seks yapmıyorum diye küsen koca nasıl Bi bencillik yahu.Bu erkek tribiyle nasil basa cikiyorsunuz? Ben mi haksizim, uykum var diye bu gece istemiyorum dedim yanasmaya devam etti yine istemiyorum dedim yine umrunda olmadi gidip icerde yaticam en son dedim oyle mi dedi kalkti gitti koltuga. Bende gittim arkasindan sacmalama burda uyuma dedim git basimdan dedi bende aldim yastigimi yorganimi diger koltuga yattim ppdeki gibi telefona bakiyorum suan ne uyku kaldi ne bisey. Ay kendi uykulari olunca baska bisey olunca yatip uyuyor ben bi kerecik uykum var demisim suclu oldum ben mi haksizim aa, ki ben kizdigim icin istememezlik yaptim bu arada
Boyle anlarda beyin yaslari - lere dusuyor eminimseks yapmıyorum diye küsen koca nasıl Bi bencillik yahu.
İstemiyorum dememe rağmen diretmek devam etmek istismar ki
Ama durumun farkındasınız Di mi. Istemıyorum'a karşılık devam etmek = istismarBoyle anlarda beyin yaslari - lere dusuyor eminim
Bende hemen yumusayan biriyim uzuldum bide dedim ben yanlis yaptim galibabosver ya ne nazlayacaksin
git yatagina yat guzelce uyu
yarin cumartesi, bütün gün evdesiniz cozersiniz probleminizi.
su olaya da hastayim . adam modunda olmasin kadin ne yapsa boş, yaprak kimildamiyor o gece bos geciyor.
kadin modunda olmasin adamda israr israr
İlk istemiyorum diyisime devam etti diyede sert cikistim zaten biraz sanirim sinirlendim israraAma durumun farkındasınız Di mi. Istemıyorum'a karşılık devam etmek = istismar
Haklısınız amaİlk istemiyorum diyisime devam etti diyede sert cikistim zaten biraz sanirim sinirlendim israra
Darladi resmenHaklısınız ama
Zaten ısrara ragmen temas halinde beyin sinyal veriyor burda tehlike var diye
Elinizde olan bsey degıl gerilmeniz
Hiç umursama 'hayır'ın gerçekten HAYIR olduğunu böyle böyle öğreniyorlar.Bu erkek tribiyle nasil basa cikiyorsunuz? Ben mi haksizim, uykum var diye bu gece istemiyorum dedim yanasmaya devam etti yine istemiyorum dedim yine umrunda olmadi gidip icerde yaticam en son dedim oyle mi dedi kalkti gitti koltuga. Bende gittim arkasindan sacmalama burda uyuma dedim git basimdan dedi bende aldim yastigimi yorganimi diger koltuga yattim ppdeki gibi telefona bakiyorum suan ne uyku kaldi ne bisey. Ay kendi uykulari olunca baska bisey olunca yatip uyuyor ben bi kerecik uykum var demisim suclu oldum ben mi haksizim aa, ki ben kizdigim icin istememezlik yaptim bu arada
hemen yumuşuyorum ben demişsiniz altta ay ne yumuşaması ya bırakın küssün yarın barışırsınız de ama ne hemen kalkıp küsüp koltukta uyuyorsun de sende ona trip at öyle değil böyle yapılır de siz haklısınız bunun tribi mi atılırBu erkek tribiyle nasil basa cikiyorsunuz? Ben mi haksizim, uykum var diye bu gece istemiyorum dedim yanasmaya devam etti yine istemiyorum dedim yine umrunda olmadi gidip icerde yaticam en son dedim oyle mi dedi kalkti gitti koltuga. Bende gittim arkasindan sacmalama burda uyuma dedim git basimdan dedi bende aldim yastigimi yorganimi diger koltuga yattim ppdeki gibi telefona bakiyorum suan ne uyku kaldi ne bisey. Ay kendi uykulari olunca baska bisey olunca yatip uyuyor ben bi kerecik uykum var demisim suclu oldum ben mi haksizim aa, ki ben kizdigim icin istememezlik yaptim bu arada
Dimi kendi gelsin anlasinHiç umursama 'hayır'ın gerçekten HAYIR olduğunu böyle böyle öğreniyorlar.
Ay evet ya uyuyacaktim ben ne guzel uykumun icine etti gece gecehemen yumuşuyorum ben demişsiniz altta ay ne yumuşaması ya bırakın küssün yarın barışırsınız de ama ne hemen kalkıp küsüp koltukta uyuyorsun de sende ona trip at öyle değil böyle yapılır de siz haklısınız bunun tribi mi atılır
bu arada profilde ki gibi bakıyorum şuan tele demişsiniz öldüm gülmekten söylemeden edemedim
Küsme ama üzerine de düşme. Suçluymuş gibi davranma. Sen sadece hayır dedin, bu çok normal, dolayısıyla tribini yok saymak en doğrusuDimi kendi gelsin anlasin
O uykunun içine etme faslı var ya cinnetlik resmenAy evet ya uyuyacaktim ben ne guzel uykumun icine etti gece geceyumusuyorum ben kiyamiyorum kiyamadigim icin boyle tepeme cikiyor zaten
Ben bide uzulup suclu hissedip arkasindan geldim oturma odasina bende burda yatarin diyip diger koltuga yattim, sonra dedim napiyosun ya kalk git yatagina ne drama yapiyorsun dedim kendime kalktim geri gittim yatagima kalmadi uyku muykuO uykunun içine etme faslı var ya cinnetlik resmen
O simdi bi sure triplenicek soguk davranicak küsecek yani 5 yasindaki yegenim gibiKüsme ama üzerine de düşme. Suçluymuş gibi davranma. Sen sadece hayır dedin, bu çok normal, dolayısıyla tribini yok saymak en doğrusu
Bosverın . siz günlük rutininize devam edin hiç üstüne basmayın . Hayır ın normal olduğunu anlasın yoksa sizin ne istediğinizin bi önemi kalmayan yatak hayatı devam eder giderO simdi bi sure triplenicek soguk davranicak küsecek yani 5 yasindaki yegenim gibi
Vallahi bunlar evlenince degisiyor haBosverın . siz günlük rutininize devam edin hiç üstüne basmayın . Hayır ın normal olduğunu anlasın yoksa sizin ne istediğinizin bi önemi kalmayan yatak hayatı devam eder gider
İzin vermeyin . Arkasından gidip konuşmaya çalışıp karşı kanepeye yatarak buna siz müsade ediyorsunuzVallahi bunlar evlenince degisiyor ha