Dogru diyorsunuz. Basima ne geldiyse bu salakligimdan geldi vallahi bende biktim. Birakamiyorum su kiyamama isini. Boyle giderse bana kiyilacakİzin vermeyin . Arkasından gidip konuşmaya çalışıp karşı kanepeye yatarak buna siz müsade ediyorsunuz
Haklisiniz ben yuz verdikce articak bunlarBen olsam yatağı terk edince kalkıp arkasından gitmezdim. Sırf o an istemedim ne o çocuk gibi? Sizde tınlamayın.
Tepeme çıkıyor derken mecaz değilAy evet ya uyuyacaktim ben ne guzel uykumun icine etti gece geceyumusuyorum ben kiyamiyorum kiyamadigim icin boyle tepeme cikiyor zaten
Ahahaha ay gercekten her anlamda cikiyorTepeme çıkıyor derken mecaz değil
Ay biz hala küsüz
Erkekler bu konuda gerçekten bazen çok ısrarcıBu erkek tribiyle nasil basa cikiyorsunuz? Ben mi haksizim, uykum var diye bu gece istemiyorum dedim yanasmaya devam etti yine istemiyorum dedim yine umrunda olmadi gidip icerde yaticam en son dedim oyle mi dedi kalkti gitti koltuga. Bende gittim arkasindan sacmalama burda uyuma dedim git basimdan dedi bende aldim yastigimi yorganimi diger koltuga yattim ppdeki gibi telefona bakiyorum suan ne uyku kaldi ne bisey. Ay kendi uykulari olunca baska bisey olunca yatip uyuyor ben bi kerecik uykum var demisim suclu oldum ben mi haksizim aa, ki ben kizdigim icin istememezlik yaptim bu arada
Hay onun küslüğüneAy biz hala küsüz
Valla ben daha cok uzaklasiyorum boyle o konusmadikca benimde konusasim gelmiyorHay onun küslüğüneyerinde olsam hiç oralı olmam ama tahrikten de vaz geçmem. Süngüsü düşsün istiyorsan ufak frikikler ver dekolte kullan ve hiç küsülmemiş gibi laf at. Benimki genelde düşerdi
Simdiye kadar rastlamadim. Ama istediği olmayinca küsme huyu hep vardi. Bu konu yuzunden hic olmamisti. Gerci bende daha hic reddetmemistim iliskiyi simdiye kadar ilk olduÖfke kontrolsüzlüğüne şahit oldunuz mu hiç eşyaya vurmak ya da fırlatmak gibi.
Çünkü erkekte küsmeyi tanıdığım bir narsism mi desem antisosyal mi desem öyle birinde görmüştüm