Küs arkadastan Jest

Efsam09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2015
378
480
73
40
Arkadaslar fikir alisverisi yapmak istiyorum, insallah yardimci olursunuz.
Bir arkadasim,hatta dostum diyebilirimki 15 senelik bir arkadasligimiz vardi, kirildik...
ikimiz de kendimize göre hakliydik,benim arkadasim yalniz biriyle kavga ettigi zaman agzina geleni sayar.
Yani öyle demek istemez pisman olur ama sayar yani...
bana da iste menfaatci cikarci vs baya bir saydirdi, isine gelmeyenleri isitince fazla acik sözlüyüm,kabul buda iyi bi huy degil,cefasini cok cekiyorum

Gecen Hafta oglumun dogum günü vardi,bir yasina girdi,kendisi hediye yollamis.Ben evimdeydim , kapinin önüne koymus, not yazmis iste "güzel bebek iyki dogdun seni cok seviyoruz"vs

Simdi ben bu arkadasa napayim acaba ?
Tesekkür mesaji atip atmamak arasinda gidip geliyorum,yazmamayi yegliyorum ama ..Her zaman kalp kirar,ondan sonra unutulsun ister.Bu sefer öyle olmasin diyorum...
Fazla mi uzatiyorum ya ?
Kinci olmak istemiyorum,ama amann herzamanki gibi unuttu iste biz alistik,kavga eder barisiriz arkadasligi da istemiyorum ...
siz olsaydiniz napardiniz ?

Bence barışın. Arkadasiniz elinden geleni yapmis. Mesela arayin hic bir sey olmamis gibi hediye icin tesekkur edin, ama buruk oldu keske sende gelseydin diyin.. ya bilmiyorum niye uzatiliyor bu kuslukler. Alttan alin diyeceğim zaten arkadasiniz alttan almis elinden geleni yapmış siz de guzel bi hediyeyle gönlünü alin bari :)

Bence barışma bilmiyorum ben tartışma anında söylenen bu sözleirn aslında gerçek düşünceler doluğunu düşünürüm. herkes her tartışma anında aklına estiğini söylesin o zaman. bence sadece kısacık bir teşekkür mesajı at o kadar. Bazen insanlar yaptıklarını bedelini ödemeli.

Hiç sevmem böyle insanları, teşekkür edin ama muhatap olmayın fazla bence.. Öyle insanlar sadece sinir bozuyor..

E barışmayacaksan hediyeyi de geri yollamak icap eder. Aldı oturdu bir teşekkür etmedi olur adı çünkü. En iyisi mesaja mesajla karşılık vermek.

E barışmayacaksan hediyeyi de geri yollamak icap eder. Aldı oturdu bir teşekkür etmedi olur adı çünkü. En iyisi mesaja mesajla karşılık vermek.
canim hediyeyi zaten benle muhatap olarak vermedi,ben kesmistim onunla görüsmeyi,özür dilemesine firsat vermedim,faceden blockladim whatsappdan filan,belki öyle olunca eve almiycgima düsünmüs olabilir...Bugün Mevlüt vardi baska bir arkadasta yanima oturdu bisey yokmus gibi,belki bisey söylememi bekledi.Oglumu zaten gördümü dayanamaz sevmeden duramaz.

Kisa bir Mesaj attim sms olarak, iste hediyen icin tesekkür ederiz,...bu kadar...gercekten artik icim almiyor, insanlar keske konusmadan önce düsünseler yaa

Barismasan bile bi tesekkürü borc bilmelisin. Sonucta hediyeyi icinden geldigi icin yolladi mecbur oldugu icin degil.

Bence hediye geri yollanmaz.15 senelik hatır var arada.Sizde onu böyle kabul etmişsiniz ki yıllarca dostluk kurmuşsunuz.Hala kırgın olabilirsiniz ama bence bir mesaj atarak teşekkür edin.
Artık dost kalmak istemiyorsanız da onca yılın hatrına arkadaş kalın.
Bu arada Allah analı babalı buyusun miniği

o sıze zeytın dalı uzatmış..bence arayınn hıcbısı olmamış gıbı konusun..daha sonra dısarda buluştuğunuzda yada onun evınde ılk görüşmede konuyu acın..konusunn..konuşma sonucu bellı eder zaten ne yapmanız gerektıgını..kırıldığınız noktaları soyleyınn..o da söyler zaten..kartlarınızı acık oynamış olursunuzz canımm..ıcınde kotuluk olsa hedıye almazz..getırmezz..sız heryerden herseyden engellemıssınız..yınede sız bılırsınız

Ortamda selamlasiyoruz canim,önceden de öyle kalbimi kirmisti.özür dilemez kendisi,bi sekilde kendini af ettirmeye calisir..iste izine gidicektik son zaman geldi bu izine gecirmeye, ozaman uzatmadim...ama hep ayni olay olunca sanki olmadi ya icim de kirildi iste bi kere.Bende istemem ki cok severim yine,ama o bilmesin tabi :-D
hani böyle suc isleyen kocalar vardir,sonra özür diler,sonra yine yapar yüzsüzlesir biraz öyle oldu gibime geliyor

hediyeyi aldığın anda bişey demediysen, artık hiç nişey söyleme kaç gün geçmiş üstünden

anladımm canımm..yada bıraz mesafelı mı olsann acaba
aynen canim...isin sirri mesafede.
Verdigin ilgiyi hemen laubalilige ceviriyorular...
Laubalik ayri,samimiyet ayri
Laubali hareketleri sevmem
En iyisi mesafe
ki herkes duracagi konusacagi susacagi yeri bilsin dimi ama

aynen canim...isin sirri mesafede.
Verdigin ilgiyi hemen laubalilige ceviriyorular...
Laubalik ayri,samimiyet ayri
Laubali hareketleri sevmem
En iyisi mesafe
ki herkes duracagi konusacagi susacagi yeri bilsin dimi ama
doğru soyluyosun canımm...

arkadaşlar arasında olur öyle şeyler...kesinlikle barışıp teşekkür edin...hatta kapısına not bırakın teşekkür ederiz teyzesi bizde seni seviyoruz diye.....çok tatlı olur...

neden kendisi gelmedi de hediye yolladı?

benimde öyle bir arkaşlığım bitti..
nezaket icabı tşk ederim vs gibi bir emsaj atman gerekiyor..
uzun süreli dostluk bitince, insan gerçekten kırılınca birdaha barışmak istemiyor.. barışsada eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…