Kuskulanmali miyim?

EsinBanu

İnsanlık İnce İş
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.140
14
158
Diğer
Dün biraz keyifsizdim esim bana süpriz yapipi eve erken geldi.
Gelirken pastahaneden pasta almis.
Erken gelmesine sasirdim, bir o kadarda sevindim.
Kapiyi acar acmaz sarildim, sonrada pastayi dolaba koymak
icin mutfaga gittim. Esim ardimdan geldi, bir daha sarildim
birde ne göreyim sag yanaginda pembe simli ruja benzer bir
boya. Parmagimimla dokundum elime pembemsi bir renk cikti.
Esime bu ne dedim, hemen banyoya gidip bakti.
Ben cok sasirdim, bir o kadarda sinirlendim.
Ama esim israrla bir yerden bulasmistir falan dedi, üstüne beni ikna etmeye calisti.
Keske bir peceteyle silip ona gösterseydim, ama benim o renkte simli hic bir rujum yoktur.
O renk ancak bir rujdan gelebilir.
Fakat esim bana iftira atiyorsun, hakkima giriyorsun falan diyor dünden beri.
Kafam karisti, ama inanin ben o gün o renkte bir ruj sürmedim ve tam kulagina yakin
o bölgeden öpmedim.
Acaba aldatiliyor muyum?
Kafam karisti....

Dün biraz keyifsizdim esim bana süpriz yapipi eve erken geldi.
Gelirken pastahaneden pasta almis.
Erken gelmesine sasirdim, bir o kadarda sevindim.
Kapiyi acar acmaz sarildim, sonrada pastayi dolaba koymak
icin mutfaga gittim. Esim ardimdan geldi, bir daha sarildim
birde ne göreyim sag yanaginda pembe simli ruja benzer bir
boya. Parmagimimla dokundum elime pembemsi bir renk cikti.
Esime bu ne dedim, hemen banyoya gidip bakti.
Ben cok sasirdim, bir o kadarda sinirlendim.
Ama esim israrla bir yerden bulasmistir falan dedi, üstüne beni ikna etmeye calisti.
Keske bir peceteyle silip ona gösterseydim, ama benim o renkte simli hic bir rujum yoktur.
O renk ancak bir rujdan gelebilir.
Fakat esim bana iftira atiyorsun, hakkima giriyorsun falan diyor dünden beri.
Kafam karisti, ama inanin ben o gün o renkte bir ruj sürmedim ve tam kulagina yakin
o bölgeden öpmedim.
Acaba aldatiliyor muyum?
Kafam karisti....

eşin ne iş yapıyor, iş yerinde ya da pastanede bulaşmış olabilir mi, simli mumlar oluyo ya
normalde ilişkiniz güzelse boşuna kuruntu yapma bence

Simli ruj başka nereden bulaşmış olabilir ki? Biriyle karşılaşmış ve onu dostça öpmüş olabilir, sonra da size bundan bahsetmek istememiştir. Ama bir süre biraz dikkatli olun bakalım, hayatında biri varsa mutlaka bir ipucu daha verir.

eşin ne iş yapıyor, iş yerinde ya da pastanede bulaşmış olabilir mi, simli mumlar oluyo ya
normalde ilişkiniz güzelse boşuna kuruntu yapma bence

Esim isadami, pastayida sirket sekreterine ismarlatmis, gelirken getirdi.
Yani o renk bir boyanin tesadüfen yüzüne bulasma ihtimali gercekten var midir?
Bilmiyorum...iliskimiz su sira cok monoton.
Ayni evde iki ev arkadasi gibiyiz.

aldatıyor olsa çok dikkatli davranırdı
yüzünde ki simli şeyi kesin farkederdi bence :26:

boşa şüpheleniyor olabilirsiniz. benim simli bir farım var, varlığını bile unutmuştum, banyo dolabının arkalarında kalmış. sabah eşim traş oluyor sonra saç şekillendirici almak için dolaba elini atıyor. bir yandan da aynaya bakıyor (dolapta değil gözü) bir şekilde eli far kutusunun içine giriyor, simli parmaklarıyla saçına şekil veriyor. neyse ki gördüm, öyle simli simli gezecekti:1: ama başka şekilde olsaydı bu durum, ben de hemen "acaba" diyecektim. böyle 1-2 olay yaşadık eşimle, ballı mıdır nedir anlamadım, temize çıkıyor hemen:1: bu şekilde olabilir, hemen kötüye yormayın.

Simli ruj başka nereden bulaşmış olabilir ki? Biriyle karşılaşmış ve onu dostça öpmüş olabilir, sonra da size bundan bahsetmek istememiştir. Ama bir süre biraz dikkatli olun bakalım, hayatında biri varsa mutlaka bir ipucu daha verir.

Esim inanclari geregi kadinlari yanaklarindan öpmez.
Sadece tokalasir.
En azindan ben öyle biliyorum.

boşa şüpheleniyor olabilirsiniz. benim simli bir farım var, varlığını bile unutmuştum, banyo dolabının arkalarında kalmış. sabah eşim traş oluyor sonra saç şekillendirici almak için dolaba elini atıyor. bir yandan da aynaya bakıyor (dolapta değil gözü) bir şekilde eli far kutusunun içine giriyor, simli parmaklarıyla saçına şekil veriyor. neyse ki gördüm, öyle simli simli gezecekti:1: ama başka şekilde olsaydı bu durum, ben de hemen "acaba" diyecektim. böyle 1-2 olay yaşadık eşimle, ballı mıdır nedir anlamadım, temize çıkıyor hemen:1: bu şekilde olabilir, hemen kötüye yormayın.

Ben simli ruj far vs kullanmam.
Pembe renkte ruj vb. bir makyaj malzememde yok.
O gün o renkte ruj sürmedim.
Bilmiyorum, haksizlik etmek günahini almak istemiyorum
ama su sira birseyler ters gidiyor sanki.
Garip bir sogkluk var icimde.

Esim inanclari geregi kadinlari yanaklarindan öpmez.
Sadece tokalasir.
En azindan ben öyle biliyorum.

normalde öpüşmüyodur belki ama boşbulunmuş olabilir o an, ya da hayır diyeyemiş olabilir, hayır demeye vakti kalmamış olabilir
umarım sandığın gibi değildir

kulagına yakın bi yerden dostça bi öpücük :44:

pastanın kutusunda yada poşetinde simli boya gibi birşey var mı dikkat ettiniz mi?
hani eline bulaşmış eliylede o kısmı kaşımış olabilir...mi?

bence bu bir teşekkür öpücüğüdür sekreterine pasta aldırdıysa sonra onunla yanaktan öpüşmüş olabilir.Aldatma olsaydı bence neden yanaktan öpsün dudaklar dururken:9: bide öpsede silerdi bir şekilde bence alalacele verilen yanaktan bir öpücüktür..ama yinede erkeklere belli olmaz dikkatli ol..

ruj lekesi gibi görünüyor....münasebetsiz bir kadın şak diye öpmüş olabilir var böyleleri.......sen farkına vardığındaki eşinin tepkisi önemli
ben evdeki bardakta ruj lekesini gördüğümde alelacele bardağı yıkamıştı

ruj lekesi gibi görünüyor....münasebetsiz bir kadın şak diye öpmüş olabilir var böyleleri.......sen farkına vardığındaki eşinin tepkisi önemli
ben evdeki bardakta ruj lekesini gördüğümde alelacele bardağı yıkamıştı

siz de mi aldatıldınız??

arkadaş öpücüğü olabilir bence dert etme öyle bişe olsa davranışlarından anlarsın zaten.bi keresinde de ben gezmeye ailemin yanına başka şehire gidip gelmiştim geldiğim gün ne göreyim yorganımın her yeri ruj lekesi hemen eşimi kaldırdım saldıracaktım sordum bu ne diye meğersem dudakları çatlamış benim rujumu sürmüş.sonrada yorgana silmiş.bir kaç kere daha yapmıştı o yuzden sorun olmamıştı ama o an öyle görünce insanın aklıına kötü şeyler geliyor gelmiyor değil.

Ben simli ruj far vs kullanmam.
Pembe renkte ruj vb. bir makyaj malzememde yok.
O gün o renkte ruj sürmedim.
Bilmiyorum, haksizlik etmek günahini almak istemiyorum
ama su sira birseyler ters gidiyor sanki.
Garip bir sogkluk var icimde.

demek istediğim öyle farklı yerlerden gelmiş olabilir ki, görmeden aklınıza düşmez. mesela anlatayım yine:1: eşimin elinde, kolunda, yine sim var bir gün. gözler pörtledi bende şu şekil :27: neyse, o gün de sağ olsun çiçek getirmiş bana, çiçeği vazoya koydum ben. sonra bir baktım benim bileğim de sim. meğer çiçeğin kökünü sardıkları ambalajı yaldızlıymış, ne kadar tutarsan elinde o kadar buluşuyor. alıp biraz oynadım tüm ellerim sim oldu. direkt atmış olsam hayatta aklanmazdı gözümde:1:

Back
X