iş yerinde bir erkek arkadaşımla tartışdık bu bana küstü konuşmuyor onla barışmak için çaba gösterdim ama barışmıyor benle konuşmak istemiyormuş küsen erkek daha barışmazmı konuşmazmı artık
Açıkçası bir erkek küsen cinstense ben hemen soğuyorum, roller değişiyor o nazlı oluyor sen erkek gibi güçlü duruş sergilemek zorunda kalıyorsun
bence hiç uğraşma barışırsa barışır barışmazsa da bana ne havasında takıl çünkü üstüne düştükçe bunu uzatır ya da ileride tekrar küser bu durumu sana karşı koz olarak kullanır.
Aynı şeyler benim de başıma geliyo arada.Arkadaşlar daha bi alıngan olmaya başladı zaten son zamanlarda sebebini de bi türlü çözemedim:/ Ve dikkat ettim artık erkekler daha alıngan,kızlara nazaran küsme olayına daha meyilliler.Ve ben bu durumda eğerki hatalıysam tabiki telafi etmek için özür diliyorum konuşup sorunu çözmeye çabalıyorum.Fakat baktım gereksiz yere uzatılıyo mevzu o zaman bende konuşmuyorum görmezden gelip işime bakmaya devam ediyorum.Zaten birkaç haftaya kalmadan hiçbişey olmamış gibi bu sefer onlar konuşmaya çabalıyolar benimle. Çocuk gibiler hiç büyümicekler :)
iş yerinde bir erkek arkadaşımla tartışdık bu bana küstü konuşmuyor onla barışmak için çaba gösterdim ama barışmıyor benle konuşmak istemiyormuş küsen erkek daha barışmazmı konuşmazmı artık
sende o taraflı olma bence aynısı benimde başıma geldi ve barıştıgımızda zaten senin benim gönlümü alıcagını biliyordum az burnun sürtsün istedim dedi naz yapıyor haklıysan otaraflı hiç olma...benimkisi bir fikir sadece :)