KÜS VE ARZULU

Mesela bana nasıl bir yol? bana biraz tiyo verebilir misin ?

Veremem :)
Çünkü çok başarılı biri değilim.

Sadece kendimden örnek vereyim.
Ben mesleğimden ötürü üzerime yapışmış -öğretmenim- çocuk gibi sürekli
onu yönlendirmeye, yanlışlarını düzeltmeye çalışıyordum.
Her şeyini eleştiriyordum. ( Bence gerçekten eleştirilesi aslında o ayrı da :D)
Aslında bir yetişkin için buna dayanmak zor biliyorum.

Vazgeçtim.
Adama uyarı vermekten, karışmaktan, davranışlarını gözlemekten de vazgeçtim.
Saldım gitti. Bu bize iyi geldi açıkçası.

Bu hiç yapmadığım bir şeydi.
Bir de böyle deneyelim.
Boşanırsak yine boşanırız zaten dedim.

Bu tarz bir değişim yaratın.
Belki size de iyi gelecek.

Bilmiyorum ki, Bende biraz zıttınımı denesem biraz dominat mı olsam bilemedim şimdi?

Şöyle benimki de, giyeceği kıyafetten tut, yiyeceği yemeğe kadar benden bekler, herhalde yemek hazırlamasam acından ölür mü bilmem? mesela yatak ortamında ipleri sürekli kadının elinde olmalı der, lakin bende o noktada yetip yetemediğimden emin değilim ? Yani biraz dominant mı olsam?

Bu küsken 1 ay kadar önce birkaç kez yaklaşmayı denedim yaklaştırmıyor canım, sürekli benim kendisinden uzak durmamı istiyor..

Ya bilemedim ne yapacağımı.

Bilmiyorum ki, Bende biraz zıttınımı denesem biraz dominat mı olsam bilemedim şimdi?

Şöyle benimki de, giyeceği kıyafetten tut, yiyeceği yemeğe kadar benden bekler, herhalde yemek hazırlamasam acından ölür mü bilmem? mesela yatak ortamında ipleri sürekli kadının elinde olmalı der, lakin bende o noktada yetip yetemediğimden emin değilim ? Yani biraz dominant mı olsam?

Bu küsken 1 ay kadar önce birkaç kez yaklaşmayı denedim yaklaştırmıyor canım, sürekli benim kendisinden uzak durmamı istiyor..

Ya bilemedim ne yapacağımı.

Ne istiyormuş peki?
Böyle küs ama aynı evde mutlu mu?

Çok tuhaf...
Mutlu zamanlarınızı özlüyor olması gerek.

Ne istiyormuş peki?
Böyle küs ama aynı evde mutlu mu?

Çok tuhaf...
Mutlu zamanlarınızı özlüyor olması gerek.
Bence çok gurur yapıyor mutlu olduğunu düşünmüyorum, inan artık eve gelip gittiği saatleri ben bile bilmiyorum, sadece kapı tıkırtılarından geldi bizimki diyebiliyorum.
Ne istediğini ne biliyim ona kul köle olmamı istiyor belki bilmiyorum ki konuşmuyor, O konuşmadıkça bende konuşmuyorum.

Bence çok gurur yapıyor mutlu olduğunu düşünmüyorum, inan artık eve gelip gittiği saatleri ben bile bilmiyorum, sadece kapı tıkırtılarından geldi bizimki diyebiliyorum.
Ne istediğini ne biliyim ona kul köle olmamı istiyor belki bilmiyorum ki konuşmuyor, O konuşmadıkça bende konuşmuyorum.

Peki boşanma konusunda fikri nedir?
İstiyor mu ayrılmak hiç konuştunuz mu?

Başka kadınlarla birlikte olmasından hiç suphelendiniz mi? Evde olmadığı zamanlar nerde vakit geçirdiğini biliyor musunuz? Cinsellik kadın ve erkek için birleştirici nokta fakat sadece kadının arzu etmesiyle bir yere varılmaz adam hiç ozlemiyor mu yada ihtiyacını başka şekilde mi gideriyor

Peki boşanma konusunda fikri nedir?
İstiyor mu ayrılmak hiç konuştunuz mu?
Ya ismini bilmediğim için böyle yazıyorum "nomuno..."

inan işte orası tam bir muamma, ben ayrılalım desem, hiç hayır diyeceğini düşünmüyorum. ama bunu da isteyip istememekle alakası yok yapısı bu, kendi ailesine en samimi dostlarına karşı bilene eyvallahı olmayan birisi.

Yani ben boşanalım desem, hayır demez. Beni en çok korkutan tarafı da bu işte.
Her açıdan çok çok beğendiğim birisi kendisi ama bu huyu beni hep korkutur.
Sonuçta da bende, pişman veya vicdan azabı dürtüleri ağır basıyor.

Ya ismini bilmediğim için böyle yazıyorum "nomuno..."

inan işte orası tam bir muamma, ben ayrılalım desem, hiç hayır diyeceğini düşünmüyorum. ama bunu da isteyip istememekle alakası yok yapısı bu, kendi ailesine en samimi dostlarına karşı bilene eyvallahı olmayan birisi.

Yani ben boşanalım desem, hayır demez. Beni en çok korkutan tarafı da bu işte.
Her açıdan çok çok beğendiğim birisi kendisi ama bu huyu beni hep korkutur.
Sonuçta da bende, pişman veya vicdan azabı dürtüleri ağır basıyor.

Öz eleştiri yaptığında kendinde gördüğün yanlışlar neler peki?
Eşini bir kenara bırakalım.. :)

Başka kadınlarla birlikte olmasından hiç suphelendiniz mi? Evde olmadığı zamanlar nerde vakit geçirdiğini biliyor musunuz? Cinsellik kadın ve erkek için birleştirici nokta fakat sadece kadının arzu etmesiyle bir yere varılmaz adam hiç ozlemiyor mu yada ihtiyacını başka şekilde mi gideriyor

önceden de dediğim gibi, şüphelerim hem onun sözlerine ve hemde onu uzaktan araştırmam neticesinde yersiz olduğuna kesin kanaat getirdim. Oda doktor olduğu için genellikle hastanelere gidiyor, boş oldukça ya dinlenir yada bilgisayar oyunlarını çok seviyor. yada yalnız terasta çay kahve içer. Ben biliyorum ki O gurur yapıyor yoksa onun istememesi gibi bir durum 16 yıldır pek olmadı. Ha ihtiyacına gelirse, her kadın ve erkek de olduğu gibi elbette isteğini kendide giderebilir, bende yapıyorum ki bunu çok karşılamam.

Bende küsken arzularım küs değilken de her an her zaman bu kocamdan değil benden kaynaklı
Ooo ticavüz alırım bir dal
Deli şeyyyy tecavüz değil oooo

Libidonun dışa vurumu.

Sana veririm tarifini merak etme, tamamen doğal yollardan yapıyorum karışımı :KK62:

Bilmiyorum;
Çok seviyorum herhalde hemde çok seviyorum.
Hiçbir isteğini geri çevirmiyorum.

Ya bilmiyorum insanın kendisini eleştirmesi çok zor bir şey.

Niye ben çok kolay eleştiririm.
Ama kötü özelliklerimden bile razıyım.
Hani bu huyum kötü ama eee haketti.
Gene olsa gene yaparımcıyım :D

Çok uyuzum..

Çok sevmek, üzerine çok düşmek yaramamış ama..
Değiştirmek lazım..

Eşin ne istiyor senden sevgi dışında..
Hatta sevgiden çok sor öğren..
Ben düz insanım yaa açık açık konuşulsun.
Taktik falan anlamam :S

Niye ben çok kolay eleştiririm.
Ama kötü özelliklerimden bile razıyım.
Hani bu huyum kötü ama eee haketti.
Gene olsa gene yaparımcıyım

Çok uyuzum..

Çok sevmek, üzerine çok düşmek yaramamış ama..
Değiştirmek lazım..

Eşin ne istiyor senden sevgi dışında..
Hatta sevgiden çok sor öğren..
Ben düz insanım yaa açık açık konuşulsun.
Taktik falan anlamam :S

Ya aslında biliyor musun ? Evliliğimizin ilk yıllarında böyle şeyler yoktu ama sebeplerin birkaçı şunlar olabilir.

Eşim gerçekten çok zeki uzmanlığı cerrah ama eline ne iş alırsa üstesinden bir şekilde geliyor hiç bilmediği bir iş bilene olsa sonuçta yapan insan değil mi diyor, ya bir şekilde yapıyor. bana işi pas ettiği zaman ya unutuyorum, yada elime yüzüme bulaştırıyorum. yada istediği gibi yapamıyorum. O nedenle uzun zaman önce her şeyi kendi yapmaya başladı.
Aslında şimdi şimdi düşünüyorum ki, O şey sayesinde birlikte çok daha güzel zaman geçiyordu, bazen eşi bazen arkadaşı oluyordum yani yüzünde mutluluk eksik olmuyordu. sonraları evimin düzenine bilene mantıklı açıklamalar getirmeye başladı ama ben kadın olarak bunu kabul edemedim. Halbuki haklı yani eşyanın azlığı insanda gerçekten sükunet veriyor.

Sonra doğayı çok seviyor hayvanları çok seviyor. Sokak köpeklerini ve kedileri bazen eve getiriyor yıkıyor karnını doyuruyor, veterinere götürüp sonra tekrar sokağa salıyor. ama ben hep karşı çıktım bunlara. halbuki banyoyu bilene kendi temizlerdi yani benim yapmam gereken bir şey yok aslında. Sonra bahçeye köpek almak istedi ben karşı çıktım, terasta kediye bakmak istedi ona da karşı çıktım. Sonra kahvaltı konusu kendisi çok erken kalkar spor yapar ve beni spor yapmamakla kahvaltı hazırlamak yerine çocukları sandwiç ile geçiştirmekle suçlar. şey der mesela, bir kadın Anne gibi kahvaltısını hazırlar, dost gibi dün yaşar, kadın gibi yatakta erkeğini doyurur der. Yani ilk başta ben böyle şeylere herşeyi kadından bekleyen erkek tipi gibi görüyordum ama şimdi sen kendini eleştir diyince daha bir farklı düşünmeye başladım.

Ya aslında biliyor musun ? Evliliğimizin ilk yıllarında böyle şeyler yoktu ama sebeplerin birkaçı şunlar olabilir.

Eşim gerçekten çok zeki uzmanlığı cerrah ama eline ne iş alırsa üstesinden bir şekilde geliyor hiç bilmediği bir iş bilene olsa sonuçta yapan insan değil mi diyor, ya bir şekilde yapıyor. bana işi pas ettiği zaman ya unutuyorum, yada elime yüzüme bulaştırıyorum. yada istediği gibi yapamıyorum. O nedenle uzun zaman önce her şeyi kendi yapmaya başladı.
Aslında şimdi şimdi düşünüyorum ki, O şey sayesinde birlikte çok daha güzel zaman geçiyordu, bazen eşi bazen arkadaşı oluyordum yani yüzünde mutluluk eksik olmuyordu. sonraları evimin düzenine bilene mantıklı açıklamalar getirmeye başladı ama ben kadın olarak bunu kabul edemedim. Halbuki haklı yani eşyanın çokluğu insanda gerçekten sükunet veriyor.

Sonra doğayı çok seviyor hayvanları çok seviyor. Sokak köpeklerini ve kedileri bazen eve getiriyor yıkıyor karnını doyuruyor, veterinere götürüp sonra tekrar sokağa salıyor. ama ben hep karşı çıktım bunlara. halbuki banyoyu bilene kendi temizlerdi yani benim yapmam gereken bir şey yok aslında. Sonra bahçeye köpek almak istedi ben karşı çıktım, terasta kediye bakmak istedi ona da karşı çıktım. Sonra kahvaltı konusu kendisi çok erken kalkar spor yapar ve beni spor yapmamakla kahvaltı hazırlamak yerine çocukları sandwiç ile geçiştirmekle suçlar. şey der mesela, bir kadın Anne gibi kahvaltısını hazırlar, dost gibi dün yaşar, kadın erkeğini doyurur der. Yani ilk başta ben böyle şeylere herşeyi kadından bekleyen erkek tipi gibi görüyordum ama şimdi sen kendini eleştir diyince daha bir farklı düşünmeye başladım.

Hayran olduğun adamı kendi ellerinle öldürmüş, ne yapmalıyım diye soruyor musun bacım? :)

Bak aslında sen her işi benden bekler, ben yapmasam acından ölür galiba deyince ben de öyle sanmıştım.
Ama bu mesajın çok farklı bir adam imajı oluşturdu.

Eve getirip kedi yıkayıp banyoyu bile kendi temizleyen adam her işi kadından beklemiyordur kesinlikle.
Ortalığı s.çıp batırıp her şeyi kadına bırakanlar varken..

Ben yerinde olsam kedi ya da köpek sahiplenir, güzel bir notla kucağına bırakırdım.

Böyle anlatınca adamın mutlu olduğu her dalı kırıp atmışsın gibi geldi..

Hayran olduğun adamı kendi ellerinle öldürmüş, ne yapmalıyım diye soruyor musun bacım? :)

Bak aslında sen her işi benden bekler, ben yapmasam acından ölür galiba deyince ben de öyle sanmıştım.
Ama bu mesajın çok farklı bir adam imajı oluşturdu.

Eve getirip kedi yıkayıp banyoyu bile kendi temizleyen adam her işi kadından beklemiyordur kesinlikle.
Ortalığı s.çıp batırıp her şeyi kadına bırakanlar varken..

Ben yerinde olsam kedi ya da köpek sahiplenir, güzel bir notla kucağına bırakırdım.

Böyle anlatınca adamın mutlu olduğu her dalı kırıp atmışsın gibi geldi..

Yok işte öylede bir tip değil, küsken istersen dinazor bul kurdele tak, ve kucağına ilk söyleyeceği alın şunu üzerimden olur :)))) Dedim ya, çok gururludur hiç eyvallahı olmuyor.

Hayır ben yemekteyken diyorum, mesela karnı aç ya, sofra hazır o yemeğin tuzu eksik olduğunu bilsin, kalkıp almaz, çocuk gibi benden bekler.

Benim yıllarca çok iyi bir insandır dediğim insanlara bilene bir yorum ben tanımadığın insan hakkında yorum yapıyorsun diye tartışırız sonra allem eder gullem eder, haklı olduğunu ispatlar. Benim onunla yatmadığımı yola çıkmadığımı o nedenle gerçek dostunu tanımakta çok zorlandığımı söyler haklı çıkar bir şekilde. İşte bende bunu anlamıyorum yaa

Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten kafamda çok karıştı şimdi.

Hiiç cinsel anlamda küsemem kusura bakmasın
Bizim de konuşmadığımız zamanlar çok oldu hele geçen sene eşimle aylarca küs kaldım. İnadım inat, nerdeyse boşayacaktım hâlâ aşık olmama rağmen. Neyse o dönem bile cinselliğimiz vardı. O bana gelse hayır demezdim ben ona gitsem hayır demezdi..
Neyse bi yoruma yazmıştım aylar önce
'' Küs bile olsam o benim kocam, ihtiyaçlarımı karşılamak zorunda. Atlarım üstüne görürüm işimi sonra yine tribime devam ederim. Cinsellik benim için sorunları aşma yolu değildir. O yüzden küstüğümüzde cinselliğimiz bitmez. ''

Yok işte öylede bir tip değil, küsken istersen dinazor bul kurdele tak, ve kucağına ilk söyleyeceği alın şunu üzerimden olur :)))) Dedim ya, çok gururludur hiç eyvallahı olmuyor.

Hayır ben yemekteyken diyorum, mesela karnı aç ya, sofra hazır o yemeğin tuzu eksik olduğunu bilsin, kalkıp almaz, çocuk gibi benden bekler.

Benim yıllarca çok iyi bir insandır dediğim insanlara bilene bir yorum ben tanımadığın insan hakkında yorum yapıyorsun diye tartışırız sonra allem eder gullem eder, haklı olduğunu ispatlar. Benim onunla yatmadığımı yola çıkmadığımı o nedenle gerçek dostunu tanımakta çok zorlandığımı söyler haklı çıkar bir şekilde. İşte bende bunu anlamıyorum yaa

Ne yapacağımı bilemiyorum gerçekten kafamda çok karıştı şimdi.

Sanırım becerikli ama eşinden hizmet görmeyi de seviyor.
Yerine göre hizmet etmek de hizmet görmek de keyiflidir.

Eğer hayatımı kolaylaştıran bir adamsa bazı yönlerden, keyifle hizmet ederim mesela.
Ama hayatımı sadece zorlaştıran biri için bir bardak su getirmek bile zulüm olur.

Üste çıkmayı başarıyor yani çok tanıdık geldi. :)
İkizler burcu mu diycem ama çok da korkunç biri gibi gelmedi bana eşin.
O yüzden demeyeceğim.

Bence bu adam aslan burcu olabilir. Kendime benzettim çünkü.. :D

Önemli olan gönül almak değil, gönlünü paramparça edecek seviyeye getirmemek aslında.
Adamın sevdiklerine, isteklerine direk hayır diyerek çok büyük haksızlık etmemiş misin sence de?

Elbette onun da gıcık özellikleri vardır.
Yaa bence bunlar gerçekten karşılıklı anlayışla çözülecek şeyler..

Back
X