- Konu Sahibi sivekarkiz
-
Bende farkındayım bazen kendime çokta kızıyorum, çok şükür şuan farkındayım yanlış yaptığımın, biraz daha hakimim kendimeyapmayın öyle çocuk gibi.
varsa bir problem iletişim kurularak çözülür. bu şekilde haklı olsanız bile haksız duruma düşersiniz..
konu sahibesi paşa paşa gitme sende.
Bi süre konuşma baktın o hala aynı rest çek olmadı , sessizce git annene , bak o zman nasıl küs kalıyor MuşGitmesem daha da uzayacağından korkuyorum. Gittiğim halde 10 gündür konusmuyo mesela. Aylar sürse de ben de konuşmayım mı,yanlış mı yapıyorum sizce
Bence yanlış çünkü bende yaptım yeni evliyken hiç bişey olmuyo değişen bişey yok helal olsun karima kuş kalmıyor benden vazgecmiyor mu diyorlar sanki biz yüz verdikce astar istiyorlar bide benimki en sevdigim huyun 2 dk anca küsüyor sun diyordu dalga geçer gibi umursamamk daha dogruymusGitmesem daha da uzayacağından korkuyorum. Gittiğim halde 10 gündür konusmuyo mesela. Aylar sürse de ben de konuşmayım mı,yanlış mı yapıyorum sizce
Eski kocam 6 ay küsmüştü banaHenüz 9 aylık evliyim. Eşim olur olmadık şeylere küsüyor. Ben konuşmasam barışmaya zorlamasam 10 günden fazla küs kaldığı oluyor. Nişanlık döneminde de eşimin küsme huyu vardı. Ancak yüz yüze gelip konuştuğumuzda uzatmazdı. Buna güvenerek aynı evin icine girdiğimizde benimle iletişimini kesmeyeceğini düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı. Karar almaya calistigimiz bir konuda onunla aynı düşüncede değil İsem hemen iletişimi kesiyor. Doğal olarak her sey de onun istediği gibi olamıyor tabi ki.Aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz. Çok yıpratıcı bir şey. Ramazan günü kendi başıma iftar sahur yapiyorum. Ailesinde küslük olayı çok normal, bizim ailemizin tersine. Anne-baba, kardeşler kendi aralarında aylarca küs kalabiliyorlar. İyi olduğumuz zamanlarda bu yaptığının normal olmadığını beni çok üzdüğünü, sorunlarımızı konuşarak cözebilecegimizi söylüyorum. Haklısın diyor ama ilk sorunda yine kapatıyor kendini. Forumda benzer sorunları yasayanların yazdıklarını okudum. Acaba bana bir yol gösterecek olan var mı? Bu durum mizaç meselesi mi, değişmez mi?
6 ay mı, bu kadar küs kalıp iletişim kurmayacaklarsa neden evleniyolar şaka gibi yaEski kocam 6 ay küsmüştü bana
Dayanamadım bosandık
Allah yardımcınız olsun
Evet cok kinciydi6 ay mı, bu kadar küs kalıp iletişim kurmayacaklarsa neden evleniyolar şaka gibi ya
Ya ben de sabredemiyorum. Her iletisimi kopardığında ömrüm böyle mi geçecek diye boşanmayı düşünüyorum daha 1 yıl bile olmadı evleneliEvet cok kinciydi
Hep iletisim kurmaya calıstim ters tepti
Şimdiki halim olsa o kadar uzun sabredemezdim
O zaman etmısım
Biraz geri çek kendiniYa ben de sabredemiyorum. Her iletisimi kopardığında ömrüm böyle mi geçecek diye boşanmayı düşünüyorum daha 1 yıl bile olmadı evleneli
Amin amin..çok teşekür ederim. 25 gün boyunca siz konuşmaya çalıştınız mi pekiEsin tıpkı benim eşim gibi adamla aylarca konuşma konuşmaz di sanki eşi degilimde dışardan biriyim gibi kuserdi. Ve bu huyundan nefret ederdim. En son 25 gün küs kaldık şuan sorunu bile hatrlamiyorum ama ondan sonra adama bişey oldu bu sefer hiç kusmez huyu değişti birden bire ama bende yılmistim senelerce bu huyundan ailemin ailemin yanina gitmek istiyordum hep dua ettim Allah yüzüme baktı şuan çok iyiz Allah bozmasın.
İnşallah senin eşinde düzelir dua edicem Sizin için Allah kimseye yuva bozgunlugu, huzursuzluğu vermesin asiri zor.
İnan kaç defa konuşmak için cabaladim zaten yapım gereği hiç kimseye küs kalamam ama bi yerden sonra bende de ipler koptu ve artık umursamamaya başladım ama içten içe umursuyodum ona caktirmiyodum.Amin amin..çok teşekür ederim. 25 gün boyunca siz konuşmaya çalıştınız mi peki
İnan kaç defa konuşmak için cabaladim zaten yapım gereği hiç kimseye küs kalamam ama bi yerden sonra bende de ipler koptu ve artık umursamamaya başladım ama içten içe umursuyodum ona caktirmiyodum.
Artık kadınlar gününde elinde çiçekle geldi ama çok kızgındım çiçeğinide istemiyodum baya bı aglamistim iyice sinirlerim bozulmustu. Sonrasında aynı akşam konuşmaya başladık dediğim gibi küs kalamam keşke bende biraz kinci olsaydım derim hep ama akrep ve eşim yaydir bu burçlar çok kinci en iyisi sende üstünde durma kendini geri cek biraz .
Ve erkeklerin küs kalması kadar nefret ettirici bişey daha yok bence
Benim esimde kuserdi yeni evliyken konuştum konuştum anlamadi bende tinlamamaya başladım alıştım seninle hiç bişey konusmuyorum dedim karı gibi herseye küsüyor sun dedim konuşacak kelime söyleyecek sözü bulamıyorum böyle kocami olur dedim kustugundede bida hiç konusmadim suan siz yazınca fark ettim yani iki senedir hiç kusmuyor artık
Hemen uzaklas kac o adamdan cocuk mocukda yapma sakin ah örnek ben benim.ki hem kuser hemde kari gibi evden kacip giderdi adam ve ben erkek gibi pesinde kosardim.aman gel.etme.eyleme diye bir insan da. Kaybetme korkusu yoksa ve be GÖNÜL ALMAYO BILMEYENE OMUR EMANET EDILMEZMIS.. nacizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?