Küs olan yakın arkadaşın eski sevgilisi..

İster çocukluk ister gençlik, benim için bir arkadaşımın sevdiği,sevgilisi,nişanlısı,kocası kardeşimdir. Ötesi yok.. Size göre öyle değilmiş ben kendime göre yorum yapıyorum, o açıdan arkadaşın her ne kadar argo kötü bi üslup kullansa da haklı.

Yakin bir arkasiniz sizin eski erkek arkadasinizla ciksa sizin icin sorun yok oylemi ?
O arkadasinizla eskisi gibi samimi olup konusabilirmisiniz ?

Eğer ben çıkmanın gerçek anlamıyla ne olduğunu bilmediğim bi zamanda çıkıp ayrılsaydım o kişiyle sorun olmazdı gerçek anlamda söylüyorum .O arkadaşımla zaten başka bi sebepten dolayı konuşmadığımızı yukarıda belirttim.

İster çocukluk ister gençlik, benim için bir arkadaşımın sevdiği,sevgilisi,nişanlısı,kocası kardeşimdir. Ötesi yok.. Size göre öyle değilmiş ben kendime göre yorum yapıyorum, o açıdan arkadaşın her ne kadar argo kötü bi üslup kullansa da haklı.

Teşekkür ederim ..

Bence bana verdiginiz cevaptaki gibi rahat olamazdiniz.
Icinizi kemiren, sizi huzursuz eden bir seyler varki boyle bir konu actiniz.
Bulundugunuz yer zaten kucuk bir yer dediniz, boyle bir yerde zaten boyle seyler daha cok goze carpar.
Yasin bana gore onemi yok uzaktan bir arkadasim dahi olsa o sekilde yaklasamam.
Neyse fikir sormak icin actiniz sizi kirmak asla istemem ama bana gore yanlis.

Teşekkür ederim moralimi düzellttiğiniz için :54:
Rica ederim :)
Liste isin icine girince gozumuz gonlumuz acildi da birden keyiflendim ;))

Hoppala :1: biriyle ciktiklarina gore yaramazlardi bence de. :23:

Yarin kursum var cikiyorum canim. Donjem ben sana. Iyi geceler. :16:

Benim mesaja tepki olarak okudum ilk kelimeyi abouuw nerden cikti bu gibisinden :)))
Iyi kurslar diliyorum ben de, kalp dolu kk smileyleri ile ugurladim varsay;) iyi geceler...

Gerek yok burdaki herkesi denemişsin tam liste insanlar da var diyeceksin

Mutlu ve huzurlumsun ? Bitti ötesi yok gerisini umursama

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aman bosver! Belliki kiskaniyor. Evlenecegin insani bulmusken insanin kimse umrunda olmaz. Birde kucukken yasanmis birsey. Yeni olsa derdim keske yapmasaydin ama bu olabilir. Kizda baya acikmis, kimseyi umursamadan listeler felan.. Bosver mesaj felanda atma birak cartlasin!!

ben olsam 'şu listeye bir bakayım ne kadar kalabalıkmış?" diye sorardım..

Ben de "o listenin yarisini bile denesem taslanirim" falan diyebilirdim. Cok guzel orta yapmis ama gole cevirmek icin ayni seviyeye inmek lazim iste.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben olsam cıkmazdım kardesimdir diyen arkadaslarım,kızın küçüçük ilde fingirdemediğı erkek kalmamış ki..gözünün gördüğü eski enişte :).sana göre yakın arkadaşmış.öyle olsaydı laf sokma cabasında olmazdı.sallama ve asla küçültme kendini..olur ki bişi derse sevgili olmak için il mi değiştircem malum listen kabarık dersin

Ablamla benim mesajlarımı okumuştu faceden arada kendiyle ilgili şeylerde görüp ailesine anlatıp ortalığı karıştırmıştı benim bu olayda kızdığım şey onlarında bizim hakkımızda konuştukları şeylerin olduğu halde bunu bu kadar büyütmesiydi ben görsem anneme ablama söylemezdim çünkü dğeişik biri bilmiyorum belkide haksızım :50:

Hiiiç takma hiiiç. Aynisindan bende de vardi dört senelik bi dostlugumuz vardı ve arkamdan konustuklarini tesadüf eseri yakaladım eminim ki o da sana öyle yapmıştır . Sana böyle yapiyosa gerçek arkadaş falan da değil bu. Gerçek arkadaş dediğin IKI KİŞİLİK DUSUNUCEK .... ve sen kızı bu kadar çok düşünürken o çocukla çıkmayı uygun gördüysen bence bi sorun da yoktur sonuçta onu düşündüğün kadar bu durumun olur tarafı olup olmadığını kadar dusunmussundur. Onun yaptığı kiskancliktan başka bişey değildir. Sen sadece sessizliğini koru. Herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyodur :) ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X