• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kurutma makinası

Benimki baktım şimdi 2772 KT ama ben yeni çıktıkları zmaan aldım A sınıfı. bi sürü programı da var daha bir gün bile şikayetim olmadı aksine hep çok memnun kaldım. Çamaşırın rengini solduruyo, zarar veren diyenlerin bence makinesi sorunlu çünkü onların şikayetinin aksine koyu renkler kusursuz çıkıyor bende hem de öyle canlı ki renkleri, daha aynı gün satın almışım gibi hepsi.
yukarda da bi arkadas ayni model kullaniyo ama sorunum var dedi :(
valla yarim yamalak mi yapiyolar bu makinalari ya biri memnun biri degil :(
sagol cnm ama yorumlari okuyunca ertelemem gerektigini dusundum
esim de zaten gereksiz diyio durdugu halde ben kesin alcam diyordum ama simdi alsam cekse giysiler solsa falan esimin cenesinden kurtulamam ben en iyisi biraz daha erteleyip daha iyi model aliyim cnm

Samsung marka ve inanilmaz memnunum. Annem simdi kendi camasir makinasi bozulsa da benimkinden alsa diye dort gozle bakiyo:)
ne guzel gule gule kullanin
sorun cikmicana emin olsam hic dusunmeden alcam da yorumlardan biraz ertelemem gerektigine karar verdim

Benimki hoover marka, camasir makinesi+kurutma makinesi bir arada. Baya pahaliya almistim 2 sene once,kaliteli bir makine aslinda.
Farkli ayarlari var ama ayarini dusurunce de tam kurutmuyor. Ben cok sik kullanmiyorum acikcasi.
Allah dan ikisi bir arada da kös kös durmuyor kurutma makinaniz neyse ki ama bi cok kisiden duydum ben ikisi bir arada olanlardan kimse memnun kalmiyo

aynen zaten oda rutubetli camasirdan o mis gibi koku gidiveriyo iki gune nemli gibi kokuyo bende peteklere asiyorum malesef.
cok haklisiniz da tirsmaya basladim bi cok kisi de memnun degil elekteik faturasi 5 lira fazla gelse keske bazilari cok geliyo demis valla cok istekliydim kesin gibiydi alcaktim ama burayi okuyunca o kadar insan demekki var bi sorun bu makinelerde bende biraz ertelicem biraz daha sonra daha iyi bi model alirim insallah
Evet tabiiki herkes deneyimlerimi paylasiyor. Benim kulustur oldu artik makine, haftada 3-4 defa calisiyor. Evde bir bebek olmak uzere uc kisiyiz. Bursa gibi elektrigi pahali bir yerde yasiyoruz ve elektrik parasi 70 lirayi gecmez. Ki ben isinma icin de klima kullaniyorum bazen

kizlar k.makinasi tecrubelerinizi anlattiginiz icin cok tesekkurler
buradaki yirumlardan anladigim kadariyla memnun olan kadar olmayan da var...
sanirim mutfagima ve banyoma dolap yaptircam k.makinasina vercegim parayla.zaten yaptircaktim ama ilk sirada k.makinasi almak vardi aklimda saglik acisindan ozellikle bel fitigi ve faransitim oldugu icin.
ama 2. siraya koydum malese riske atmak istemiyorum cunku esim de zatem dirdir edip duruyodu gereksiz diye.ona ragmen kesin alcam diyodum ama burda cekiyo soluyo elektrik faturasi cok geliyo..vs sikayetleri cok okudum bi kac tane olsa tmm dicem de bi cok kisi memnun degil.ben bi cok seyi burdan ogrendigim icin guveniyorum size.o yuzden ertelicem bi sure en azindan biraz dahs ust model alirim borc harc bitince icime siner
tesekkurler arkadaslar ben kararimi verdim...

Evet tabiiki herkes deneyimlerimi paylasiyor. Benim kulustur oldu artik makine, haftada 3-4 defa calisiyor. Evde bir bebek olmak uzere uc kisiyiz. Bursa gibi elektrigi pahali bir yerde yasiyoruz ve elektrik parasi 70 lirayi gecmez. Ki ben isinma icin de klima kullaniyorum bazen
bize de normalde 50 civari geliyo bi de kurutma makinasi alsam 55 falan gelse iyi de 70 odeyemem cnm dogalgaz su borclar...
esim iki bucuk aliyo bi de borc odiyoruz makina da kotu cikarsa esimin cenesi durmaz bende o parayla bari dolap yaptirmam gerekiyo onu yaptiriyim.zatem kpss kazanamazsam calismayi dusunuyorum.calisinca kendim daha ust model alirim esimin cenesini de tinlamam biraz ertelicem yani

yukarda da bi arkadas ayni model kullaniyo ama sorunum var dedi :KK43:
valla yarim yamalak mi yapiyolar bu makinalari ya biri memnun biri degil :KK43:
sagol cnm ama yorumlari okuyunca ertelemem gerektigini dusundum
esim de zaten gereksiz diyio durdugu halde ben kesin alcam diyordum ama simdi alsam cekse giysiler solsa falan esimin cenesinden kurtulamam ben en iyisi biraz daha erteleyip daha iyi model aliyim cnm
Valla sorun yaşayanları bilmem. makineler bazen aynı üretilmiyor diye okuyoruz yani aynı serinin ilk üretimleri daha iyi falan diye ama bunları tüketici alana kadar bilemiyor. Bana müthiş artısı oldu. üstelik orada kuruttuğum çamaşırlarım mesela mevsimlik kaldırdıklarım bir sonraki mevsimde halen yumuşatıcı kokuyor. ve ben kurutma makinesinin suyunu ütü suyu yapıyorum. hem kaynamış hem filtrelenmiş oluyor ;)

Valla sorun yaşayanları bilmem. makineler bazen aynı üretilmiyor diye okuyoruz yani aynı serinin ilk üretimleri daha iyi falan diye ama bunları tüketici alana kadar bilemiyor. Bana müthiş artısı oldu. üstelik orada kuruttuğum çamaşırlarım mesela mevsimlik kaldırdıklarım bir sonraki mevsimde halen yumuşatıcı kokuyor. ve ben kurutma makinesinin suyunu ütü suyu yapıyorum. hem kaynamış hem filtrelenmiş oluyor :KK66:
peki ne kadar giysi atabiliyosun annem bi kac parca giysi atabiliyosun sadece diyordu
ne guzel vala beyaz esya sans isi malesef gule gule kullanin

peki ne kadar giysi atabiliyosun annem bi kac parca giysi atabiliyosun sadece diyordu
ne guzel vala beyaz esya sans isi malesef gule gule kullanin
Teşekkür ederim. makineye ne atmışsam aynısını çıkınca ona atıyorum. mesela farklı renkleri az atmışsam o yıkanan iki makineyi birden atıyorum. annem de beğendi ve o da aldı o daha yeni model almıştı. ha benim için şöyle bir artısı daha var hani yumuşak halı ve yolluklar var ya pelüş gibi ama daha yumuşak makineye atıp yıkanan? onu makinede yıkayıp dışarıda kurutuyorum onlar makineden çıkınca sertleşiyor ama kuruduktan sonra makinede havalandırma ayarında havalandırıyorum yumuşacık oluyor.

mesela kış geldi ben kabanımı çıkarıp havalandırmaya atıyorum gelince ve çıkan toza inanamazsınız :))

o havalandırma ayarı bile çok işe yarıyor bende. mesela yemek yapıyorum o an kazağıma sinmiştir diye en son yemeği kaynamaya bıraktığımda atıyorum, koku-toz ne varsa esqamesi kalmıyor :))

Teşekkür ederim. makineye ne atmışsam aynısını çıkınca ona atıyorum. mesela farklı renkleri az atmışsam o yıkanan iki makineyi birden atıyorum. annem de beğendi ve o da aldı o daha yeni model almıştı. ha benim için şöyle bir artısı daha var hani yumuşak halı ve yolluklar var ya pelüş gibi ama daha yumuşak makineye atıp yıkanan? onu makinede yıkayıp dışarıda kurutuyorum onlar makineden çıkınca sertleşiyor ama kuruduktan sonra makinede havalandırma ayarında havalandırıyorum yumuşacık oluyor.

mesela kış geldi ben kabanımı çıkarıp havalandırmaya atıyorum gelince ve çıkan toza inanamazsınız :))

o havalandırma ayarı bile çok işe yarıyor bende. mesela yemek yapıyorum o an kazağıma sinmiştir diye en son yemeği kaynamaya bıraktığımda atıyorum, koku-toz ne varsa esqamesi kalmıyor :))
masallah valla ne guzel umarim bana da boylesi denk gelir bi sure sonra

masallah valla ne guzel umarim bana da boylesi denk gelir bi sure sonra
Arkadaşım bence doğru bir karar vermişsin..Sakin acele etme.Benim makinada fatura yüksek geliyor biraz kullanınca.İmkanım olsaydı a tipi daha iyi bir model alırdım.sende öyle yaparsın ins

arcelik hangi model elektrik faturanda degisiklik oluyor mu
yunluleri atip ayarini dusurunce olmuyor mu
Ben ilk ciktiginda almistim suan bu model varmi bilmiyorum. 2770 KT. Elektrik faturasında artış oluyor. Yunluleri düşük ayardada olsa atmıyorum. Şahsen düşük ayarda atınca ne olur bilmiyorum riske atmiyorum :)

:) benim esim zaten gereksiz diyip duruyo bi de alip giyselrinin kuculdugunu gorurse temelli basimin etini yer :)
yetkili servisi arayip sordunuz mu neden kuculuyomus ayarini mi dusurseniz
ya da belki sizin makina yunluleri yikamanizi istemiyor olabilir mi
ya kisin da hersey yunlu oluyo zaten yani koyu renkliler offf onu atma bunu atma olayina sinir oldum :KK43:
Cok kotu yeleklerdede kil oluyo tum camasirlar sart degil ya benimde asacak yerin yok ama bi odam musait orada kurutlamaliga asiyorum.Yetikili servise hic sormadm ama yerde kapliyo cok kullanilmiyoda

Her şeyi atıyorum valla, selam olsun, düşün ısıda atarsın koyu renklileri, eskiyen eskisin al pazardan giy, keyfini bozmaya değmez. Marka kıyafet için ağlayacağına.

Arkadaşım bence doğru bir karar vermişsin..Sakin acele etme.Benim makinada fatura yüksek geliyor biraz kullanınca.İmkanım olsaydı a tipi daha iyi bir model alırdım.sende öyle yaparsın ins
aynen cnm beklicem bende alirsam a si ifi alcam insallh elektrik faturasi da cok onemli cidden

Ben ilk ciktiginda almistim suan bu model varmi bilmiyorum. 2770 KT. Elektrik faturasında artış oluyor. Yunluleri düşük ayardada olsa atmıyorum. Şahsen düşük ayarda atınca ne olur bilmiyorum riske atmiyorum :)
bi cok kisi bu modeli kullaniyo sanirim burda iki bayanda yazmisti biri memnun digeri degildi demekki daha zamanim varmis almicam bi sure beklicem a sinifi alcam cnm sagol

Cok kotu yeleklerdede kil oluyo tum camasirlar sart degil ya benimde asacak yerin yok ama bi odam musait orada kurutlamaliga asiyorum.Yetikili servise hic sormadm ama yerde kapliyo cok kullanilmiyoda
ben de zaten fikrimi degistirdim bi sure daha almicam elektrik faturasi yuksek gelsin istemiyorum o yuzden biraz daha bekleyip a sinifi alcam sanirim insalllah
tesekkur ederim

Her şeyi atıyorum valla, selam olsun, düşün ısıda atarsın koyu renklileri, eskiyen eskisin al pazardan giy, keyfini bozmaya değmez. Marka kıyafet için ağlayacağına.
buradaki arkadaslardan ankadigim kadariyla herkes memnun degil ve ekektrik faturasi yuksek geliyor
o yuzden ben biraz daha bekleyip a sinifi alcam tesekkur ederim

buradaki arkadaslardan ankadigim kadariyla herkes memnun degil ve ekektrik faturasi yuksek geliyor
o yuzden ben biraz daha bekleyip a sinifi alcam tesekkur ederim
Benim makinada ikisi birlikte yıkama ve kurutma, mükemmel titiz hanımlara uymaz çünkü kırışık çıkarabiliyor ve tüylü olabiliyor bazen ama dünyaya bir kere geliyoruz benim gibiler çoook memnun, kendini yormaya değmez B sınıfı olsa da rahatı için değer

kurutsun yeter diyorum evet cnm ama onu atma bunu atma...yarim yamalak istemiyorum.kucultuyo diyenler olmus yipratiyo solduruyo kirisik kirisik cikiyo diyenler olmus kafam karisti acikcasi.
b sinifi alabilirim zaten ancak.2000 3000 veremem cnm
beyaz esya sans isi gercekten
peki sen hangi ayarda calistiriyorsun makinani utulu gibi cikmasini sagliyosun
Dolap kuruluğu veya extra kuru yapıyorum değişiyor ama onu atma bunu atma yoktur bizde dediğim gibi bitek gömleklerde sıkıntı olmasın diye atmayız yakaları bozulmasın diye o kadar bence sen yine ucuz 800-1000 tl civarında al işini çok rahat görür

Back
X