küsken daha çekici

• Konu Sahibi Konu Sahibi tülce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahahaha koptum valla:) ne yalan söyleyim nişanlımla küsken banada ayrı bi cekici gelior üstüne atlıyasım geliyor

:roflol:kizlar catlattiniz beni gülmekten ya.ulasilmazolan herzaman cekicidir belki bu yüzden öyle geliyordur. banada bazen öyle oluyor eger beni cok kizdirmadiysa tabi eger cok kizdiysam hic umrumde degil ne hali varsa görsün

banada aynısı oluyor ya konuyu görünce şaşırdım demekki benim gibi düşünenlerde var dedim.küsken bana naz yapıo aslında biliorm onunda beni istediğini ama kendini tutuşu beni çıldırtıo çok sevimli gelıo.:asigim:

yok vallah hiç çekici mekici gelmiyor
hata kızdıysam yüzünü gördükçe dahada sinirleniyorum bitane vurasım geliyor :mymeka:

değilmi?helede pas vermeme gayretleri çok hoş ya...ama sırf daha çekici diye küselim demiyorum yani ama hayatta küsmekte var sonrasında barışmakta süper:içelim::içelim::içelim::içelim:

ne çekicisi yaw gördüğüm yerde mıhlamak isterim ne çekiciliğiiikötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

Benim esim hiç küsmezki:sm_confused: Onun her hali çekici geliyor bana :asigim:hihoyyyt

küsken uyuz oluyorum ben
cekici filan gelmiyo işkence etmek istiyorummmmmmmm

Yarın size sonucu yazarım kızlar çekicimi değilmi diye. Dedimya hazır küsüz bir el atayım şu işe. Kaldı 2 saatsositososito

Yarına ya barışmış oluruz yada gazetelerin 3.sayfasında okursunuz artık beni."Cinnet geçiren genç ve diri ficutlu kadın kocasını doğradı diye"kaydirigubbakcemile2

Öyle bir çekici geliyor ki kendisi sormayın vallahi..laelaelaelaelae
Aklımdan geçen komploları bildiği için sırnaşmaya başlıyor eşek!hihoyyyt

Küs olsak da olmasak da çekici gelir adamım bana...
Öfkesini de severim, kahkahasını da...

küs olursak hele beni haksız yere üzmüşse
suratını bile görmek istemiyorum
o yüzden hiç farkedemedim ben çekici mi itici mi?

Valla bizde küsünce barismamiz cok farkli olur.heralde ona ben banada o cekici geliyorki kendimizi yatakta buluruz....barisma esnasinda birden...hiç uzun süre küs kalamam oda küs kalamaz....kocami cok seviyorum...allah bozmasinnn...maşallah diyorum...

Uleeee hakkaten çekiciymiş hee:asigim:

Dedimya sonucu yazıcam size diye, sonuç ortada:CüvCüv:

Evet sinirliyken çok daha çekici oluyor sert bakışlar kaşlarını çatmalar ayyy özledim 1,5 ay oldu görmeyelisenağlama
ama ondn uzaktaysam bir kaşık suda boğasım geliyor yanındayken çekici geliyor harektleri tavrııı :asigim:

birde küsken benim gıcık oldugum insanlara daha fazla ilgi göstermese çoooook süper çekici olacak kerata

evet cunku ulasilmaz oluyorlar bi sureligine o zaman
ulasilmazlar hep cekidir
ayrica dirdir etmeyen, az ve oz konusan erkek te cekicidir
kusunce de konusmuyorlar dogal olarak cekici oluyorlar:jeyyar:

Biz daha cicim aylarindayiz hiç kavga olmuyor şimdilik
inşallah olmaz da olursa çekeceği var bendenkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…