hiç muhatap olmayı düşünmüyorum, eğer gelirse öncelikle tavrımı eşime söylerim ki niye böyle yapıyorsun diye sorun çıkarmasın.hizmet konusuna gelince onda bir sorun çıkmaz.işimle gücümle uğraşırım.
her şeyi yaparız 3 yıl sonra hiç bir şey olmamış gibi davranırız şeklinde bir rahatlığa girmesini istemem.oğlumu ve torunumu görmeye gittim ve geldim olur ancak
Hoş geldiniz deyip yapacağınız işlerle ilgilenin normal olun, seninle artık eskisi gibi olmamızı bekleme gibi bir sinyal vermeyin.
Hizmetinizi esirgemeyin ve gerektiği kadar muhatap olun yanında durmayın ki eski defterleri açacak fırsatı olmasın.
eş çok önemli kendimden biliyorum.eşin yanında değilse çok zor.benimkisi çok yanında oldugunu karşı tarafa hissettirmese de benim tavırlarımı anlayışla karşılar.anne baba der Allah rızası der işin içinden çıkar ve çok net tavır koyamaz ama beni de çok rencide etmez.
Tabi ki Anne ve Baba çok önemlidir. Ben annemi kaybettim, çok zor günler geçirdim hala da geçiriyorum. Herkeste anne, baba sevgisi olmalı, onlara karşı saygısı olmalı. Ama eşini de ezdirmemeli, annesi ve babası saygıyı hak ediyor da karısı hak etmiyor mu? O zaman o eş ailesinin yaptıklarını görmezden gelerek karısını hiçe saymış oluyor, düşünmemiş oluyor.
Kimse annen bana şunu yaptı görüşme demiyor değil mi?
Kendisi evlat olarak üzerine düşeni yapacak dikkat etmesi gereken karısına anlayış göstermesi, görüşüp görüşmeme kararını eşine bırakması ve kararına her türlü saygı duyması.
ben özellikle o sinyali nasıl veririm diye düşünüyorum.maymun gözünü açtı anlasın ve beni her gördüğünde yalanlarını hatırlasın
Direkt ses tonunuz ya da bakışınızla o sinyali vermeyin bence, davranışlarınızla onu düşündürün.
Mesela kayınvalidenizle aranız iyi olsa sıcak olurdunuz, samimi bir karşılama olurdu.
Şimdi resmi olun, sadece ''hoşgeldiniz diyebilirsin '' resmi olsun ama sert olmasın.
Sonrasında zaten işlerinizle uğraşırsınız, gereksiz muhabbetlere girmezsiniz.
Bu sayede sizden yana yüz bulmamış olur.
Direkt ses tonunuz ya da bakışınızla o sinyali vermeyin bence, davranışlarınızla onu düşündürün.
Mesela kayınvalidenizle aranız iyi olsa sıcak olurdunuz, samimi bir karşılama olurdu.
Şimdi resmi olun, sadece ''hoşgeldiniz diyebilirsin '' resmi olsun ama sert olmasın.
annesine babasına uygun bir dille yaptıkları hataları anlatabilmek ana baba hakkına saygısızlık değil aksine onların iyiliği için yapılmalı yoksa daha fazla haksızlık ve zulum yapmalarına izin verilmiş olunur.her eş bunu böyle düşünmeli ama erkeklerde özellikle niye tatlı canımızı sıkıp doğruyu anlatmaya uğraşalım modu hakim.
durumun çok zor bende eşimin annesi ve babasıyla küsüm ve kesinilkle yüzlerini görmek istemiyorum ama işte hayat ne yapacaksın eşimin snne babası onun hatrına böyle özel günlerde biraraya gelme mecburiyeti yaşıyorsun ki inşallah benim böyle bir durumum olmaz nasıl davranırdım bende bilemiyorum çünkü çok öfkeliyim arkadaşların dedikleri gibi çok oralı olmaz yanında durmazdım işime gücüme bakar misafirlerle ilgilenirdim ama hiçbir sıcaklık göstermezdim ki yüz bulmasın tabi suratta asmazdım inan lafımdan sözümden mana çıkarmasın die yanında hep susar hiç konuşmazdım tabi bunları başarabilirsem insan snir olur ya kesin bacaklarım elim ayağaım titrer çünkü her onları görünce adları bile geçince böyle oluyorum
sana kolay gelsin canım bol bol dua oku
:) özelden dertleşelim
Arkadasim durum ne merkezde gelip gelmeyecegi belli oldu mu ?
kaynananızla yaşadıklarınız onunla sizin aranızda...küçücük çocuğunuza böyle mi örnek olacaksınız?
her ailede kırgınlıklar olabiliyor zaman zaman ama asla annem ya da babam bize bunu hissettirmedi..
siz de elinizden geldiğince çocuğunuza yansıtmamaya gayret gösterin..sonuçta çocuğunun evi,torunun doğum günü..
geldi ve gitti.
çok istediğim gibi geçmedi.buz gibi soguk olamadım.evde bir tane melek olunca ister istemes hava yumusadı
en iyisini yapmışsın iyi olmuş ya ortam gergin olsa yine tartışma çıksaydı Allah tekrar böyle kötü şeyler yaşatmasın hep böyle mutlu olun ailcek yapacak bişey yok hayat böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?