Kuş Öldü Beybisi :D

meleksoke27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
23
16
3
34
gaziantep
Konu çok farklı olmayacak ama diger arkadaşların konularında da benzer sorun yaşayanlar var ama herkes kendi yaşadıkları karşısında bu dünyadaki tek insan gibi düşünüyor kendini kendini. 3 yıllık evliyim ve bir çocugumuz var 2 yaşında ama cinsel konuda artık beni tatmin edemedigini düşünüyorum çünkü şu orgaz... dene şeyi yaşayamıyorum, sizce evliligi ayakta tutan sek... mi yoksa evlilige heyecan katmak için bişiler mi yapmalıyım

Birşeyler mi yapmalıyım demissiniz de ondan sordum bende. Nasıl bisryler var aklınızda

Merhaba benim eşim de cinsel perfonmansı düşüktü bana göre daha güçlü olmasını istıyordum bıraz araştırdım bitkisel bişeyler arı poleni ve sibirya ginsengı ni cinsel perfonmansı nı artırıyormuş bunları aldık ikimizde kullanıyoruz gerçekten çok faydası oldu istekli arzulu olunca evliliğimizde renklendi haftada bır cınsel hayatımız varken gün aşırı olmaya başladı ve daha istekli arzulu ve güçlü tavsıye ederim

Merhaba benim eşim de cinsel perfonmansı düşüktü bana göre daha güçlü olmasını istıyordum bıraz araştırdım bitkisel bişeyler arı poleni ve sibirya ginsengı ni cinsel perfonmansı nı artırıyormuş bunları aldık ikimizde kullanıyoruz gerçekten çok faydası oldu istekli arzulu olunca evliliğimizde renklendi haftada bır cınsel hayatımız varken gün aşırı olmaya başladı ve daha istekli arzulu ve güçlü tavsıye ederim
deneyecegim canım tavsiyeni

• Beğen
Reactions: sub
Back
X