kuşcuk lütfen yardim

caytabagi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
3.736
10.131
128
32
Kizlar selamlar. Moderatorlerden ricam lutfen bir sure konum tasinmasin.

Kizlar cam onune yem birakip besledigim bizim catida yatip kalkan bir kumru cift vardi. 2,3 haftadir tatildeydim. Bugun bir grldi tek gözü yok :KK43:((((
Yakalayip damla yapmak beslemek istedim bu sicakta tek gözle napicak diye biraz ben besliyim diye düsünmustum. Elimden kacti. Bir suru de tuyu dökuldu ve uzerine afedersiniz baska kuslar galiba kaka yapmis. Buralarda karga da cok turedi. Neden boyle oldu :KK43:
Elimden kactigindan beri izliyorum bu sicakta deli deli ucuyor, sicak yerlere konuyor. Kendini ölume mi birakti neden boyle yapiyor :KK61:

Kendi tavsilerimin vitamininden azicik suya karistirdim. Yemle o suyu her zaman geldigi yere biraktim. Ama korktu galiba yakalamaya calistigim icin gelmiyor gelmiyor. Beleidyeyi aradim kapali, milli parklari aradim onlar da bugun calismiyormus. Bir akil verin bu tarafa nasil crkebilirim yazik bari iki lokma yese. Keske yakalamaya calismasaydim belki biraz yem yerdi simdi gelmiyor da of :KK61:

Diger cifti de yok ortalarda uf :(

Canim anlamam kuslardan ama biraz bekle cama cikma cok gorunur sekilde. Uzaktan bak. Seni gormezse belki gelir yine.
Ay Allah seni hep iyilerle karsilastirsin insallah. Ne guzel bir yuregin var.

Kumrular eslerine bagli kuslardir eger esine ortalarda yok ve bisey olduysa onun uzuntusuyle ucup duruyor olabilir.omurleri boyunca tek esli olurlar cunki.eslerden biri olurse diger es asla baska bi kumruyla ciftlesmez.ins gelip yemi yer.

Tesekkur ederim kizlar. Gozden kayboldu insallah iyidir. Neden oyle olduki bir gozu diye dusunup duruyorum. Insallah yarin bizim catida olur veya gorebilecrgim bir yerde. Yoksa belediyeyi arasam da bulamazlar suan ortada yok mesela. Hani guvercin besleyenler islik caliyor ya onun videosunu bulsam netten acsam acaba gelir mi sizce ? Yoksa ters teper hepten mi kacar ki ?

Kumrular eslerine bagli kuslardir eger esine ortalarda yok ve bisey olduysa onun uzuntusuyle ucup duruyor olabilir.omurleri boyunca tek esli olurlar cunki.eslerden biri olurse diger es asla baska bi kumruyla ciftlesmez.ins gelip yemi yer.
Ay yazik ya kiyamam cok tatlilardi. Sabahlari mutfak camina konup öterlerdi yem gelene dek beklerlerdi. Of neden boyle oldu :KK42:

Kus gelmedi cok uzgunum hala bakiniyorum ortalard yok. Yalniz bu kus bizim catidaki kus degil galiba cunku catidaki oldugunu tahmin ettigim kus geldi sabah. Ama bilemiyorjm tabii kuslarin hepsi ayni gibi. Cok kus geliyor bizim cama balkona acaba hangisi :/ internetten arastirdigima göre karga yapmis olabilir gibi görunuyor. Dun de bir guvercini kovaliyordu sukur kacti guvercin. 2,3 tane cirkin karga var etrafta, onlar geldiginden beri 2 oldu gözunu kaybetmis kus gördugum. Keske kurtulsak su pis kargalardan. Baska evlerin catisinda duruyorlar kargalar. Nasil kaciririm acaba onlari , kacirsam da rahat etse guvercinler kumrular. Fikri olan var mi karga nasil gider ?

Back
X