Kurutmalı Çamaşır mak.

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133
selam arkadaslar ;

samsung'un kurutmalı çamaşır mk. var ...

kurutmalı çamaşır makınesi kullanan var mı acaba ?

ayy bende merak ediyorum almayı dusunuyorum takipte kalayım en iyisi..

ben ikisini ayrı ayrı aldım ikisi bir arada olanlar çok uzun ömürlü olmuyor ve kullanışlı olmuyor demişti satın aldığım yer aile dostumuzdu. Çok memnunum ben kurutma makinesi dünyanın en iyi icadı çamaşır asmaktan nefret edenler için benim gibi :)

ikisi ayrı ayrı yer kaplar diyee yerım çok fazla yok çünkü.. hangi marka acaba ?

ikisi ayrı ayrı yer kaplar diyee yerım çok fazla yok çünkü.. hangi marka acaba ?
benim de ev küçük ama en kötü üst üste koyarım dedim aldım yengem ikisi bir aldı yer kaplar diye pişman şimdi kurutması benimki gibi olmuyo.
arçelik benim ikisi de canım

memnun musunuz acaba ? ben mesela bunu dusunuyorum ama lg 9/6 kg sizin ki nedir ? Eki Görüntüle 2305981
Benimkisi bir dusuk modeli ayni hemen hemen..
8/4 kg.
Ama kg yuksek olmasina aldanilmasin deniyor o kilo hesabi islaklik kurulukla alakali cok camasir almasayla degil. Ya cok kullanmadim ama soyle birsey ler yapiyorum mesela bi kisa yolluk yikacagim ince hali seklinde olanlar degil) makinem.otuyor sikma yapamiyor bazen yerlestirme seklinden bile fazla gibi goruyor ben sikma islemini kurutma olarak devam ettirip cikariyorum disarda kuruyor.
Bazen cok acil olursa kurutmayi aciyorum ama cok enerji harciyor makine kurutmaya bide dikkatli kullanmak lazm cekme vs olmamasi icin
Asiri isi veriyor. Genel olarak boyle kullaniyorum cok sık kullanmiyorum

yok bende mesela her yıkamada kurutmayı kullanmam acil durumlarda kullanırım.. mesela bebek oldugunda fln ..
normalde ben asma taraftarıyım.. 8 kg ince halılr yıkanmıyor yorgn flnda yıkanmaz sizinknde..
ama 9 kg yıkanıyor ince kilim yeni yorgan vs.

Reactions: H M
Yok ben yikiyorum bazi seylerimi baya salon ince klimimi filan. Yani bu brillantin ip ince yazlik gibi olanlar.. banyomda filanda kullaniyorum uzun. Mutfagimda filan. Bazen koyus seklinden oturu oluyor onuda kurutmayla sıktırıp cikartiyoeum 5 senedir yikarim.. almakta zarar olmaz

ikisi bi arada pek sağlıklı kullanışlı değil diyorlr ondan sordum.

ikisi bi arada pek sağlıklı kullanışlı değil diyorlr ondan sordum.
Yok yahu surekli konullanilmiyor edilmiyorsa ne zarari olucak. Sanirim program coklugundan cunku bi cihazin ne kadar programi fazla olursa okadar hassaslasiyor olabilir. Ama sureklibkullanilmiyor zaten surekli kullanan kisi ayri almasi daha mantikli.

Yok yahu surekli konullanilmiyor edilmiyorsa ne zarari olucak. Sanirim program coklugundan cunku bi cihazin ne kadar programi fazla olursa okadar hassaslasiyor olabilir. Ama sureklibkullanilmiyor zaten surekli kullanan kisi ayri almasi daha mantikli.
bende sıksık kullanmayacağım zaten.. yani çalışan insanlar oldugumuzdan belki evimn durumuna göre almak istiyorum belki balkonu olmaz fln .. çamaşırlık alacagım zaten normalde asmalık kurutma taraftarayım kendi kendine kurusun ama acil durumlrda ne bileyim kullanabileyim..

İnan hatirlmakyorum 3 yil oldu alali.
ikisi bir yani.. peki ayrı ayrı kullanabiliyor msn özelliğini? mesela yıkadın çıkarttın bi 2 parça kurutacaksın oluyor mu? bi arkadsım sey dedi bzimde evde var siemens kurutmasıyla çok uzun suruyo dedi..

ikisi bir yani.. peki ayrı ayrı kullanabiliyor msn özelliğini? mesela yıkadın çıkarttın bi 2 parça kurutacaksın oluyor mu? bi arkadsım sey dedi bzimde evde var siemens kurutmasıyla çok uzun suruyo dedi..
Tabii kullanabilyorsun. Uzun surmesi kiyafet agirligina ve senin sectigin programa bagli degisiyor. Yazin ozellikle en cok kullandigim sterilizasyon ozelligi ve kokugiderme. Ozellikle sigara icilen ortamdan cikinca kiyafeti yikamak yerine bu ozellikleri kullaniyorum. Kisin montlar falan icinde iyi oluyor ayrica.

hmm anladım yeni çıkmış o özellk o zaman ..
arkadasım 2 saatte yıkıyoruz bi pant yıkıycam ayıretten atayım diyorum olmuyo diyo.. ve çok uzun sürüyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…