Akadaşlar bu hastanede doğum yapan varmı kontrollerime buraya gidiyorum fakat henüz doğumla alakalı hic bilgi alamadım doktorumdan hastane çok güzel ama doğum için nasıl bilemiyorum ki hangi doğum yöntemini seçmeliyim epidural huzurlu gibi geliyo ama çekinmioda değilim normal ürpertici :) helpp helpp
Merhaba ben de Uzeyir beye gidiyorum.aslinda kafam hala karisik eski dr.uma mi gitsem die.biryandan ilgili gibi geliyor dr...ben yine sezeryan olucam...sizin olma sansiniz varsa normal tercihiniz olmali olmuyorsa epidural sezeryani uygun gorur buyuk olasilik dr. Da.
Bir dogum yapan suraya yazsa ne iyi olurrr memnun kaldi mi hast. Die
Size sunu soracaktim dogum ucreti 3.000 yazmissiniz sgk yokmu sizde ? O kdr yuksek dgl burada die biliyorum.4.000 tutacaksa yine kent de dogum yaparim dha iyi bnm icin
biz özel sigortadan yararlanıyoruz oyüzden fiyat bu şekilde sgk vs sağlık güvencelerinde sanırım değişiyo fiyat ama bilgim yok
şimdilik normal olmaması için bi sebep yok doktorda normal dio tabi bende epidural normali düşünüyorum aksilik olmazsa
biz özel sigortadan yararlanıyoruz oyüzden fiyat bu şekilde sgk vs sağlık güvencelerinde sanırım değişiyo fiyat ama bilgim yok
şimdilik normal olmaması için bi sebep yok doktorda normal dio tabi bende epidural normali düşünüyorum aksilik olmazsa
Evet ama bir tuhaflik car.biz gecen sorduk 700 tl . Dedi hastahane.ozel sigortali olunca para bile verilmez ozel hastahanelerde burda niye boyle bence arastir bi tuhaflik var.ben kizimda kent de dogum yaptim ozel sigorta olmadigi icin para odedim yoksa odemeyecektm