Hanımlar, annesinin tarafını tutup bana bir iftira atıp senelerce de tavır yaptığı, laf soktuğu için konuşmadığım bir kaynım var.Nişan yaptı ve davet edilmedim.Gitmedim haliyle...Nişan evde oldu.Birkaç ay sonra düğün var.Eşim diyor ki '' düğüne gitmesem para için, takı takmamak için gelmedi derler...takı göndersem, ben gitmedim diye almazlar ve toplumda beni zora sokarlar...En iyisi beraber gidelim, takıyı sen kıza tak, sonra beraber geri gelelim.Yoksa bunlar der ki, oğlan bizi tutuyor karısını sevmiyor, ...bu dedikoduya fırsat vermemek ve kötü dediğiniz yengeniz size iyilik yaptı demek için böyle yapalım'' diyor.Daha tam karar veremedik.Sizce napmalı?Beni çağırmayacaklardır eminim.Eşimin de ailesiyle arası bozuk....
Yani ben gitmek istemiyorum.Ama belki fikrim değişir yada eşimi kırmak istemezsem diye, fikir almak istedim.Ben napsam utandırırım?
Şu anda, eşim tek gitsin ve takı takıp çıksın diyorum.Hem takıyı esirgedi demezler, hem oğlan bizi tutuyo demezler, hem de niye erken gittin diyemezler.