- 14 Temmuz 2011
- 164
- 42
- 118
Başlık biraz yılan hikayesi gibi oldu ama birşey sormak istiyorum . Ben küçük bi yerde yaşıyorum küçüklükten beri birbirimizin yakın arkadaşıydık kızla küser barışırdık falan sanırım 1 sene olmuştur 1 senedir ciddi anlamda konuşmuyoruz annesi ablası o annemle ve ablamla konuşuyolar ama bana düşmanlar sanki.Bu arkadaşım eskiden çok kaba tabiriyle hoppalaydı burda çıkmadığı insan kalmamıştı ee küçükte bir yer benim şuan erkek arkadaşım olan kişiylede çıkmıştı ama çocuktuk birlikte oyun falan oynuyoduk en fazla o 7 ye ben 5 e falan gidiyordum tam hatırlamıyorum . Sonra erkek arkadaşım bana çıkma teklifi ettiğinde de küs olduğumuz halde uzun bi süre düşündüm bu sebepten dolayı ama o zamanlar çocuktular kız şimdi biriyle evlenecek gibi ama öğrenmiş olmalı ki twitterda bişeyler paylaşmış eski çıktıklarımın listesini vereyim birazda onları dene yakın arklar bunu birbirine yapmaz gibisinden ve ben çok üzüldüm bazende çok ağır sözler paylaşırdı zoruma giderdi bayramın ilk günü mesaj atıcaktım özür dileyecektim ama kalmıştı bilmeden yargılamasına çok üzüldüm çünkü ben hala onu yakın arkadaş görüyorum bilmiyorum çok kırıldım haksızım belkide ama