Kurye zarf

pekiyi_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
272
150
53
İyi günler herkese. Takıntı yaptığım bir konu var fikir almak istediğim için size sormak istedim. Pek fikir alınabilecek konu değil ama evham yaptım işte. Ben posta yoluyla bir yere iş başvurusu yaptım posta yoluyla başvuru kabul ediliyordu. O an postane kapanmak üzereydi. Gerekli evrakları 5 A4 kağıt düşünün, bir de vesikalık fotoğraf. Ben bu istenen belgeleri, şeffaf poşet dosyaya koymadan veya zımbayala vs birleştirmeden olduğu gibi postanenin verdiği naylon bir ambalaj içine koydum. Fotoğrafı da tek bir şekilde bağımsız olarak en dibe koydum. Postane kapanmak üzere olduğu için dosya alacak vaktim yoktu o yüzden böyle yapmak zorunda kaldım. Başvuruda eksik evrak verince de başvurunun geçersiz sayilma durumu oluyor. O işyerinde öyle geçersiz sayıyorlar.

Şimdi kafama takılıp duruyor. Hadi fotoğrafı görmezlerse kağıtları ambalajdan çıkarıp fotoğraf dipte ve küçük olduğu için ambalajı fotoğrafı orda unutup atmişlarsa diye korkuyorum. O zaman başvurum geçersiz olacak. Başvurum hakkında bilgi almak, bu sorunu sormak için aradım ama şu tarihte açıklanacak dediler ve bilgi vermediler. Komisyon değerlendirecek falan dediler.

Acaba görmeme durumları olabilir mi diye son çare size sormak istedim. O naylon ambalaj da zarf yerine geçer mı acaba? Fikir verir misiniz lütfen?

Ozensızce davranmıssınız
Mektupla işe alım yapanların en dıkkat ettıgı seylerden biridir
Alanen posta posetıne ozensızce koyan kısıyı ben olsam ıse almazdım
Postanenın kapanıs saatı bellı sız kendınızı ona gore ayarlamalı ozenlıce seffaf dosyaya zarfa sıralama seklınde koymalıydınız

Dosyadan tum evraklarınızı alsalar gozden kacırmasalar bıle ıse alınacagınızı sanmıyorum malesef bu yuzden

Olumlu ya da olumsuz dönüş yaparlarsa bızıde burdan haberdar edın lutfen merak ettım sonucu

Hakkınıza hayırlısı olsun

Eksik evrak olmaz ama şık da olmamış poşet dosya olmadan göndermeniz.

Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Stres altında unutulabiliyor böyle şeyler ama şirketler çok acımasız.

Ozensızce davranmıssınız
Mektupla işe alım yapanların en dıkkat ettıgı seylerden biridir
Alanen posta posetıne ozensızce koyan kısıyı ben olsam ıse almazdım
Postanenın kapanıs saatı bellı sız kendınızı ona gore ayarlamalı ozenlıce seffaf dosyaya zarfa sıralama seklınde koymalıydınız

Dosyadan tum evraklarınızı alsalar gozden kacırmasalar bıle ıse alınacagınızı sanmıyorum malesef bu yuzden

Olumlu ya da olumsuz dönüş yaparlarsa bızıde burdan haberdar edın lutfen merak ettım sonucu

Hakkınıza hayırlısı olsun
KPSS puanına göre alım yapılıyor ama etkiler mi o kadar bilmiyorum. İnşallah etkilemez. Sağolun.

Başvurduğunuz yere göre değişir

Biz gelen poşetleri ters çevirir hepsini boşaltmadan poşeti atmayız mesela
Bir de postanenin verdiği naylon ambalaj zarf gibiydi, şirket falan da değil başvurduğum yer, KPSS ile alıyor özensizlik gibi bir durumdan elenme olur mu sizce?

yazımda eleştiri yok konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olun lütfen
Nasıl eleştiri yok anlamadım. Ben görürler mi diye soruyorum siz sizin için önemli olan bir yere nasıl öyle özensiz olabildiniz diye cevap veriyorsunuz. Ben nasıl özensiz olabildiğimi anlatmişim zaten konuda. Zaten gerginim. Siz değ haklısınız bir şey demiyorum artık.

KPSS ile başvuru evrakını alıp sonra sınav mı yapacak
Hayır KPSS puanına göre sıralama yapıp alacaklar, mülakat olmayacak sonrasında. Herhangi bir özel şart da yok. Bir hastane başvurduğum yer.

Bir de postanenin verdiği naylon ambalaj zarf gibiydi, şirket falan da değil başvurduğum yer, KPSS ile alıyor özensizlik gibi bir durumdan elenme olur mu sizce?
Bildiğin kargo poşeti o

Sonuçta 100 lerce başvuruda düşüp kaybolabilir de alıp hepsini zımbalayıp düzgünce kaldırılabilir de

Oradaki çalışanın ne yapacağını tahmin gereksiz

Olmuş bitmiş unutun artık

Back
X