Kusana Kadar Yiyorum! Delireceğim!

173e 90 kilo verilemeyecek bir miktar degil ki kuzum. Bak benim boyum 160 kilom suan 85. Boy kilo açisindan bakarsan senden beter durumdayim ama veririz Allah'in izniyle, umutsuz olma yemek yemeyi seviyoruz ama kendimizi kontrol edebiliriz. Ben de 10 yildir tartida 70in altini gormedim goruruz insallah. Moralimizi yuksek tutalim. Kendimizi once boyle sevelim, sonra da bu sevdigimiz kendimize iyilik yapalim, saglikli beslenip gunde 15 dk da olsa hareket edelim. Bana herzaman yazabilirsin. Hic uzulme. Yalniz degiliz, çaresiz hiç degiliz tatli arkadasim

ya benim kilo problemim şimdilik yok ama insanların yaşları ilerledikçe metabolizmaları yavaşlar ya o zaman alırım diye korkuyorum çünkü ben de sizin gibiyim, midem bulanmaya veya ağrımaya başlayıncaya kadar duramıyorum.çok iştahlıyım.arada sırada kendimi tutabiliyorum birkaç günlüğüne ama sonra yine eskiye dönüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…