Psikologları da daha önce denedim. İnanın bir saat beni konuşturup bir kelime etmeden süremiz bitti diyor büyük bir çoğunluğu. "Eee çözüm?" dediğimde çözüm sende deyip yolluyorlar.. "Çözüm içinde" cevabını duymak istesem Hindistan'a gider guru bulurum kendime... Bir de maalesef psikologlar çok da pahalı, durumum iyi değil o konuda ve gittiğimde bir çözüme ulaşamayınca daha çok üzülüyüorum.
bunu bana daha önce de kk da biri demişti o yine senmirdin acaba :))) ay o ne iğrenç bişey yaa ve hakkaten yemekte kıl var diye düşününce yiyemedim ııyyy :))Yemeği yerken içinden kıl çıktığını düşünün
Yemek yaptığınız ürünün el yıkamadan steril ortamda üretilmediğini düşünün
Tabağınıza tuzu çok dökün yiyemezsiniz
Yemeden önce su için ,salata yiyin,tokluk hissi olur.
Ben daha yeniyim ,başkasıdır o.Aynı mantığa sahipmişiz Onunla.bunu bana daha önce de kk da biri demişti o yine senmirdin acaba :))) ay o ne iğrenç bişey yaa ve hakkaten yemekte kıl var diye düşününce yiyemedim ııyyy :))
sofray oturunca boguluncaya kadar yiyen ben bu mantık sayesinde doyana kadar yiorum artık ama insann kendi yaptığı yemektede acaba kilmı var diye düsunmesi cok acayip yaa:))))Ben daha yeniyim ,başkasıdır o.Aynı mantığa sahipmişiz Onunla.
Şu yazıyi okusana ben çok etkilendim okurken belki sana da faydası olur.ordaki bayan da kusana kadar yiyorum çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...o-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.262319/
Bende etkilendim baya okurken.hatta bi kaç defa okudum.her okuduğum da farklı bi yeri dikkatimi çekti. Diyet yapirorum diye beynini kodlama o zamn daha çekici gelmeye başlıyor yemekler.sadece ne yaptıysan az ye ve su iç.anlamsız biliyorum ama çok ağladım okurken
Simdi ben de okudum ve kendimi gordugum yerler oldu. Bir keresinde diyetisyene gidip, elime verdigi o kuşu bile doyuramayacak listeyle bim'e gidip emvayi cesit cikolata gofret alip yemistim, resmen 'inadina' yapilmis bir davranisti... İnsallah bakisimizi degistirip ozgurlugumuze kavusabiliriz...Bende etkilendim baya okurken.hatta bi kaç defa okudum.her okuduğum da farklı bi yeri dikkatimi çekti. Diyet yapirorum diye beynini kodlama o zamn daha çekici gelmeye başlıyor yemekler.sadece ne yaptıysan az ye ve su iç.
Psikolog şart bence sizin anlattiklariniza gore. Ben de feci halde keyiften kek tatli ivir zivir yerdim ama un ve şekeri kestim. Sizin iradeniz olmadiktan sonra kimsenin size faydasi olmaz. İnsan en guzel iyiligi de kotulugu de kendi kendisine yapar. Yapma. Neden yiyorsun? Kime olan öfkeni, hirsini bastirip rahatliyorsun? Bir seye kizinca mi yiyorsun yoksa seni strese sokan bir sey olunca mi? Bu işin sonu iyi olmaz, zararin bir yerinden dön cunku neresinden donersen kârdir... İnancina uyuyorsa oruc tut mesela. Cogumuz yemege hayir diyemiyoruz ama oruc tutunca mecbur iftardan once ac gezebiliyoruz. Bunu hayatin boyunca oruc tut gibi soylemiyorum tabi ki, sadece iradeni kuvvetlendirmek icin deneyebilirsin. Ne kaybedersinkendini sen dusunmezsen kimse seni dusunmez. Kendine bu iyiligi yap. Allah kimseye muhtac etmesin, silkelen ve ayaga kalk. Yeni alinan kilo cabuk verilir. Calisiyor musun bilmiyorum ama calisiyorsan isine, okuyorsan dersine konsantre ol. Yemekten çek enerjini aklini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?