Kusken Iliski

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında bence esın senle barısmak ıcın yakınlasmak ıstemıs ama sende bı degısıklık olmamamıs sanırım yakınlasınca barısacagınızı dusunmustur yanı o olay olduktan sonra kus kalabılcegın aklına gelmemıstır hemen yargılamayın arkadaslar ya anlasılan adamda pısman ozur dılemıs defalarca baksanıza canım bence sende kuslugu fazla uzatma bıdaha da zoruna gıtmez

bence küsken yanaşmasıda barışmak istediğindendir başka bir yola cesaret edemediğinden.en azından bizde böyle oluyor bi sarılış bi dokunuş..:)zaten barışıveriyorsun hemen

bencede iliskiye girmek istemesi,barismayi istemesindendir.....
erkeklik gururu yapip ozur dileyemiyorsa,bu yolla kendini affettirecegini dusunur....
genelde benim esimde boyle yapar.....
ama ben o an ozur dilemeden isini bitirmesine engel olyorum...şakkıdı
o kendi egosunu tatmin ediyosa bende kendi egomu tatmin ediyorumjeyyar

biz pek küs uyumayız
küs olsam da sevişirim eşimle ama bu beni özlediği için olur,
hacet gidermek için değil

evettt dahaa zevklii oluyorr hemidee özelliklee küserimkii tadınaa doyum olmaz o zamannn şakkıdı

küsken döner arkamı uyurum valla hiç umrumda olmaz..

ya nasil dönuyorsunuz arkanizi uyuyorsunuz ben yapamiyorum öyle.. arkami asla dönemem hele hele kusken .. öyle uyunmaz yaaa birseyler yandan durter ;)

Kizlar 10 Gundur Kocamla Kusum Hemde Oyle Boyle Degil
Bir Derdim Varda Konu Acmistim Okuyan Varsa
Gecen Pazar Ilsikiye Girdik
Ben Kustum Ama O Baslatti Bende En Buyuk Gunah Reddetnek Diye Bildigim Icin Karsi Koymadim
Cok Zoruma Gitti
Agladim Oda Anladi Agladigimi...
Kusken Iliskiye Girenler Varmi Nasil Oluyor Sizde
Pek Bi Garip Soru Oldu Ama

nası reddetmek günah yani
saçmalamayın allah aşkına olurmu öyle sey allah bize kocanızın kulu kölesi olun demiyorki aksine erkeklere eşinizin gönlünü hoş tutun diyor
küsken gönlümü almadan benle ilişkiye girmesi hemde sadece kendi tatmin olacak diye bu sevap mı yani olurmu öyle sey ya.önce gönlünü alsaymış
ay hale bak karısı aglıyor adam kendi zevkini derdinde cok kzıdım valla:oklava:

küs küs ilişki haaaa asla olmaz önce benimle barışmalı promlem ne ise cözünmeli ask sevgi olmadan o... iş olmazz

actiginiz konuyu okumustum..neden kustugunuzude
ben;esimin oyle bi davranisindan sonra boyle biseye
kesinlikle izin vermem...esas onun size yaptigi gunah..

Valla biz küs olduğumuzda genelde küstüğümüz günün gecesine kadar sürer en fazla, yatağa girip de ayaklarımız yada kollarımız birbirine değerse hemen yumuşuyoz :D konuşmaya başlıyoz, hatalı olan hatasını kabul edip özür diliyo, meseleyi halledince de sonra barışmamızı kutluyoz :) hiç 12 saatten fazla küs kalmadığım için o küsken ilişki konusunda bişe diyemicem..

Kizlar 10 Gundur Kocamla Kusum Hemde Oyle Boyle Degil
Bir Derdim Varda Konu Acmistim Okuyan Varsa
Gecen Pazar Ilsikiye Girdik
Ben Kustum Ama O Baslatti Bende En Buyuk Gunah Reddetnek Diye Bildigim Icin Karsi Koymadim
Cok Zoruma Gitti
Agladim Oda Anladi Agladigimi...
Kusken Iliskiye Girenler Varmi Nasil Oluyor Sizde
Pek Bi Garip Soru Oldu Ama

bence sen dogru olanı yapmışın bilirsinki eşi reddetmek en büyük günahtır birde düşün uzatsaydın beraber olmasaydın belkide o hırsla başka kadına giderdi bu sefer sorun başka şekle dönerdi

kalbim kıırıksa yapamam içimden gelmez bi robotla sevişmek istemeyeceğine eminim

senın ona yaptıgın gunah olmazdı asıl onun sana yaptıgı gunah olurdu
sız o eve gırerken o ımzayı atarken ıyı gunde kotu gunde denıldı esının kolesı ol dıe o ımza atılmadı
o senın derdın oldugunda yanında olcak sende onun..kus oldugunda da adamın moralının bozuk olması lazım ama masallah aklından neler gecıyo..sen kusuz dıe uzuluyosun adam ılıskı dusunuyo..ıste erkek ve kadın arasındakı en buyuk fark burdan cıkıyo..bız kalbımız ıcın yasıyoruz onlar baska seylerı ıcın
once ınsan bı gonlunu alır karıcım canım cıcım der ohhhh adam ıstedı sende yaptın gunah olur dıe..canım sana yapılan su an tecavuze gırıyor cunku sen kussun ve ıstemıyosun sen rabot dıılsın kı dugmeye basılıp calısan
senın de duyguların var
adam sımdı demıstır kus olsam bıle hayır demıyo dıye..bence bundan sonra kırıldıgını belırt ve ılıskıye gırme barısana kadar..sızın evlılıgınız seks uzerıne olmamalı nasıl kı senın canın ıstıyo ama o arkasını donup yatıyorsa mısal o zaman oda gunaha gırer..ıkı tarafta ıstemelı..hadı sen ıstemedın senın gonlunu almalı yapmalı bu resmen tecavuze gırmıs bıde aglatmıs senı ınan o cok buyuk gunaha gırdı

Canım eşinle problemini bilmiyorum ama eşlerin birbirine küsmesi bile günah olduğunu biliyorum.
Yani dinimizce eşler bir birlerine küs olarak uyuyamazlar küslük o gün bitmeli anlatabildimmi....
(Evlilikle ilgili bir kitapta okumuştum)aslında okadar çok şey varki yanlış yaptığımız...

Canım eşinle problemini bilmiyorum ama eşlerin birbirine küsmesi bile günah olduğunu biliyorum.
Yani dinimizce eşler bir birlerine küs olarak uyuyamazlar küslük o gün bitmeli anlatabildimmi....
(Evlilikle ilgili bir kitapta okumuştum)aslında okadar çok şey varki yanlış yaptığımız...
İlginç?

İstemeye istemeye beraber olmak zorunda değilsiniz. Evlendiniz diye bedeninizi kocanıza teslim etmediniz. Reddetmek büyük günah ne demek? Ağlayacak kadar onurunuz kırılmış üstelik. Eşiniz bunu göre göre tekrarlamak isterse ona da yazıklar olsun!

Dinen boşanmak günah mı? Değil. O zaman bu söyledikleriniz mantıklı da değil. Ne yani mutsuz bir evlilikte, kadının onuru kırıldıysa beraber olmaya güler yüz göstermeye mecbur mu? Kadın evlendi diye sonsuza kadar küsmeyecek hizmet mi edecek. Okuduğunuz kitap düzgün ve güvenilir bir din kitabıysa bir tam olarak böyle söylendiğini sanmıyorum. Bence bir din aliminden tavsiye almakta fayda var. Öteki türlüsü kadına eziyet olur ve yüce dinimiz böyle bi seye izin vermez

Dinen boşanmak günah mı? Değil. O zaman bu söyledikleriniz mantıklı da değil. Ne yani mutsuz bir evlilikte, kadının onuru kırıldıysa beraber olmaya güler yüz göstermeye mecbur mu? Kadın evlendi diye sonsuza kadar küsmeyecek hizmet mi edecek. Okuduğunuz kitap düzgün ve güvenilir bir din kitabıysa bir tam olarak böyle söylendiğini sanmıyorum. Bence bir din aliminden tavsiye almakta fayda var. Öteki türlüsü kadına eziyet olur ve yüce dinimiz böyle bi seye izin vermez
Eslerin birbirine kusmesinden bahsediliyor. Yani kadinin degil erkeginde kuslugu uzatmasi yanlis. Uzun bir evlilik icin yataga kus girilmemesi gerekir. Bosanmak cok baska bir sey ama bosanma niyeti olmadan 10 gun kus yataga girmek cok uzun zaman.

Back
X