küs olduğum kv mesaj atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yorumlarınızı hep çok beğeniyorum zaten.evet gerçekten bunları diyor .bunlar ne ki daha ilk zamanlar kavga ettiğimizde kendini tuvalete kilitleyip annesine telefon ediyordu.anne kurtar beni buradan babamı yolla beni alsın diye.son zamanlar vazgeçti bu huyundan.

Bu ne tövbe tövbe yaşı kaç bunun. İyi dayanmışsın sen.

ilk zamanlar kavga ettiğimizde kendini tuvalete kilitleyip annesine telefon ediyordu.anne kurtar beni buradan babamı yolla beni alsın diye.son zamanlar vazgeçti bu huyundan.

Bu adam bu gurursuzlukla nasıl yaşıyor?

İnsan böyle birine güvenemez ki? Sırtını yaslayamaz, asla saygı duyamaz.

Ezikliğin kitabı yazılsa eşinize bölüm ayırırlar, sizin için çok üzüldüm.

"Gelin beni alın" nasıl bir omurgasızlık, bu lafı bıraksa da evle ilgili hiçbir sorumluluğu almayan, ergen tavırlı bir adamcık bu. Çocuklarınıza figür olarak bunları göstermeyin lütfen.

İnşallah bundan sonra her şey yolunda gider siz ve evlatlarınız için.

mesajınızı beğendim :KK9:
hakaret etmediğiniz sürece sıkıntı yok
bunda kp karışacağını sanmıyorum
bu tür şeylerde kp ler genelde bulaşmamaya çalışıyor evli çift aralarında halletsinler diye
(inşallah siziki de onlardandır :KK39:)

üzülmeyin daha fazla düşünmeyinde bu tür durumlarda çok düşündükçe insan sarıyor
tamamen boşvermeyin :stop: ama sürekli bunları düşünmeyin

eşinizin sizin kıymetnizi anlayıp döneceğini düşünüyorum :KK56:

her evlilik 4x4 lük değildir burada yazılanlarla gaza gelmeyin
eşinizin sadece annecilik huyu var diğer türlü evine çocuklarına bakabiliyorsa sahip çıkıyorsa bu da onun kusuru diye düşünün ve içinizi eşinize karşı karartmayın (tabi bunları çocuklarını ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için çabalayan ve size sahip çıktığını düşünerekten yazıyorum siz kendi detaylarınızı daha iyi bilirsiniz)

Bayıldım mesajınıza.. hadsizlere had bildirmek her zaman iyidir... bundan sonrasını valide hanım düşünsün en azından evli bir çiftin ilişkisine karışılamayacağını öğrenmiş olur.:KK5:

Bu adam kapinizda yatsa,af dilese ,pisman olsada bosayin bunu.boyle asalak bir adami yaninizda tutmayin.nafakayida alin cocuklariniz icin. Nasilki diger cocuklarina veriyor sizede verecek.size cocuklariniz yeter.yeteri kadar dayanmissiniz.ayrica nasil bu kadar dayanabildiniz sasirdim.cok sabirliymissiniz.sanirim ogretmendiniz.aileniz yok ama cocuklarinizla mutlu olun insallah cok ama cok.bu adam degismez .

mesajınızı beğendim :KK9:
hakaret etmediğiniz sürece sıkıntı yok
bunda kp karışacağını sanmıyorum
bu tür şeylerde kp ler genelde bulaşmamaya çalışıyor evli çift aralarında halletsinler diye
(inşallah siziki de onlardandır :KK39:)

üzülmeyin daha fazla düşünmeyinde bu tür durumlarda çok düşündükçe insan sarıyor
tamamen boşvermeyin :stop: ama sürekli bunları düşünmeyin

eşinizin sizin kıymetnizi anlayıp döneceğini düşünüyorum :KK56:

her evlilik 4x4 lük değildir burada yazılanlarla gaza gelmeyin
eşinizin sadece annecilik huyu var diğer türlü evine çocuklarına bakabiliyorsa sahip çıkıyorsa bu da onun kusuru diye düşünün ve içinizi eşinize karşı karartmayın (tabi bunları çocuklarını ve sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak için çabalayan ve size sahip çıktığını düşünerekten yazıyorum siz kendi detaylarınızı daha iyi bilirsiniz)

Konu sahibi kaburgalarının kırıldığından şüpheleniyor. Eşi yapmış. Ayrıca eşi dediğiniz gibi evine bakmıyor, parasını kendine harcıyor, konu sahibi kızınca da benim sana bir masrafım yok ki zaten sizden az yiyiyorum diyor. Bir de tartıştıklarında kendini tuvalete kilitleyip annesinden yardım isteme huyu varmış ama artık bunu yapmıyormuş.

Konu sahibi kaburgalarının kırıldığından şüpheleniyor. Eşi yapmış. Ayrıca eşi dediğiniz gibi evine bakmıyor, parasını kendine harcıyor, konu sahibi kızınca da benim sana bir masrafım yok ki zaten sizden az yiyiyorum diyor. Bir de tartıştıklarında kendini tuvalete kilitleyip annesinden yardım isteme huyu varmış ama artık bunu yapmıyormuş.

:KK57::KK57::KK57:
Allah belasını versin o adam o.busunun

akşam akşam teşekkür ederim.şu halimde kahkaha attım.böyle konuyu toparlayınca cidden komik duruyormuş karşıdan :D

Son durum ne acaba ? Doktora gidebildiniz mi ? Nastasya flipovna Nastasya flipovna
gittim.doktor kaburga kemiklerinde bir kırıklık olsa dahi alçıya almadıklarını herhangi bir tedavi uygulamadıklarını maalesef ağrı kesicilerle geçmesini beklemem gerektiğini söyledi.eğer ciğerlerde veya kalpte bir sorun yoksa ki bende yok zaten bakıldı zamana bırakmam gerekiyormuş.şansıma bir iki aya geçermiş.

gittim.doktor kaburga kemiklerinde bir kırıklık olsa dahi alçıya almadıklarını herhangi bir tedavi uygulamadıklarını maalesef ağrı kesicilerle geçmesini beklemem gerektiğini söyledi.eğer ciğerlerde veya kalpte bir sorun yoksa ki bende yok zaten bakıldı zamana bırakmam gerekiyormuş.şansıma bir iki aya geçermiş.

Bence yine de film çektirin ve kırık, çatlak vs varsa bunu belgeleyen dokümanı boşanma dosyanıza ekleyin.

Ne güzel mesleğinizde varmış.
bırakın daha fazla çekmeyin.
mecbur ödeyecek çocukların nafakasını.
darp raporunuz varsa gösterin tazminatta isteyin.
huzur içinde yaşayın gitsin.

Bundan altı ay önce doğumum sonrası kv ile küstük.ki konum var zaten yaptıkları dehşet vericiydi doğumda.birde evliliğimden beri ana kuzusu eşim sayesinde hep kavgalarımızın içindeydi ve biz ne zaman kavga etsek mutlaka o da bana saydırıp duruyordu.en son ayrılma aşamasına geldik yine oğluyla bugün ve bana mesaj atmış(burada asıl sorun eşim olacak kişide biliyorum, ama ne olursa olsun insan altı aydır küs olduğu bir insana nasıl mesaj yazar hiç anlamıyorum ben olsam asla yapamam, kendi işinizi kendiniz halledin derim )

oğlumun eşyalarını topla
telefonu kalmış onu da koy
babasının arkadaşına aldıracağım

mesaj bu. görünce iyice çileden çıktım.bunu bana onun değil oğlunun söylemesi gerekiyor.yıllardır ben bu kadının bu huyundan bıkmış usamışken üstelik küsken bana içinde emir kipleri barındıran böyle bir mesaj atabiliyor.bugüne kadar ağzımdan ona karşı siz dışında senle başlayan cümle bile kurmadım.kalbini kıracak tek şey söylemedim onca söylediğine yaptığına rağmen.ama artık bende sabır taştı.biraz önce bende bir mesaj attım faceden kendisine.sanırım daha görmedi.

bana bir daha emir kipi içeren mesaj atma
eğer eşyalarını istiyorsa oğlun yazsın sen değil
yıllardır ben seninle sevişmiyorum oğlunla sevişiyorum
ayrılmayı bari izin ver kendisi başarabilsin
bıkmadın karı koca kavgasına karışmaktan
oğlun 40 yaşında geldi bırak artık ayrılma işini bari kendisi halletsin
beni arama, mesaj atma

yazdım.şimdi mesajı görünce muhtemelen kıyamet kopacak çünkü bunca zaman tek bir lafımı duymadı.belki kp de işin içine karışacak ve topluca bana saldıracaklar.sadece çocuklarım var hayatta bir ailem yok.sanırım biraz çekiniyorum salağım sanırım.sizce kp küfür filan ederse ne yapmalıyım? birde mesaj atmasamıydım acaba sinirle kendimi tutamadım.

Çok iyi yapmışsın böyle yazarak korkma arkanda kimsen olmadığı için böle yapıyorlardır zaten torunlarına uzulmuyorlarsa onlar insan değillerdir zaten Rabbim yardımcın olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X