Kusana Kadar Yiyorum! Delireceğim!

Nasik becerdin ya ben verdiğim kiloları kolay kolay geri alamam emeklerime acirim.
Yemeği yavaş ye. Çorba veya salatayla başlangıç yap on beş dk falan ara ver yemeği öyle ye.

Katılıyorum, psikologların çoğu işini adam gibi yapmıyor/yapamıyor.
Terapi = para tuzağı
Güvendiğiniz sevdiğiniz arkadaş akraba varsa onunla konuşmak daha iyi bir fikir bence.

Yemeği yerken içinden kıl çıktığını düşünün
Yemek yaptığınız ürünün el yıkamadan steril ortamda üretilmediğini düşünün
Tabağınıza tuzu çok dökün yiyemezsiniz
Yemeden önce su için ,salata yiyin,tokluk hissi olur.

siz delice yemekyemek nedir merak ediyosanz 3 hafta oncesi e kadar bana gelmeliydiniz koca bi tencere patlıcan kebabıni 1 ekmekle oturup yiyen bi insan var karşınızda ama 3 hafta önce tartıda 70 i görunce eyvaaah dedim boyda 260 hani yarım dünya gibi geziorum üstelik göbegim benden önce gidiyor:))) ama 3 haftadr artık normal insan gibi yiyorum herşey senin icinde yemicem de ben öyle yaptım bu kadarçok yenicem artık dedim ve 2 haftada 3 kilomun gittiğini de görunce ooo nasil bi mutluluk :)))

yemeklerden önce su ic corba ye salata ye az ye ne yersende sen zaten psikolojik olarak yemeğe yöneliyosun öncelik kendini sakinlestir yemegi azaltarak gün be gün jafifledigini göreceksin

bunu bana daha önce de kk da biri demişti o yine senmirdin acaba :))) ay o ne iğrenç bişey yaa ve hakkaten yemekte kıl var diye düşününce yiyemedim ııyyy :))

Ben daha yeniyim ,başkasıdır o.Aynı mantığa sahipmişiz Onunla.
sofray oturunca boguluncaya kadar yiyen ben bu mantık sayesinde doyana kadar yiorum artık ama insann kendi yaptığı yemektede acaba kilmı var diye düsunmesi cok acayip yaa:))))
şunu da diyim baska sekilde birakmadim hep yedim ama bu kıl tavsiyesiyle yemiorum gitsin kilolar gelsin mutluluk oh:))

Kesinlikle psikolojik alt yapısı olan sabitleşmiş bir alışkanlık dr yardımı lazım kendimden biliyorum.
Bende kg verip geri aldım 18 kg hemde. ama sizin gibi kısa sürede almadım. size deniz egecenin kitabını öneririm.

O iştahın bir kısmını bana ver nolur nolur nolur...

kusana kadar su icin o vakit.
su icince insanin yemek yiyesi gelmiyor.

anlamsız biliyorum ama çok ağladım okurken
Bende etkilendim baya okurken.hatta bi kaç defa okudum.her okuduğum da farklı bi yeri dikkatimi çekti. Diyet yapirorum diye beynini kodlama o zamn daha çekici gelmeye başlıyor yemekler.sadece ne yaptıysan az ye ve su iç.

Psikolog şart bence sizin anlattiklariniza gore. Ben de feci halde keyiften kek tatli ivir zivir yerdim ama un ve şekeri kestim. Sizin iradeniz olmadiktan sonra kimsenin size faydasi olmaz. İnsan en guzel iyiligi de kotulugu de kendi kendisine yapar. Yapma. Neden yiyorsun? Kime olan öfkeni, hirsini bastirip rahatliyorsun? Bir seye kizinca mi yiyorsun yoksa seni strese sokan bir sey olunca mi? Bu işin sonu iyi olmaz, zararin bir yerinden dön cunku neresinden donersen kârdir... İnancina uyuyorsa oruc tut mesela. Cogumuz yemege hayir diyemiyoruz ama oruc tutunca mecbur iftardan once ac gezebiliyoruz. Bunu hayatin boyunca oruc tut gibi soylemiyorum tabi ki, sadece iradeni kuvvetlendirmek icin deneyebilirsin. Ne kaybedersin kendini sen dusunmezsen kimse seni dusunmez. Kendine bu iyiligi yap. Allah kimseye muhtac etmesin, silkelen ve ayaga kalk. Yeni alinan kilo cabuk verilir. Calisiyor musun bilmiyorum ama calisiyorsan isine, okuyorsan dersine konsantre ol. Yemekten çek enerjini aklini.

Bende etkilendim baya okurken.hatta bi kaç defa okudum.her okuduğum da farklı bi yeri dikkatimi çekti. Diyet yapirorum diye beynini kodlama o zamn daha çekici gelmeye başlıyor yemekler.sadece ne yaptıysan az ye ve su iç.
Simdi ben de okudum ve kendimi gordugum yerler oldu. Bir keresinde diyetisyene gidip, elime verdigi o kuşu bile doyuramayacak listeyle bim'e gidip emvayi cesit cikolata gofret alip yemistim, resmen 'inadina' yapilmis bir davranisti... İnsallah bakisimizi degistirip ozgurlugumuze kavusabiliriz...

Bende son gunlerde oyleydım,yemek ıstemedıkce yıyesım gelıyor,bılıncaltımızla savasıyoruz,karnımız doyuyor ama bılıncaltından acız sınyalı gelıyor,bır haftadır hastayım ıstahım kapalı ve 4,5 kg vermısım ,resmen hastalıgıma sevınıcem yanı onderece mutluym :)

ne güzel yazmışsınız. kronik şişkonun tekiyim... 173 boyum ama kilom şu an 89-90 arası gidip geliyor. Geçen yıl 98 ile başlayıp 79'lara doğru inmiştim olduğu gibi geri aldım hepsini Oruç tutmak iyi fikir, onu deneyeceğim..

Canım aynı durumdaymisiz. Ben de 2 ayda 20kg aldım. Bu süre içinde psikoloğa da gittim. Obsesifsin psikiyatriste git dedi. Emzirdigim için gitmedim. Sonra araştırdım bendeki şeker bağımlılığıymış. En sevdiğiniz gıdadan başlayın bir iki hafta hiç almayın diyordu. Denedim. İşe yazıyordu sanırım sonra hamile kaldım simdi şekerli görünce midem bulanıyor. Yine de az az yiyorum sevdiğimden

Yedikleriniñ içine sevmediğin baharat vs. Birseyler katsan. Hani tırnak yemeği önlemek için aci oje sürerler ya. Olabilir mi böyle ? Birde bir haber duymuştum . Kadın kocasıyla hergün sen yaparak zayıflamis. Evliysen bunu da deneyebilirsin :))

Burada sorununun boğazını tutamamak olduğunu sanmıyorum. Farketsen o an yemezsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…