küs olduğum kv mesaj atmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben olsam cevap vermezdim.
Siz değil ben seviştim demezdim hele hele

Kimse sormamış
ilk eşinizden olan cocuk nerede?

Daha muhteşem bir cevap olamazdı. Bugüne kadar sustun da saygı mı gördün. Terbiyesiz insanlar sen olgunca cevap verseydin birşey bulur yine de saldırırdı. Tebrik ederim.

ben senın yerınde olsam asla cevap vermez dırek engelledirdim,neden bılıyormuun,yazdığın mesajı ınsan olan anlar,o kadın değil değil
Ben olsam cevap vermezdim.
Siz değil ben seviştim demezdim hele hele

Kimse sormamış
ilk eşinizden olan cocuk nerede?
cevap verdim çünkü bugüne kadar sustuğum için böyle rahat davranıyor.hiç değilse ayrılmadan önce birkaç cümle kurmam gerekiyordu ki zaten hakarette etmedim.siz değil ben seviştim demedim.seninle değil oğlunla seviştim dedim ki sen kocam değilsin manasında söyledim onu da.ilk eşimden olan oğlum yanımda tabiki.

cevap verdim çünkü bugüne kadar sustuğum için böyle rahat davranıyor.hiç değilse ayrılmadan önce birkaç cümle kurmam gerekiyordu ki zaten hakarette etmedim.siz değil ben seviştim demedim.seninle değil oğlunla seviştim dedim ki sen kocam değilsin manasında söyledim onu da.ilk eşimden olan oğlum yanımda tabiki.
Pekı esınızın bu tavırlarını gore gore hıc cocuk yapmadan neden ayrılmadınız?
2. olan cocugun yukunu sıze atıyormus ya oyle okudum arkalarda

çocuklarımdan memnunum.benim ailem çocuklarım.maddi olarak onlara bakan benim zaten onun için keşke yapmasaydım diye düşünmedim açıkçası.
Benımde 2. evlılıgım 5 senedır evlıyım ortak bır cocuk bıyolojık olarak edınmedık . daha dogrusu 3 kaybım var 2 tanesı ıstemeyerek oldu , 1 tanesıde isteyerek ama bos gebelık.
esımın oglumu horladıgını gorsem yedıgının battıgını gorsem onu koynuma alamam ben mesela. Bu kadar zaman cocuk sahıbı olmayısımız bızım lehımıze oldu esımle oglum arasındakı baglar gonul bagıyla kenetlendı kı sızın esınız kendı kanından dogan cocuk ıcın bu tavrı almış sızın ılk evlılıgınızden olan cocugunuza cokta ıyımser davranmıs olamaz.

Bu yuzden sordum

Benımde 2. evlılıgım 5 senedır evlıyım ortak bır cocuk bıyolojık olarak edınmedık . daha dogrusu 3 kaybım var 2 tanesı ıstemeyerek oldu , 1 tanesıde isteyerek ama bos gebelık.
esımın oglumu horladıgını gorsem yedıgının battıgını gorsem onu koynuma alamam ben mesela. Bu kadar zaman cocuk sahıbı olmayısımız bızım lehımıze oldu esımle oglum arasındakı baglar gonul bagıyla kenetlendı kı sızın esınız kendı kanından dogan cocuk ıcın bu tavrı almış sızın ılk evlılıgınızden olan cocugunuza cokta ıyımser davranmıs olamaz.

Bu yuzden sordum[/QUOTöncelikle başınız sağolsun. büyük oğlum 15 yaşında bilinçli olarak ikinci eşimle yakınlaşmak istemedi.aralarında bir mesafe var.ilk evlendiğim zamanlar oğlumla ilgili sorunlarım hiç olmadı.belkide bana şirin görünmeye çalışıyordu bilmiyorum.sonrasında bir iki kez belki benim hassasiyetim fazla olduğu için diye düşündüm bunuda bir göze batma hissettim.ama genel anlamda oğluma karşı bir şey yapılmadı.eğer öyle olsa zaten şu noktaya kadar gelemezdik.eşim dengesiz bir insan bazen ne dediğini bilmiyor.benden olan çocuklarını sevdiğini düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur.sadece bana öfkelenip saçmalıyor.ama bu onu haklı kılmaz tabiki.

Benim eski eşim ölmedi yani fiilen ölmedi ama yasadıgındanda haberdar değilim. sizin basınız sagolsun ama cok zor olmalı.
mahalleden bır arkadasımın esı vefat ettı 2 cocugu var kadında daha 29 yasında . bırıbrlerını cok severlerdı mutluydu o sebeble asla 2. bır evlılıgı yapamam sorunları kaldıramam aynı olmama ıhtımalıne dayanamam demıstı nedense aklıma o geldı yazdıklarınızdan sonra.
Bundan sonrası guzel olsun ınsallah oglunuzda buyukmus epey ben daha kucuk dıye dusunmustum benımkı 6 yasında , 15 yasındakı cocuk baya baya kendını savunabılır

Gayette iyi yazmissiniz.

Ben olsam "Al oglunu basina cal. Bir daha da evlendirme. Yazik baska birinin cani yanmasin. Size iyi tursu kurmalar." Yazardim.

Cekinmeyin eger kayinpeder arayip sinirli bir sekilde birsey derse veya yanina geliyorum diyip adabini bozarsa polis cagirin. Polise hakarete ugradiginiza dair tutanak tutturun.

Benim eski eşim ölmedi yani fiilen ölmedi ama yasadıgındanda haberdar değilim. sizin basınız sagolsun ama cok zor olmalı.
mahalleden bır arkadasımın esı vefat ettı 2 cocugu var kadında daha 29 yasında . bırıbrlerını cok severlerdı mutluydu o sebeble asla 2. bır evlılıgı yapamam sorunları kaldıramam aynı olmama ıhtımalıne dayanamam demıstı nedense aklıma o geldı yazdıklarınızdan sonra.
Bundan sonrası guzel olsun ınsallah oglunuzda buyukmus epey ben daha kucuk dıye dusunmustum benımkı 6 yasında , 15 yasındakı cocuk baya baya kendını savunabılır
Sizi gıyaben tanıyorum yani kk den.egenin annesi olarak :) teşekkür ederim.inanılmaz zordu.bir buçuk yıl hastalıkla mücadele ettik.tam iyileşti dediler üzerimizdeki yükü attık ,güneş sanki tekrar tepeye varmıştı eşim işine filan başladı.üç ay içinde nasıl olduğunu anlamadan eşimi kaybettim.gitmemiş hastalık sadece kandırmış.eşimle çok iyi anlaşırdık, harika bir insandı, bana çok değer verirdi.benim için çok zor oldu, küçük bir çocuk ve 28 yaşında yapayalnız kalmak.benimde evlenmeye niyetim yoktu aslında.ama toplumda öyle bir baskı varki aniden statü değiştiriyorsunuz boşanınca yada eşinizi kaybedince.eskiden selam verenler artık vermez oluyor her yaptığınız göze batıyor.hele küçük bir yerde yaşıyorsanız.epey dayanmaya çalıştım aslında mahalle baskısına ama o kadar oldu.sonra şimdiki eşim çıktı karşıma.ilk tanıştığımızda bana çok aşık davranıyordu.sürekli arkamdaydı.evlenmek için çıldırıyordu.beni zorla ikna etti.ama işte sonrası gördüğünüz gibi.sorunlar bir türlü bitmek bilmedi.

kaybettiğim eşimi çok özlüyorum.onu bir daha asla göremeyeceğim, sohbeti gitti sesi gitti.öyle işte.
oğlum tek başınaydı şimdi kardeşleri oldu.çok seviyor onları.hiç değilse bu anlamda iyi oldu diyorum.

yorumlarınızı hep çok beğeniyorum zaten.evet gerçekten bunları diyor .bunlar ne ki daha ilk zamanlar kavga ettiğimizde kendini tuvalete kilitleyip annesine telefon ediyordu.anne kurtar beni buradan babamı yolla beni alsın diye.son zamanlar vazgeçti bu huyundan.
Ben olsam koluma takip erkek diye dolastirmazdim. İyi katlanmissin.

Ayyy böyle erkek düşman başına, küçük çocuk bile daha sorumluluk sahibidir, eve daha çok katkısı vardır yahu. :sopa:Çok iyi yapmışsın hayatım, bu kadar yüzsüzlük de olmaz ki. Açıkçası ben bu kadar zaman çocuklarım olsa da yapamazdım, azmini ve çabanı kutluyorum gerçekten. :KK9:

Burası kadınlar kulübü değil mi? Lütfen kadınları küçük gören bu tondan mesajlar yazmasak??? Harçlık istemek kadınlara özgü mü? Ne adamcıklar okuduk burada... bari biz yapmayalım...

Hanımefendinin eşi, maaşını kendine harcadığı için o yorumda bulundum. Ayrıca da "karı kılıklı" deyimi artık kalıplaşmıştır halk arasında ve ne anlamda kullanıldığı gayet iyi anlaşılır.. Radikal olucam , felsefe yapıcam diye yapılan yorumları nasıl eleştireceğinizi şaşırdınız... Yorumu yazarken kadınları küçümsemek aklıma gelmedi benim ... Ama siz öyle düşünerek bence kadınları küçümsediniz... Kişi kendinden bilir işi...

Hanımefendinin eşi, maaşını kendine harcadığı için o yorumda bulundum. Ayrıca da "karı kılıklı" deyimi artık kalıplaşmıştır halk arasında ve ne anlamda kullanıldığı gayet iyi anlaşılır.. Radikal olucam , felsefe yapıcam diye yapılan yorumları nasıl eleştireceğinizi şaşırdınız... Yorumu yazarken kadınları küçümsemek aklıma gelmedi benim ... Ama siz öyle düşünerek bence kadınları küçümsediniz... Kişi kendinden bilir işi...
Bazı üyeler feminizmin bo..nu çıkarmış durumdalar.

Bazı üyeler feminizmin bo..nu çıkarmış durumdalar.

İkinize de diyecek lafım yok. Siz eksik etek, karı kılıklı, saçı uzun aklı kısa gibi tabirlerle mutlu mesut yaşayın... Varsın ben feminizmin mokunu çıkarmış olayım...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X