- 20 Ağustos 2014
- 3.419
- 9.383
- 358
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
Bundan altı ay önce doğumum sonrası kv ile küstük.ki konum var zaten yaptıkları dehşet vericiydi doğumda.birde evliliğimden beri ana kuzusu eşim sayesinde hep kavgalarımızın içindeydi ve biz ne zaman kavga etsek mutlaka o da bana saydırıp duruyordu.en son ayrılma aşamasına geldik yine oğluyla bugün ve bana mesaj atmış(burada asıl sorun eşim olacak kişide biliyorum, ama ne olursa olsun insan altı aydır küs olduğu bir insana nasıl mesaj yazar hiç anlamıyorum ben olsam asla yapamam, kendi işinizi kendiniz halledin derim )
oğlumun eşyalarını topla
telefonu kalmış onu da koy
babasının arkadaşına aldıracağım
mesaj bu. görünce iyice çileden çıktım.bunu bana onun değil oğlunun söylemesi gerekiyor.yıllardır ben bu kadının bu huyundan bıkmış usamışken üstelik küsken bana içinde emir kipleri barındıran böyle bir mesaj atabiliyor.bugüne kadar ağzımdan ona karşı siz dışında senle başlayan cümle bile kurmadım.kalbini kıracak tek şey söylemedim onca söylediğine yaptığına rağmen.ama artık bende sabır taştı.biraz önce bende bir mesaj attım faceden kendisine.sanırım daha görmedi.
bana bir daha emir kipi içeren mesaj atma
eğer eşyalarını istiyorsa oğlun yazsın sen değil
yıllardır ben seninle sevişmiyorum oğlunla sevişiyorum
ayrılmayı bari izin ver kendisi başarabilsin
bıkmadın karı koca kavgasına karışmaktan
oğlun 40 yaşında geldi bırak artık ayrılma işini bari kendisi halletsin
beni arama, mesaj atma
yazdım.şimdi mesajı görünce muhtemelen kıyamet kopacak çünkü bunca zaman tek bir lafımı duymadı.belki kp de işin içine karışacak ve topluca bana saldıracaklar.sadece çocuklarım var hayatta bir ailem yok.sanırım biraz çekiniyorum salağım sanırım.sizce kp küfür filan ederse ne yapmalıyım? birde mesaj atmasamıydım acaba sinirle kendimi tutamadım.
oğlumun eşyalarını topla
telefonu kalmış onu da koy
babasının arkadaşına aldıracağım
mesaj bu. görünce iyice çileden çıktım.bunu bana onun değil oğlunun söylemesi gerekiyor.yıllardır ben bu kadının bu huyundan bıkmış usamışken üstelik küsken bana içinde emir kipleri barındıran böyle bir mesaj atabiliyor.bugüne kadar ağzımdan ona karşı siz dışında senle başlayan cümle bile kurmadım.kalbini kıracak tek şey söylemedim onca söylediğine yaptığına rağmen.ama artık bende sabır taştı.biraz önce bende bir mesaj attım faceden kendisine.sanırım daha görmedi.
bana bir daha emir kipi içeren mesaj atma
eğer eşyalarını istiyorsa oğlun yazsın sen değil
yıllardır ben seninle sevişmiyorum oğlunla sevişiyorum
ayrılmayı bari izin ver kendisi başarabilsin
bıkmadın karı koca kavgasına karışmaktan
oğlun 40 yaşında geldi bırak artık ayrılma işini bari kendisi halletsin
beni arama, mesaj atma
yazdım.şimdi mesajı görünce muhtemelen kıyamet kopacak çünkü bunca zaman tek bir lafımı duymadı.belki kp de işin içine karışacak ve topluca bana saldıracaklar.sadece çocuklarım var hayatta bir ailem yok.sanırım biraz çekiniyorum salağım sanırım.sizce kp küfür filan ederse ne yapmalıyım? birde mesaj atmasamıydım acaba sinirle kendimi tutamadım.