Merhabalarr kk arkadaşlarım.
Kısaca anlatayım. Eşimin teyzesiyle görüşmüyoruz. İlk eşim küstü haklı sebeplerle. Bende arkasından geldim. Çünkü ikinci kv gibi bişeydi benim için uzun uzun anlatmiyim. Sürekli tripler kv yi kışkırtmalar vs. Neyse şimdi biz bu kişiyle aylardır görüşmüyoruz. Eşimin küsme sebebinin benimle hiç alakası yok bu arada tamamen kendi ailevi meseleleri. Ve ameliyat olmuş yeni duyduk. Ameliyat olalı 3 gün olmuş.
Hayatımda konuşmadığım ilk insan. Ve bu bana ağır geliyor biriyle küs olmak. Eşim hala çok kırgın ama o da küs kalmayı sevmiyor. kendi de üzülüyor. Küçükken annesi çalışmış hep teyzesi bakıcılık yapmış. Ufak ufak barışmayı düşünüyor. Ama çok kırgın olduğu için adım atmıyor. Teyzesi adım atarsa olumlu yaklaşacak.
Teyzeden de bir küçük bahsedeyim. Eşim sanki onun oğlu. Bi tane kızı var sadece. Elinde büyüdüğü için olabilir. Beni kıskanıyor. Beni ve ailemi çekemiyor. Kv ye sürekli manipülasyon yapıyor. Kv de az değil zaten o da ayrı. onlar sizi dışlıyor. Oğlunu elinden aldı. Sizi el yerine koydular. Sokaktaki kediye ekmek versen gelir paçana sarılır. Bunlar nankör kadir kıymet bilmiyor. Gelin( yani ben oluyorum. ) oğlumuzu dolduruyor. Bizden soğutuyor flan. Teyzenin benimle alıp veremediği var. Sürekli yarış halinde. Kv de zaten öyle çift kuşatma altındaydım. Birini eledim kendimce tabi.
Şimdi geleyim soruma. Size soruyorum biz eşimle kararsız kaldık geçmiş olsun için arayalım mı. Şimdi düşünüyoruz. Hastalık sonuçta gaddarlık gibi geliyor. Öte yandan da eğer biz adım atarsak o kadar tantana boşa gidicek.herşey başa dönecek. Zaten haksız olduğunun farkında değil.
Ya da sadece basit bir arama mı bn mi abartıyorum off kararsız kaldım. Siz olsaydınız ne yapardınız.
Birde diyelim ki aradım ne konuşucam.

geçmiş olsun sağol eee çünkü konu devam etmiycek triplerinden dolayı