Küsen koca?

İzin vermeyin . Arkasından gidip konuşmaya çalışıp karşı kanepeye yatarak buna siz müsade ediyorsunuz
Dogru diyorsunuz. Basima ne geldiyse bu salakligimdan geldi vallahi bende biktim. Birakamiyorum su kiyamama isini. Boyle giderse bana kiyilacak

Ben olsam yatağı terk edince kalkıp arkasından gitmezdim. Sırf o an istemedim ne o çocuk gibi? Sizde tınlamayın.

Erkekler bu konuda gerçekten bazen çok ısrarcı

Ay biz hala küsüz
Hay onun küslüğüne yerinde olsam hiç oralı olmam ama tahrikten de vaz geçmem. Süngüsü düşsün istiyorsan ufak frikikler ver dekolte kullan ve hiç küsülmemiş gibi laf at. Benimki genelde düşerdi

Valla ben daha cok uzaklasiyorum boyle o konusmadikca benimde konusasim gelmiyor

Öfke kontrolsüzlüğüne şahit oldunuz mu hiç eşyaya vurmak ya da fırlatmak gibi.

Çünkü erkekte küsmeyi tanıdığım bir narsism mi desem antisosyal mi desem öyle birinde görmüştüm

Öfke kontrolsüzlüğüne şahit oldunuz mu hiç eşyaya vurmak ya da fırlatmak gibi.

Çünkü erkekte küsmeyi tanıdığım bir narsism mi desem antisosyal mi desem öyle birinde görmüştüm
Simdiye kadar rastlamadim. Ama istediği olmayinca küsme huyu hep vardi. Bu konu yuzunden hic olmamisti. Gerci bende daha hic reddetmemistim iliskiyi simdiye kadar ilk oldu

Ay bizde tam tersi. Benim eşimin hep uykusu var. Herşeyden önemli uyku. Şimdi vardiyasına göre dönüyor seks hayatımız sabah gidecekse o hafta yapmıyoruz. O açığı öğlen gittiği günlerde geç yattığında kapatıyoruz. Bende sürekli kızardım eşime beni reddettiğinde , alıştım, ve o gelmeden ben gitmiyorum artık. Sizde durum farklı her zaman olan bişey değilse yorgunluk,uykusuzluk kavgalı olmak , arada sırada olduğunda anlayışla karşılamalı.

`