• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum kaynımın düğününe süpriz !!

Hanımlar, annesinin tarafını tutup bana bir iftira atıp senelerce de tavır yaptığı, laf soktuğu için konuşmadığım bir kaynım var.Nişan yaptı ve davet edilmedim.Gitmedim haliyle...Nişan evde oldu.Birkaç ay sonra düğün var.Eşim diyor ki '' düğüne gitmesem para için, takı takmamak için gelmedi derler...takı göndersem, ben gitmedim diye almazlar ve toplumda beni zora sokarlar...En iyisi beraber gidelim, takıyı sen kıza tak, sonra beraber geri gelelim.Yoksa bunlar der ki, oğlan bizi tutuyor karısını sevmiyor, ...bu dedikoduya fırsat vermemek ve kötü dediğiniz yengeniz size iyilik yaptı demek için böyle yapalım'' diyor.Daha tam karar veremedik.Sizce napmalı?Beni çağırmayacaklardır eminim.Eşimin de ailesiyle arası bozuk....
Yani ben gitmek istemiyorum.Ama belki fikrim değişir yada eşimi kırmak istemezsem diye, fikir almak istedim.Ben napsam utandırırım?
Şu anda, eşim tek gitsin ve takı takıp çıksın diyorum.Hem takıyı esirgedi demezler, hem oğlan bizi tutuyo demezler, hem de niye erken gittin diyemezler.
cnm bnmde eltım ve kaynımlaa aramm ıyı aynı durumm bızımm basımızada geldı oglunun tanısmaa ısteme törenıne herkes davet edıldı bız edılmedıkk haksızlardı yerden gögee ben cok etmıstım ahım tutmusss nısann ları bozuldu hersey gerı ıade edıldıı ve bn kasıla kasılaa ıade etmeye gtttımm :))) onlarlaa beraberr

Aman boşver uzun hikaye

Ben gitmeyin derim 9 sene az değil, fotoğraf karesine girmemek aynısını yapıcam demek falan ne bileyim çocukça, olmadı altın alır verir annesine anne verir
çok makul ve mantıklı insan değiller. her türlü kozu da kullanırlar...altın versek bizi rezil ederler.kocamın dğüne gitmemesi onları rezil eder....kaynım geldiği için eşim de onun dğüne gidecekmişş, öyle diyor.ama yalnız gitmek istemiyor

Insanlar ne soyler ne dusunur tınımda olmaz. Asla da gitmem. Esiniz cok istiyorsa kendi gitsin taksin.

aynen...ama eşim hatırını ortaya koyuyor...yoksa valla düğün derdim yok.
Siz esinizin gururunu düsündugunuz kadar acaba o sizinkini dusunuyor mu? Ayrica kayniniz, dugune gitmenizle rezil filan da olmaz. Arsiz insanlarin o tarz duygulari yoktur. Aksine gururlanirlar bak ayagimiza kadar geldiler diye. Bu firsati onlara vermeyin bence.

Ortada bilinen bi kusluk varsa gitmek olmaz.
hani karsi tarafin tepkisi nasil olur.sonucta kus oldugunuz kisi evleniyor.esin konusuyosa kardesiyle gider guzelce keyfinide cikarir gelir.bunda bisey olmaz.
Ben olsam gitmezdim.esimede karismazdim.
kardesiyle konusup bu kuslugu bitirip baristirmasi lazim once.
esinin gelmezsen soyle dusunurler felan demesinide pek anlamadim.yada abisini davet ettiginde karimla gelicem desin bakalim ne diyolar.

Ortada bilinen bi kusluk varsa gitmek olmaz.
hani karsi tarafin tepkisi nasil olur.sonucta kus oldugunuz kisi evleniyor.esin konusuyosa kardesiyle gider guzelce keyfinide cikarir gelir.bunda bisey olmaz.
Ben olsam gitmezdim.esimede karismazdim.
kardesiyle konusup bu kuslugu bitirip baristirmasi lazim once.
esinin gelmezsen soyle dusunurler felan demesinide pek anlamadim.yada abisini davet ettiginde karimla gelicem desin bakalim ne diyolar.
hımmm....o zaman desin ki hanımla konuşayım bakayım geliyor mu, ne diyecekler...nişanda kv demiş ki, eşin gelsin gelmiyorsa hiç zorlama oğlum.....ıyyyy

Siz esinizin gururunu düsündugunuz kadar acaba o sizinkini dusunuyor mu? Ayrica kayniniz, dugune gitmenizle rezil filan da olmaz. Arsiz insanlarin o tarz duygulari yoktur. Aksine gururlanirlar bak ayagimiza kadar geldiler diye. Bu firsati onlara vermeyin bence.
ben eşimin gururu değil de, duyguları ve bana karşı ortaya koyduğu hatırı düşünüyorum. mevzu gurur değil

sorun burda...davetiyeye gerek yok diye vermeyeceklerdir.eşime de hiçbir şey demeyeceklerdir....bu durumda ne yapmalı işte? belirgin olarak gelsin yada gelmesin demezler.
Ama bu doğal olan bi ilişkide böyledir,sizin sağlıklı bi ilişkiniz yok bence davetiye önemli kv vs hiç görüşmüyormusunuz ?

Ben eşimin dediğini yapardım hem eşimin gönlü olur ve benim için önemlisi esimdir o yüzden gidip kıza takiye takar çıkar geliriz.

Kaynınla nasıl küstün ya :) Kaynımla bi selamlaşıyoruz o kadar, hatta bazen bu adam kimdi diye sorasım geliyo :KK70: :KK70: :KK70:
Ben çok meseleyi anlamadım ama bence beraber gidin eşinle. Haklıysan neden çekinesin ki, gögsünü gere gere git, eşini de yalnız bırakma derim. Çok durmaz çıkarsınız
Aynen ya benimki de oyle varligiyla yoklugu bir :D

Ama bu doğal olan bi ilişkide böyledir,sizin sağlıklı bi ilişkiniz yok bence davetiye önemli kv vs hiç görüşmüyormusunuz ?
yan binadalar...eşimle sorunları var esasen.kocam kp tutuyor, kv tutmuyor diye bütün sorunlar aslında....ben arada kaynadım diyelim

bizdeki sağlıklı bir ilişki değil....mesela kavgadan yıllar sonra kaynım çıktı bayramda bize geldi.Ben de hoşgeldin demedim.Çünkü bekardı ve ben kv gidince o da bana hoşgeldin demiyordu....bi türlü konuşmadık.Onlar gelinden özür dilemezler, dileseler bile kv kıyamet kopartır.

Ben olsam giderim gıcıklık olsun diye en güzel giyinir takıp takıştırıp en ön masaya oturup önce insanları süzerim sonrada ohhh göbek atarım.

Back
X