Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen ne kadar sorunlusun ki teşekkür ettiğimi görememişsin bile kusura bakmayın dedikten sonra hala uzatiyorsun. Bence sen de bir okuma yazma kursuna git ya da okuduğunu anlamayı öğren. Ya da hazımsızlık ilacı al.
Görseler bile bu kadar özensiz cv hazırlayan gönderen birini değerlendireceklerini sanmıyorum vaktinden önce hazırlayabilirdiniz bir poşet dosya almak bir zımbalamak zor değil ki yani ucu ucuna iş yapmışsınız ayrıca postayla cv alam da hiç duymamıştım yüz yüze görüşmeden cv almanın ne anlamı var ki zaman kaybı.
evrak ellerine ulaştıysa ki kpss ile aliyolar diyorsunuz bu bir devlet kurumu evraklar duzensiz geldi diye at çope yapamazlar
bir resimde oyle seffaf bir dosyada kolay kolay gorulmeyecek bir sey degil sonucta.
ben sorun çıkacağını pek sanmıyorum.
kurumu aradiğinizda evraklarınizin ulaşip ulasmadiginimi sordunuz ? ulastiysa ve eksik evrak yoksa sisteme girmis olurlar belki bakabilirlerdi isimden