annesinin mevlüdüne tabii ki davet etmelisiniz. gelmesinden yada hoşgeldin demekten neden bu kadar korkuyorsunuz? sanırım biraz kindar bir yapınız var.
Canım yasin okutma ortamı gelene de yüz çevrilmez.
Hoşgeldin dersin ama yüz göz olmazsın olur biter.
Sonuçta onun da annesi bence en azından bir mesaj atıp çağırman lazım.
Ayıp olur gibime geliyor :26:
yok ben aramam asla eşiimnde aramasını istemiyorum teyzesi kesin söylemiştir zaten gelirse de hoşgeldin dermiyim bilmiyorum canım yüz göz olmam zatende ama o öyle biriki ben hoşgeldin diyim hemn benle konuşur 2 gün sonrada dedikodumu yapr huzursuzluk çıkartr oyüzden o konuşursa bende cvp vermk zorunda kalırım ondan çekiniyorm bu kadar
evet kindar bir yapım var doğru ama önceki konularımı okursanız görümcemle ilgili olanları görüsünz neden hoşgeldin demkten korkutuğumu yüz defa yaptığı hataları affettim yine aynı yine aynısını yaptı yorumn için tşk
davet et
bu büyük bir erdem
Allah küs kalmayı Müslümana yasaklamıştır biliyorsun
küslüğü uzatmak kine, öfkeye, dedikoduya yol açar
üstelik akrabalık bağını koparmak Allahın sıla-i rahim sıfatını koparmak demektir -ki bu asla koparaılmaması gereken bir bağdır-
hz peygamberimiz sav der ki akraba ilişkisini sürdürmek, sizinle görüşenle görüşüp görüşmeyenle ilişkiyi kesmek değildir
sizinle ilişkiyi kesenle bile ilişkiyi devam ettirmektir
sen Allahın emrine uy, gerisini de endişe etme:
ben kin denen illetten nefret ederim. konularına da baktım. sen de ciddi derecede mevcut. görümcenle ilgili konuda dedikodunu yaptığını ama özür dilediğini yazmışsın. bu özrün üzerine hala küslüğe devam ediyorsan hiç doğru değil. ha diyorsan ki arkamdan konuşuyor, o zaman alacaksın karşına adam akıllı konuşacaksın. gözünün içine baka baka söyle. insansa utanır bir daha yapmaz zaten. ama annesinin mevlütüne çağırmamak söz konusu bile olmamalı..
Canım hoş geldin de dön git. Öyle bir ortamda küslük ne bileyim olmaz bence.
Nitekim ben de görümcemle muhatap olmuyorum ama bir hoşgeldin der başımı çevirip giderim en fazla yani.
dedektif gibisin maşallah
davet etlisiniz kesinlikle annesi sonucta olarak sevmeseniz bile böle zamanlarda kırgınlığı göz ardı edip hiç bişey yokmus gibi herkezin içinde yapmalısınız
yok değilim. arkadaş konularıma bak dedi baktım.. yoksa insanları eski konularıyla vuran biri değilim..
küsmeden mesafe koymaya çalışsan pekicanım küs durmak problem değil ben herdefasında konuştum evime geldi gitti beni hzursuz edecek şeyler yaşattı konuşunca sık gelip gidiyor beni elştiriyor dedikodu yapıyor eşimi doldurmaya çalışıyor vssss ancak küsersem kurtuluyorum ondan
sağol fikrin için büüyk ihtimal teyzesi çağırmıştır gelirse hoşgeldin der yanından uzaklaşırım herhalde
ben kin denen illetten nefret ederim. konularına da baktım. sen de ciddi derecede mevcut. görümcenle ilgili konuda dedikodunu yaptığını ama özür dilediğini yazmışsın. bu özrün üzerine hala küslüğe devam ediyorsan hiç doğru değil. ha diyorsan ki arkamdan konuşuyor, o zaman alacaksın karşına adam akıllı konuşacaksın. gözünün içine baka baka söyle. insansa utanır bir daha yapmaz zaten. ama annesinin mevlütüne çağırmamak söz konusu bile olmamalı..
Canım yasin okutma ortamı gelene de yüz çevrilmez.
Hoşgeldin dersin ama yüz göz olmazsın olur biter.
Sonuçta onun da annesi bence en azından bir mesaj atıp çağırman lazım.
Ayıp olur gibime geliyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?