kurutma makinesi kullanan arkadaş lar acil yardım.

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.138
5.604
448
İstanbul
Kurutma makinesi ve çamaşır makinesi çalışıyordu. kurutma havalandırmaya geçmiş çamaşır makinası kurutuyordu. Birden cat diye bir ses geldi ve bir koku kablo yanığı kokusu ama koku bir anlıktı Prizleri makineleri okadar kontrol ettim. Ama koku yoktu. Sartelde atmıştı şarteli kaldırdım yine aynısı oldu. Kurutmaya naylon ama yün görünümlü bir iple örülmüş tiftik tiftik bir şal atmıştım acaba bide havlular vardı acaba bu şal diğerlerinden önce kurududamı böyle oldu. 2 senedir kullanıyorum çamaşır makinası ile aynı anda çalıştığı çok oldu ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. Acaba Kurutmaya benzeri bişey atıp bu sorunu yaşayan biri varmı. Teşekkürler

Hayır canım, hiç böyle bir sorun yaşamadım. Servisi ara bence. Allah korusun elektronik alet bu.

Benim çamaşır makinem kurutmalı. Kurutmaya attım çamaşırları aynı sizin gibi oldu ama benimki feciydi koku çok uzun süre kaldı. Tabi servisi çağırdım. Sadece yeri uygun değil bu makinanın dedi. Yanları arkası hep açık olacak. E benim de açık değil. Önünde bi yer var orayi yaptılar ama yerinden dolayı tekrar tekrar kurutmasi çalışmadı. Ben de artık evde kurutuyorum. Artık kendi evime geçince makina için özel geniş kiler gibi bi yer istiycem ancak o zaman calistirabilirim...

Kusura bakmayın sorun çözülünce konu açtığımı unutmuşum. Bir el örmesi çok tüglü şalım vardı kurulurken tügleri elektirik üretti sanırım. O günden sonra yaşamadım aynı sorunu. Statik elektirik üretti sanırım diğerlerinden çabuk koruyup tügleri dağılıp içinde sürtününce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…