valla benimki benim huyumu bilir.küseriz ama o suçlu dahi olsa hep ben gönül alırım arkadaşlar.o yüzden bana naz yapar ben de öpücük yağmuruna tutarım kocişimi.Şeniz ya valla bi deneyin.o haksız dahi olsa gidin yanına sırnaşın.bak nasıl hoşlarına gidiyooooo :lepi:
insan küs olunca en yakını bile kırk kat el gibi oluyor .Çok üzgünüm çoook.ki yabancı gibi görünce de çekiciliği artıyor olabilir..cokacimcoook
zaten aşk tutku yabancı birine karşı hissedilir..tanıdıkça hissedilen aşk arzu gizem yerini sevgiye alışkanlığa bırakır..gamyoncuiremsu
demek durum o ki hep geçerli olmasa da kırgınlıklar zaman zaman yerini beklenmedik şekilde tatlı duygulara bırakabiliyor monotonluğu kırabiliyor hihoyyyt:CüvCüv:
çekici olup olmaması küslük sebebimize baglı.eger çok ciddi bir mesele yüzünden küsmüşsek bogasım geliyor,öfkemi nasıl alabilirim diye plan yapıyorum.ama basit bir sebep yüzünden darıldıysak,birbirimize nazlar falan yapıyorsak evet daha çekici geliyor.
pes yanı kızlar ya:1shok:
vallahı sasırdım sızlere:1shok:
ınsan kusken nasıl cekıcı gelır karsıdakı kısı kötükedihüso
hem kususun adamla hemde cekıcı gelıyor dıye yelkenlerı ındırın sonra haklıyken haksız pozısyona dusun kafamçokkarıştı
bıdaha yemez adamlar bunu :mymeka:
sureklı nasıl olsa o gelıyor dıye uzatırlar alıskanlık yaparlar:mymeka:
bence dıkkatlı olun.sengözlerimebaksanab
bız kus kalmayız ama bır ıkı oldu tahammul edılmez gelır bana karsımda ezık durması bıle
:roflol::roflol::roflol:
cekiliğin sebebi merak kızlar merak..
küsken,konuşulmuyo ya.,şte o zaman aklımızdan sürekli kurarız.acaba ne yaptı,kimle görüştü,nere gitti..
eee bunları bilemeyincede adam size cekici geliyo.nasılki gizemlilik daha cazip gelir insana..
oysa yaş gecince onu tanıdıkca hiçte öyle küsüştüğümüzde cekici felan gelmiyo.
artık ben onun ciğerini biliyorum.nere takıldığını,ne düşündüğünü..
hiçde çekide gelmiyo,merakda etmiyom
Yemin ederim daha bi kıymetli oluyo..daha bi yakışıklı geliyo bnm de gözüme..
kaybeder gibi olunca mı anlaşılıo ki kıymeti sırnaşık şey
Ne garip dmi.. Demekk kii söylendiği gibi arada küsmek ilişkiyi güçlendiriyo
evet bana da küsken daha çekici geliyor. hatta sarılmamak için kendimi zor tutuyorum. ama o pek dayanamaz küs kalmaya. ben gelmese, aramasa ömür boyu aramam, o kadar inat yani. ama o arasa da, gelse de yine baştan nazımı yaparım. sonra sonra biraz yumuşarım.
küs olduğu zaman ben de otomatik olarak küs oluyorum zaten.
bu yüzden suratına dahi bakmıyorum,bakamıyorum..
bu yüzden hiç farketmedim daha çekicimi değil mi şakkıdı
aynen bana da cok cekıcı gelıyor gecen hafta tartısmıstık uc gun konusmadık,tam barısıyorduk pazar gunu,gene kustuk bır haftadır kardes kardes yatıyoruz cok ozledım kocamıı :) ama kus oldugumuzda yuzume bıle bakmaz