Kusken Iliski

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar 10 Gundur Kocamla Kusum Hemde Oyle Boyle Degil
Bir Derdim Varda Konu Acmistim Okuyan Varsa
Gecen Pazar Ilsikiye Girdik
Ben Kustum Ama O Baslatti Bende En Buyuk Gunah Reddetnek Diye Bildigim Icin Karsi Koymadim
Cok Zoruma Gitti
Agladim Oda Anladi Agladigimi...
Kusken Iliskiye Girenler Varmi Nasil Oluyor Sizde
Pek Bi Garip Soru Oldu Ama

valla küseüm ne eşim yanaşır ne ben
barışalım ki daha güzel olsun
öyle küsken cekilmez insanın zoruna gider ne sen anlarsın nede eşinnnnnn

kuslugun nedenlerine bagli. eger ufak bi nedenden atistiysak yesil isigi gordum mu giderim hemen. Şeniz

yataga kus girilirmiiii kizlar yahuuu..
benimki dargin oldugumuzda ilk önce tenimi koklar.. bi adim atiyor hep. sonra hic konusmadan öpucukler ve aynen basliyor iliskii ;) sonrasinda birsey olmamis gibi yine biziz.

Bana böyle durumlar bazem esimde kusken yaklasmak ister gece ama hayatta izin vermem ..yatmadan önce otturuken yanassaydi dimi..yattiktan sonra ne oluyor :) hadi hadi hadi diyorum giicikligina ;)

küsken işim olmaz hayatta ...
önce kendini affettirsin gerisi zaten kolay...

bi bilenin yanıtlamasını isterim. kadının kocasını reddetmesi neden günah olsun ki? hem de en büyük günah? hem kadınları kırsınlar, hem de istedikleri an istedikleri şeyi yapsınlar. Bence bunlar tek kelimeyle uydurma. kadınların da bir sabır sınır var öyle değil mi? kullandırmayalım kendimizi kızlar...

valla biz genelde o zaman barisiz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Harikasin evet genelde ögle olur..

Ayrica kari kocanin kavgasi yataga girene kadar diye de bir laf vardir hatirlatayim seni üzmüs biraz anlasilan ama 10 gündür küs olduna göre baya bir kizdirmis 16 yillik evliyim 10 gün küs kaldimi hatirlamiyorum bence sende cok incilmissin belli ama affedilmiycek birsey degilse uzatma canim.

Kari kocanin 10 gün küs kalmasida günahdir ..

bi bilenin yanıtlamasını isterim. kadının kocasını reddetmesi neden günah olsun ki? hem de en büyük günah? hem kadınları kırsınlar, hem de istedikleri an istedikleri şeyi yapsınlar. Bence bunlar tek kelimeyle uydurma. kadınların da bir sabır sınır var öyle değil mi? kullandırmayalım kendimizi kızlar...

Ben kadinin kocasini hic bir sebeb yokken retdetmesinin günah oldugunu biliyorum melekler sabaha kadar kadina lanet edermis kocasiyla beraber olmadi diye ama eger kocasi kadini sadece cinsel arzusunu gidermek icin beraber oluyorda onun isteklerini hice sayiyorsa olay degisiyor kadinin arzusu olmadan esinin onu cinsel iliskiye zorlamasi dinen dogru degil okumustum daha önce yanlisim varsa düzeltin arkadaslar ..

valla ben de yalvartır yakartır öyle karşılık verirdim.Çok mu hainim ne naniknaniknaniknaniknaniknanik

ben böle durumlarda acaip zevk alırım kızlar küsken nazlana nazlan yapmaya bayılıyorum zaten o durumda küslük müslük kalmıyorr hemen barışıyoruz birde sorunları konuşup hallediyoruz...

Ben kadinin kocasini hic bir sebeb yokken retdetmesinin günah oldugunu biliyorum melekler sabaha kadar kadina lanet edermis kocasiyla beraber olmadi diye ama eger kocasi kadini sadece cinsel arzusunu gidermek icin beraber oluyorda onun isteklerini hice sayiyorsa olay degisiyor kadinin arzusu olmadan esinin onu cinsel iliskiye zorlamasi dinen dogru degil okumustum daha önce yanlisim varsa düzeltin arkadaslar ..

arkadasim,bu konuda pek bilgim yok...ama sirf mantikli düsünürsem, meleklerin lanet okicani sanmiyorum..bizim dinimiz öyle güzel öyle mantikli bir din'ki asla kötülük yoktur..bu yüzden sanmiyorum yani..elbette baska bir anlami yada aciklamasi vardir..herkeze saygilar..:icecream:

ben sevdigime simdiden haber veriyorum valla.insallah evlendigimizde ben istemediyim surece dokunamazsin diye.ustelik konsantre olmam lazim,oyle emrivaki olmaz.sonucda duygusallik cok onemlidir bence o iste

ben sevdigime simdiden haber veriyorum valla.insallah evlendigimizde ben istemediyim surece dokunamazsin diye.ustelik konsantre olmam lazim,oyle emrivaki olmaz.sonucda duygusallik cok onemlidir bence o iste

hehe haber veriyorsun demek yerimseniben
bendemi versem ne dicem ama benimkide küsken yaklasacak kadar yüzsüz degil herhalde..ha barismak icinse ok gelir ama zevk icin sanmiyorum galiba öf kafam karisti :uhm:

Cinsellik çiftlerin barışmasında aralarındaki sorunu çözmede bence önemli bir köprü..
Ve erkekler de bunu genel olarak iyi kullanıyorlar..
Evlilikte neler yapılıyor neler unutuluyor..Boşver kafanı takma diyeceğim ama sen çoktan çözmüşsündür..

kusken daha zevklı ve daha romantık bence hem barısmayı kolaylasttırıyo

Küsken nasıl olur bilemem de, barıştıktan sonrası güzel olur heralde:1ninca:

kusken iliski ilgincccc

o zaman genelde barisilir diye biliyorum cunku o an butun duygularin yogun yasandigi bir an bence iki tarafta o an herseyi kenara bikarir ve barisir.

Back
X