• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küs olduğum kişi ne yapmaya çalışıyor?

duruhelva1414

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
22
36
3
Bir arkadaş grubum var. İçlerinden biriyle aramız bozuldu. Konuşmuyoruz. Bu kız ofiste diğerlerini topluyor, onlara yemek içmek için birşeyler hazırlıyor. Veya hediyeler alıyor. Dolayısıyla herkes onun etrafında toplanıyor. Şu yaşta onunla takılma benle takıl olaylarına giremem. Böyle bir durumu nasıl olgunlukla toparlarız?

Ben olsam normal rutinime devam ederdim doğrusu. Arkadaş kapışmayı ben de hiç sevmem. Kim kiminle daha mutluysa onunla takılsın. Siz küs olduğunuz için arkadaşlarınız taraf seçmek zorunda da değil ama. Öyle bir beklentide de olmayın bence.

Ben olsam normal rutinime devam ederdim doğrusu. Arkadaş kapışmayı ben de hiç sevmem. Kim kiminle daha mutluysa onunla takılsın. Siz küs olduğunuz için arkadaşlarınız taraf seçmek zorunda da değil ama. Öyle bir beklentide de olmayın bence.
Kesinlikle onlardan taraf seçmelerini beklemiyorum. Ama şöyle durumlar oluyor. Mesela biri ile oturuyorum. Yanımdakine sesleniyor “bir bakar mısın” diyor. Yanına çağırıyor. Biraz yalnız kaldım sanırım.

Kesinlikle onlardan taraf seçmelerini beklemiyorum. Ama şöyle durumlar oluyor. Mesela biri ile oturuyorum. Yanımdakine sesleniyor “bir bakar mısın” diyor. Yanına çağırıyor. Biraz yalnız kaldım sanırım.
İki yemeğe, ilgiye sizinle görüşmeyi azaltacak tarzda insanlarsa zaten bu olayda yanınızda tutsanız bir başka olayda tutamazsınız onu demek istiyorum ben. Siz de işinize odaklanın ya da çevrenize bi göz gezdirin belki yeni arkadaşlar edinmenize fırsat olur bu durum.

Insanlari o sekilde daha ne kadar yakininda tutacak.
Patlar yakinda o iş merak etme :)
Hiçbir şey yapma sadece izle.

koskoca insandan çocuk çocuk hareketler.
sizi yalnız bırakmak için diğrelerine yalakalık yapıyor.bence akışına bırakın nereye kadar çabalayacakki böyle.

Aynısını benimle aynı ortamda olan ve bana küsen biri yaptı ve yapıyor. Herkesi toplamaya çalıştırıyor yanına. Safece izliyorum. Umursamayın. Bir iki söze ve hediyeye yanına gidecek olanlar yarın sizi de temelli bırakırlar. Yaptığı şey ise dizi yalnızlaştırmaya çalışmak. Aklınca sizi böyle mutluz etmeye çalışıyor. Mutsuz olursanız ekmeğine yağ sürersiniz

Back
X