı bildirim Cnm![]()
Aaaaaa Cnm gelmek isteyeceğini bilemedimm![]()
Ben bildirimimi aksam yapıcam kociş gelsin belki bozukluk para getırır bekleyım sonra sayarım bıldırırm sıze umut kapısı işte![]()
tamam canım akşam 6 ya kadar yapablir misin yoksa ben akşam 10 da falan anca birdaha girebilirim zaten o zamana kadar herkes anca bildirim yapmış olur sonrada ben tabloyu juliamaa mesaj atarım![]()
akşam olsun artık çok merak ettiö kimin kaç parası olmuş![]()
tamaaammm belki bundan 10 yıl sonra biriktirdiği paralrla hayalimdeki çengelköyde tek katlı bahçesi olan evi alabilirimheyecanla tabloyu bekliorum bundan sora sağ kolumsun melikemmmm ikimiz yapcaz bu işi tmm mı![]()
bnmmm 100 tl oldu kavitasyon yedi bitirdi beni![]()
vallaaa bildirim yapmayanlar liste dışı kalcakkkkk ona göreeee burdaaa hepimiz emek verioruzzz ciddiye alalım demi işişuana kadar 9 kişi yaptı canım ama saat daha 12,00 yaparlar heralde :44:
melisacıkkk tırtıklıo heeegelmek isterdim amaa ben okul acikken nerdeyse hic giremiyorum kk ya
sizin de duzeninizi bozmiim :) arada konuk olarak gelir bakar giderim
kendi kumbaramda biriktirmeye devam. melisa hep tirtikliyo amaseker ve cikolata almak icin
herkese iyi ve bol birikimler
Ben bildirimimi aksam yapıcam kociş gelsin belki bozukluk para getırır bekleyım sonra sayarım bıldırırm sıze umut kapısı işte![]()
tamaaammm belki bundan 10 yıl sonra biriktirdiği paralrla hayalimdeki çengelköyde tek katlı bahçesi olan evi alabilirim![]()
Bende hemen paralarımı sayıyorum ve msj atıyorum kime atıyorum![]()