İyi günler herkese. Takıntı yaptığım bir konu var fikir almak istediğim için size sormak istedim. Pek fikir alınabilecek konu değil ama evham yaptım işte. Ben posta yoluyla bir yere iş başvurusu yaptım posta yoluyla başvuru kabul ediliyordu. O an postane kapanmak üzereydi. Gerekli evrakları 5 A4 kağıt düşünün, bir de vesikalık fotoğraf. Ben bu istenen belgeleri, şeffaf poşet dosyaya koymadan veya zımbayala vs birleştirmeden olduğu gibi postanenin verdiği naylon bir ambalaj içine koydum. Fotoğrafı da tek bir şekilde bağımsız olarak en dibe koydum. Postane kapanmak üzere olduğu için dosya alacak vaktim yoktu o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım. Başvuruda eksik evrak verince de başvurunun geçersiz sayilma durumu oluyor. O işyerinde öyle geçersiz sayıyorlar.
Şimdi kafama takılıp duruyor. Hadi fotoğrafı görmezlerse kağıtları ambalajdan çıkarıp fotoğraf dipte ve küçük olduğu için ambalajı fotoğrafı orda unutup atmişlarsa diye korkuyorum. O zaman başvurum geçersiz olacak. Başvurum hakkında bilgi almak, bu sorunu sormak için aradım ama şu tarihte açıklanacak dediler ve bilgi vermediler. Komisyon değerlendirecek falan dediler.
Acaba görmeme durumları olabilir mi diye son çare size sormak istedim. O naylon ambalaj da zarf yerine geçer mı acaba? Fikir verir misiniz lütfen?
Şimdi kafama takılıp duruyor. Hadi fotoğrafı görmezlerse kağıtları ambalajdan çıkarıp fotoğraf dipte ve küçük olduğu için ambalajı fotoğrafı orda unutup atmişlarsa diye korkuyorum. O zaman başvurum geçersiz olacak. Başvurum hakkında bilgi almak, bu sorunu sormak için aradım ama şu tarihte açıklanacak dediler ve bilgi vermediler. Komisyon değerlendirecek falan dediler.
Acaba görmeme durumları olabilir mi diye son çare size sormak istedim. O naylon ambalaj da zarf yerine geçer mı acaba? Fikir verir misiniz lütfen?