Önceki konunu da okumuştum. Değişen birşey yok. Bu kadar yalvarıp yakarman yeterli değil mi sence?
Artık icraat zamanı. Ya onun bavulunu toplayacaksin ya da kendi bavulunu.
Yuvam dağılmasın diyorsun da böyle yaşamaya yuva mi diyorsun?
Bir olay olmuş tamam. Ama bu kadar abartacak ne var ki şimdi. Kocan ya öküz yada baska birşey var kocanın planladığı.
Silkelen ve kendine gel. Yalvarmayi da bırak. Kocanin umrunda değilsin bile.
Konuşmaya çalışıyorum hiçbirkelam etmiyor sabretmek istiyorum yuvamin dağilmasini istemiyorum ama boyle nekadar yasayabilirim bilmiyorumBiraz sakin mi olsanız acaba? Öfkeyle bardak çanak kırınca size kırılmış demek ki tepki gösteriyor. Üstüne sirf dikkat çekmek için boşanalim dediğinizi de anladığı için dikkate almamış bence.
Cok tesekkur ediyorum degerli yorumunuz için işine geliyirdur tabi hesp vermeden eve girip cikiyor yani blof degil aslinda ama oyle bi niyeti varsa da birakip gitsin ben kabul edecegim bosanmayi anlaminda yazmistim.msjimi yok bende yoruldum artik surekli reddedilmekten daha gidemem yanına zaten bakalım neolacak sonumuzönceki konunuzu da okumuştum,yani kaç vakit geçmiş,eğer hala uzatıyorsa abartmış yani kabak tadı vermeye başlamış.
tamam belki hemen affedemeyebilir,herkesin kırılma ve affetme eşiği farklıdır ancak , ortamın düzelmesini isteyen insan biraz uğraşır.
kendini doldurmamaya, araya mesafe sokmamaya ve affetmeye çalışır.
eşinizde bu yok,siz üstüne düştükçe şımarmış, kendini çekmiş,kaçan kovalanır hesabı olmuş.
aldatıyor mudur bilmiyorum ,bir şey diyemem ama bu kadar uzatması,size bu kadar soğuk ve kötü davranması normal değil bence de artık.
ya blöf yaptığınızı,boşanmayacağınızı biliyor ve sizin onun peşinden koşmaya devam etmenizi istiyor (ego tatmini) ya da adam gerçekten bu evlilikte mutlu değil ve bahane arıyor boşanmak için.
size beğenmedim attım çünkü yeter,yalvarıp durmayın. tamam en başta yaptığınızın kötü bir şey olduğunu,eşinizin kırılmakta haklı olduğunu söyledik ama kaç hafta geçti,abartmasın yani,aranızın düzelmesi için hiç uğraşmıyor adam,kendini zorlamıyor. sanki bu soğukluk hoşuna gidiyor gibi hatta.
kendinizi çekin,ve biraz gözlemleyin.
Iki tarafta birbirini seviyor ama cocuk gibi davranıyorsunuz, çoluk çocuk sahibi iki yetiskin insansınız neyse derdiniz oturup konuşun, esin cocuk gibi küsmü haftalardır yani saka gibi ne yapılır ki bu durumda ,mahkemeye gitsen boşanmak için hakim soracak niye bosaniyorsunuz ne diyeceksiniz küstük birbirimize mi?? Araya büyükleri sokun kp kv felan bu sebepten bosanmayin gercekten çocuğa yazık ya..ömür boyu küs kalacak degil
Ama bunun yolu boşanalim demek mi? Boşanalim dediğiniz uzun mesaji yazana kadar, madem yüzünüze bakıp konuşmuyor. Sorunlarınızı düzeltmek için daha yapıcı tatlı sert bir mesaj yazabilirdiniz. Boşanma kelimesini bu kadar kolay ağza almak hiç iyi bir şey değilKonuşmaya çalışıyorum hiçbirkelam etmiyor sabretmek istiyorum yuvamin dağilmasini istemiyorum ama boyle nekadar yasayabilirim bilmiyorum
Diğer konularına ben de baktım şimdi. Eşi pek güven veren biri değil. Soğuklugun hoşuna gittiği yorumuna katılıyorum kesinlikle. Adam zaten rahat takılmak istiyor ve bu küslük onun işine geliyorönceki konunuzu da okumuştum,yani kaç vakit geçmiş,eğer hala uzatıyorsa abartmış yani kabak tadı vermeye başlamış.
tamam belki hemen affedemeyebilir,herkesin kırılma ve affetme eşiği farklıdır ancak , ortamın düzelmesini isteyen insan biraz uğraşır.
kendini doldurmamaya, araya mesafe sokmamaya ve affetmeye çalışır.
eşinizde bu yok,siz üstüne düştükçe şımarmış, kendini çekmiş,kaçan kovalanır hesabı olmuş.
aldatıyor mudur bilmiyorum ,bir şey diyemem ama bu kadar uzatması,size bu kadar soğuk ve kötü davranması normal değil bence de artık.
ya blöf yaptığınızı,boşanmayacağınızı biliyor ve sizin onun peşinden koşmaya devam etmenizi istiyor (ego tatmini) ya da adam gerçekten bu evlilikte mutlu değil ve bahane arıyor boşanmak için.
size beğenmedim attım çünkü yeter,yalvarıp durmayın. tamam en başta yaptığınızın kötü bir şey olduğunu,eşinizin kırılmakta haklı olduğunu söyledik ama kaç hafta geçti,abartmasın yani,aranızın düzelmesi için hiç uğraşmıyor adam,kendini zorlamıyor. sanki bu soğukluk hoşuna gidiyor gibi hatta.
kendinizi çekin,ve biraz gözlemleyin.
Bi kere şu cümleyi sakın kurma onayuvamin dağilmasini istemiyorum
Aminn oyle vala sevgiliykende ayniydi simdide ayni bi insan degismiyor evleninceBence sende oralı olmamalısın Of böyle Bi ilişki bende de var korkuyorum evliliğe götürmeyeceğim sanırım sevgili iken de böyle miydi küsme huyu filan bu tarz insanların üstüne gidildikçe daha Bi taraflar kalkıyor oralı olmayınca da sabırla susuyorlar adım atmıyorlar nasıldır çözüm yolu bende bilmiyorum sendr benim gibi küs kalamayan birisin herhalde Of çık zor Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?