Ya bu nasıl bir adam Allah aşkına? Resmen parazit gibi. Tek kuruş hayrı yok bir de sana yüküm yok ki diyebiliyor, 2 çocuğu sen tek başına yaptın sanki..
Annesine şikayet etmesinden falan çok daha büyük sorunlarınız var sizin. Herif hiç normal değil. Lütfen bu adam!dan kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın en kısa zamanda. Hiç korkmayın, siz daha iyi bilirsiniz ama bana hiç öyle size zarar verip de başlarını belaya sokmaya cesaret edebilecek tipler gibi gelmediler.
.[/Qe
Ya bu nasıl bir adam Allah aşkına? Resmen parazit gibi. Tek kuruş hayrı yok bir de sana yüküm yok ki diyebiliyor, 2 çocuğu sen tek başına yaptın sanki..
Annesine şikayet etmesinden falan çok daha büyük sorunlarınız var sizin. Herif hiç normal değil. Lütfen bu adam!dan kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın en kısa zamanda. Hiç korkmayın, siz daha iyi bilirsiniz ama bana hiç öyle size zarar verip de başlarını belaya sokmaya cesaret edebilecek tipler gibi gelmediler.
.
evet haklısınız eşim çok değişik bir insan.bende diyorum bak biz çocuk istiyoruz dedik hatta diyorum sen sürekli söyleyip durdun korunmadık bilinçli olarak ilk çocukta bakmak zorundasın diyorum bana diyorki ben hemen çocuk olacağını nereden bilebilirdim diyor.kaç yaşında adamsın çocuk istiyorum diye korunmazsan çocuk sahibi olursun diyorum.bu kadar erken tahmin etmemiştim diyor.erken dediği de birbuçuk yıl korunmamak.çocuklara ben bakmak zorundaymışım gibi sanki .ki bakıyorum zaten ne hali varsa görsün.bir şey yapamazlar yaptırmam ama annesi fiili şiddeti çok öven bir insan.eşimde bana vurdu zaten darp raporu aldım bugün.psikolojik olarak yıprandım sanırım.