Kuskulanmali miyim?

aranızdaki soğukluğa bir son vermek için eve erken geldiğini düşünüyorum....

Çoook sevmiş aşık olmuştum.
Ama şimdi içimde tık yok.

Çünkü ona ne söylediysem tersini yaptı, beni sev,çünkü seni çok seviyorum diye
basbas bağırdı yazılarım, smslerim.
Ama dinlemedi, kalbime dokunmamak için inat etti.
Ve ben artık bıktım.
Daha fazlası içimden gelmiyor.
Sevmiyorsa sevmiyor dünyanın sonu değil.
Ama mertçe bunu bana söylesin, zamanımı çalmasın.

Kimse bulunmaz hint kumaşı değil, kendisine deli gibi aşık karısını
hissiz bir canlıya çevirebilen ender insanlardandır benim eşim.
Çok mücadeleci, sabırlı bir yanım var kolay kolay pes etmem, ama bu adamın
odunvari yaklaşımları vefasızlığı bencilliği beni de bıktırdı.

Başkasını mı istiyor buyursun alsın, nasıl olsa onuda bıktıracak bir gün.

Bu halin bana çok tanıdık, şu an benzer bir durumun içindeyim, o yüzden anlayabiliyorum seni

Çok yorulmuşsun belli ancak bana eşin yapıcı adımlar atmaya çalışıyor gibi geldi, lekeye gelince net olarak ne olduğunu bilmediğimizden bir şey diyemiyorum ama aldatma olsaydı daha temkinli olurdu diye düşünüyorum.

normalde öpüşmüyodur belki ama boşbulunmuş olabilir o an, ya da hayır diyeyemiş olabilir, hayır demeye vakti kalmamış olabilir
umarım sandığın gibi değildir
arkadasi bile olsa benim bildigim yuz degdriliyor oyle sapur supur opulurmu yahuuuu bebekmi seviyosunnn

konu sahibi arkadaşım, sen sonuçta bu adamla evlisin..senin kocan..
şüphelerini açık açık eşinle konuşmalısın..kendi kendini yiyip bitirmen seni bir yere vardırmaz..
pat pat söyle içindekileri..beni aldattığından şüpheleniyorum hatta bunu hissediyorum..bu doğrumu diye sor..bu sorunun karşısında hareketleri tavırları sana az çok ipucu verecektir..

ve açık açık söyle..ben ayrılmaktan yada boşanmaktan çekinmiyorum..eğer başka biri varsa bunu mertçe söyle ve bu evliliği bitirelim de..başka türlüsü hazmedemem de..

yani açık açık konuşmalısın eşinle..taşlarınızı dökün..aranızdaki koca bir duvarla nereye varıcaksınız..

hem büyük sorunlarınız yoksa evliliğinizi alevlendirmeye çalış..monotonluktan çıkar..kocanda mutlu olsun sende mutlu ol..
eğer sevgi adına hiçbirşey kalmadıysa boşanın gitsin..cenze gibi süren bir evliliği sen ne yapasın eşin ne yapsın...

ya siyah olsun..ya beyaz..gri olunca kabak tadı veriyor be arkadaşım..açık açık konuşmaktan başka çaren yok.

eşini bir müddet dikkatlice izle ona çaktırmadan bunu yapabilirsin
eğer aldatma varsa er geç ortaya çıkar emin ol

ay cok zor bir durum
belki gerçekten hiçbirsey yok
belki de var
emin olamamak asıl zor olan

bir süre eşini izle bence

benim eşimi şapur şupur öpmüştü biri gözümün önünde, eşim de geri çekilememişti, olabilir belki itiraf etmeye utanmıştır. zira ben yanında olmasam asla söylemezdi eşim bana :ssz:

Esincim,

Yazacaklarım sayfaları ve özellikle senin yorumlarını okudukça değişti değişti, şu an ne diyeceğimi bilemiyorum. Ruj meselesi için yorum yapmak istemiyorum çünkü ben zaten kuşku odaklı bir insanımdır, aklıma olumlu bir yaklaşım gelmesi çok imkanlı değil böyle durumlarda, ama önemli olan da zaten ruj lekesindense, eşinin verdiği tepkidir, ki bu tepkiyi de en iyi analiz edecek insan yine sensin, ben HİSLERE inanıyorum, o an tepkilerinden bir gariplik olduğunu sezdiysen, hislerine güven..Zaten direk yargılama yapılacak bir konu değil, zamana bırakmalı ve kontrol etmeli arada diyorum..

Fakat rujdan da aldatılmadan da vs daha önemli olan birşey var ki senin duyguların. Tekrar onunla evlenmezdim demişsin ya, işte bu noktada biraz durmak lazım. Zaten o kadar mantıklı bir kadınsın ki, eminim doğru yolu sen zaten kendince bulacaksındır. Dediğine çok hak veriyorum, tek taraflı sevmelerle olacak iş mi evlilik, elbette değil. Sevildiğini hissetmiyorsun ve sadece senin sevgin de bir yere kadar yetebiliyor, ve bıkmışsın dahi anladığım kadarıyla.

Duygularınla ani karar vermemeni çok mantıklı buldum. Evet biraz daha zaman ver kendine, elini ayağını aslında çek bakalım bu ilişkiden, nereye gidecek? Benim ilk aklıma gelen yöntem bu oldu, yani senin vefan, senin sabrına ziyaden, sen kendini koy verirsen, sevgini göstermezsen, acaba o bu sefer seni kazanmaya çalışacak mı?

Bir de bazı insanlarda sevilme alışkanlık yapıyor, yani sen seviyorsun diye, sevgi gösterme ihtiyacı hissetmemiş de olabilir, sen bir kendini geri çeksen bakalım, o kaç adım sana gelecek, ya da kaç adım geri çekilecek?

sakin olmalısın tabırı caızse esegın aklına karpuz kabugunu getırmemekte fayda var sunu unutmakı akacak kan damarda durmaz yapacak ınsanın onune gecemezsın yerınde olsam akısına bırakırrdım ılıskımı..
bıraz daha temkınlı olur tavırlarını ızlerdım..eger ofkeyle kalkarsan boyle bırsey varsada delılın olmaz..sureklı acaba larla dolasırsın...yoksa da bırsey bosyere monoton gıden evlılıgını esını sıkarak cıkmaza sokarsın asılmaz duvarlar orersın sakın ollll

Back
X