kurutma makinası

Elektrik olayına takılmayın odada kuruma sırasında kışınki enerji kaybından daha az yakar. Benimde makinem kurutmalı cidden çarşaf paspas falan hariç hiç hatırlamıyorum kullandığımı cidden benim için gerek yokmuş. Evde astımlı biri yoksa en iyisi odada kurutmak bence

Ben saten yada naylon karsimi giysiler haric herseyi atiyorum kurutma makinasina.yillardir kullaniyorum ve cok memnunum.Ayari var zaten istedigin surede duruyor.Mis gibi kokuyor hem.
Benim camasir makinesi samsung kurutma bosh..
Ayni marka olmak zorunda degilki.

Makinam kurutmalı büyük nimet herşeyi atıyorum solma çekme olmadı. Alerjik kızım var o çıkan tozları gördükçe iyiki almışım diyorum

Kurutma makinası büyük 4+1 evi ve balkonu olan biri için bile ihtiyaç olduğunu düşünüyorum..Alınca ne demek istediğimi anlayacaksınız.Ben her zaman atmıyorum ama bazen bı birikim oluyor,tatil dönüşü filan inanın çok faydası oluyor.yada acil kuruması gereken kıyafetler olabiliyor .

Yaklaşık 6-7 yıldır kurutma makinesi kullanıyoruz arceliğin 500-600 tllik kurutma makinesini almıştık ozamanlar çok memnunduk her konusunu acıldıldığında annem iyiki almışız diyor öyle A sınıfı filan da değildi c sınıfıama hic sorun yaşamadık ne fazla faturayla ilgili nede kıyafet kuculmesiyle ilgili yanlızca babamın gömleklerini atmayız acil olmadıkta o kadar onun dısında çok yünlü kazaklarda belki problem olabilir yıpranması bakımından, carsaf nevresim vs attıgımızda ütülü gibi cıkıyor direk katlayıp koyuyoruz kenara, tek eksisi su haznesi çabuk doluyor 2 günde bir kucuk bir bidonu var cıkarıp suyu bosaltıp takıyosun yapmazsan bunu kurutmuyor. çok basıt bişey zaten bizim makine gecen sene bozuldu yine arcelikten gittik aynı modeli aldık sadece fiyatı 700 tl olmus :) yani fiyata cok takılma 2.000-3.000 tllik makinelerin tabiki ek işlevleri vardır ama kurutsun yeter diyorsan cebini fazla zorlamana gerek yok

En kıymetli ev eşyalarımdan biriydi, maaşesef artık yok.

Çok memnundum.

Sadece yünlü kışlıkları atmazdım ben , kendileri kururlardı, yün kurutma aparatı vardı ama denemedim. O aparatta ama pofuduk yelekleri kurutmuştum, iyiydi sonuç gayet.

Bebek eşyaları için gayet iyi oluyor.

Tişörtlerin ğtülenmesine gerek kalmıyor, çok klasik değilse gömlekler bile ütülü gibi oluyor. Çoğu şeyi ütülemeyi bırakmıştım.

Asma toplama derdinden kurtuluyorsun, dahası var mı, ne kadar zaman alan işler.

Üst üste koyacaksan aynı marka olmalı, diğer türlü zaten fark etmez.

Ben herkese öneriyorum, ama fiyat aralığındaki ürünleri bilmiyorum. Bende siemens vardı.

Bir nevresim tarzı ürünleri ayrı kuruturdum, yoksa diğer eşyalar nevresimin içine kaçıp nemli kalırlardı.

Ben cok memnunum. Narin giysiler ve yunluler haric her seyi atiyorum. Utulu gibi cikiyor. Carsaflar,bornozlar,bebek kiyafetleri ve esofmanlar icin birebir. Kirisik cikiyor diyen arkadaslar mutlaka yanlis ayarda calistiriyorsunuzdur. Ya da makineniz kotudur.
Hangi marka kullanıyorsun çok merak ettim :/ bende yeni almalıyım almışken duzgun birsey aliyim

Ben gecen kis esimin kazaklarini atmistim hepsi kuculmustu:dondurma: yazliklarda problem olmadi ama kisliklar bi degisik oluyor yaw.Hepsini giydi tek tek hayatim bunlara nolmus dedi? Kilo almissin sanirim yok yok bayaaa almissin sen kuculmus bunlar sana demistim.Hadi yaa yok artik sen bisi yapmissin diye sonradan cakmisti kofteyi:halay::halay:

Aa super bende beko düşünüyordum :KK36: teşekkür ederimmm. Ins benimkide iyi çıkar cnm
YEnileri inan cok daha iyidir. Ozel kiyafetlerini atma yeter,gayet de guzel utulu gibi cikar. Hem de saglik acisindan utuden daha iyi sonuc aliniyor. Artik doktorlar bile oneriyor mikroplari öldürdügü icin

YEnileri inan cok daha iyidir. Ozel kiyafetlerini atma yeter,gayet de guzel utulu gibi cikar. Hem de saglik acisindan utuden daha iyi sonuc aliniyor. Artik doktorlar bile oneriyor mikroplari öldürdügü icin
Ya benim annem takıntılı çok ben kendi evime alicam ama. Annem dioki yok sukadar derece olunca dışarı asılınca sukadar saatde kuruyor yok su havada asinca daha güzel kokuyor. Şu saatde asinca yumuşacık oluyor :D kadın evde kalmaktan kafayı bozdu. Ama ben hem normal makina olarak hemde kurutmak icin beko secicem. Hem diğerlerinden daha uygun. Hem burda bi dergi var samsungla ayni puanı almış. Niye 3 kat fazla para odeyimki dimi :/

Siyah ve koyu renkleri atmamanı tavsiye ederim. Ama sadece havlular, nevresimler ve beyazlar için bile alınabilir kurutma.

Eğer çanaşır makinesinin üstüne koyacaksanız aynı marka olmalı diye biliyorum.
yerim yok malesef ustune koymak iatiyorum dusermi ki ? ust uste koyunca
koyu renkliler de cok bizde malesef rengini mi solduruyo aslinda uzun kullanim sonucu zaten camasir makinasi da soldurmuyor mu

Evinizin bos bi odasinda kurutsanız olmuyor mu? Evet asma derdinden kurtulmak güzel de biraz kalin kiyafetler için uzun süre çalıştırmak lazım. Hem elektrik yakıyor hem yıpratıyor bence.

Marka olayı alakasız.
b sinifi alsam da elektrik faturasi kabarik gelir mi acaba
ben zaten bis bi odaya koyuyorum ama evim eski rutubet oluyo o odada ve camasir uzun sure kurumayinca kokuyo sanki.ozellikle nevresim kalin giyecekler.ayrica evim cok kucuk zaten 2 arti 1

Ben esimin gomlekleri pantolonlari ve yunluler haricinde her seyi atiyorum ozellikle cocuklular icin cok elzem bir sey kurutma makinasi.el kadar kiyafetler asmakla bitmiyordu egil kalk sirtim belim cok agriyordu.simdi yaz kis herseyi atarim yukarda saydiklarim haricinde.cok ama cok memnunum.ust uste koyacaksaniz ayni marka olmali degilse ben bosch tavsiye ederim.a sinifi olmasi da elektrik sarfiyati acisindan cok onemli.simdi fiyatlar nasil bilmiyorum ama 1200 e a sinifi bulmak zor olabilir dort yil once ben 1400 e almistim kesinlikle tavsiye ederim.
malsef a sinifi 2000 2500 civari.kurutma makinasina da o kadar butcr ayrimak istemiyorum ayiramam da zaten malesef.b sinifi alsam elektrik faturasi kabarik gelir mi yine zaten vazgecersem elektrik faturasi icin vazgecerim yoksa kesin almayi istiyorum benim de belimde fitik var bi de biz 2 kisiyiz ama ben cok terleyen bi insanim iki gunde bir makina calisir bende.ama bi yandan da diyorum yunluleri gomlekleri pantolonlari atmicaksam kurutmaya hangilerini atcam ki oyle yarim yamalak da hic istemiyorum.bizde zaten kumas pantalon ya da gomlek olmuyo.ama yunlu kiyafetler cok fazla oluyo
valla netten okudugumda olumlu yorumlar cok gormustum de burda okuyunca vazgecicem gibi ya :)

benim çamaşır makinem kendisi kurutup ütülüyor. valla yarınlar yokmuşçasına elime geçeni atıyorum. her şeyi kurutuyor. ama siyahlarda biraz solma oluyor onu söyleyeyim.
yaa supermis cok sanslisin herkes sikayetci genelde markasi nedir

Benimki beko marka ben çok memnunum bide ben herşeyi atıyorum yünlü dahil hiç bi problem yaşamadım çabuk yıprattığı doğru ama açıkçası kıyafetlerime çok para veren bi insan değilim o yüzden yıpranmaları çok sorun değil benim için :KK76: bide acayip tüy topluyo alerjisi olanlar için çok iyi
evet ya bende faransit var aslinda cok istiyorum ama genelde herkes sikayetci olunca tirstim. zaten ust uate koydururum alirsam yerim yok cunku o yuzden arcelik almak zorundayim

Back
X