Kuskulanmali miyim?

Şimdi Esin'ciğim;

Diğer konularınla baglantılı olarak yorum yapacagım...

Öncelikle sen her zaman eşinin sana sürpriz yapmamasından,
bir çiçek bile alıp gelememesinden yakınır dururdun.

O nedenle eşinin sana sürpriz yaparak erken gelmesi ,
gelirken pasta alması aslında sizin ilişkinizde alışılmadık bir durum.

Dolayısyla bir de üstüne ruj lekesi görünce ,
aklından geçenleri anlayabiliyorum...

Günahını almamak gerek, ama hep deriz ya kadınlar hisseder diye ...

Bir de hep denir ya aldatan erkek birden eşine çok iyi davranmaya,
hediyeler almaya başlarmış vs vs...

Biliyorum olumsuz bir tablo çizdim,
senin aklından geçenlerinden de bunlar oldugunu düşünüyorum,
ama yine de insan elle tutulur bir şey olmayınca inanmak zorunda kalır...

Demem o ki, bu olay sende yer edecek,
hep bir acaba mı sorusu olacak,
ister istemez eşini yakın takibe alacaksın...

Alman da gerek ,

Sen ne yapacagını bilirsin :16:

Herhangi bir kanıtınız yok tam olarak.
Yanlışta düşünüyor olablirsiniz.
Ama arkadaşların dediği gibi, dikkatli davransanız iyi olur.
Mutlaka bir açık verecektir böyle birşey varsa.

Cevaplarınızdan anladığım aslında şüphelerinizi kafanızda bir yere oturtmuşsunuz.
Geneldede kadınlar yanılmıyor hissettiklerinde.
Sanırım daha dikkatli davranmanız, verdiği yada vereceği açıkları takip etmeniz lazım.
Sadece bir ruj lekesinden bir yere varamazsınız ama derler ya sinek küçük ama mide bulandırır diye.
Siz en iyisi şüphenizi fazla ortaya koymadan biraz takipte kalın.
Umarım içinizi rahatlatacak bir sonuca varırsınız ve şüpheleriniz kuruntudan öte gitmez.
İnançları gereği kadınlarla temasına dikkat eden
adamın zina olayına girmiyeceğine göre
daha ciddi bir yaklaşımı olacaktır diye düşünüyorum.
Bu durumda olay imam nikahına kadar gider.
Biraz komplo teorisi gibi oldu ama aklıma geliverdi..

Son düzenleme:
Biraz takibe alsan iyi olur sanirim..
Ama sakin üstüne giderek soru sorarak degil, cünkü yatakta bile yakalasan inkar eder erkekler :)

Birden gelen süprizler pastalar, ve ruj lekesi..
bunlar pek masum gelmedi bana

biraz daha dikkat edersiniz davranışlarına..
şimdi aldatıyor veya aldatmıyor demek için elde çok bir kanıt yok.
o ruj lekesinin altından her şey çıkabilir. iyi / kötü.

Öncelikle lekenin ruj lekesi bile olduğundan emin değilsin.
Gün içinde simli ve pembe bişeyin eline bulaşma ve oradan yüzüne geçme olasılığı ne kadar ise onun bir ruj lekesi olma ihtimalide o kadardır.
Her ruj lekesinin aldatma olmadığını hesaba katarsak,kuşkularınızı evliliğinize yansıtıp dahada kopmayın derim ben.
Uzaktan bir takip zaten bilinçaltınızın bundan sonra siz istemesenizde yapacağı bişey zaten.
İzleyin ama belli etmeyin:34:

Öncelikle kimse kimseyi, hele ki karşısındaki dindar bir insansa arkadaşça "kulağına yakın" yerinden öpmez, hem de rujunun izini çıkartacak şekilde. Ayrıca pembe simli şey bulaşmış bulaşmış, eline bulaşmamış, gömleğinin kol kısmına bulaşmamış da sadece yanağına mı bulaşmış, simli duvara yandan kafa mı atmış adam? İnsan kabul etmek istemez, inkar etmek için en mantıksız bahanelere bile inanmak ister ama uyanık olmak lazım. Siz gerçeği öğrenin de, ondan sonra ne karar vereceğiniz yine size kalsın. Ama siz bilin ki, asıl kimse sizi kandırıp da sizin hakkınıza girmesin. :19:

Cocuğunuz var mı ?
Kız cocuklarının o tarz simli malzemeleri oluyor,
İşyerinde kırtasiye malzemeleri olabilir
Herhangi bir koli veya birşeye bulaşmış olabilir ve elini yakasına attıgında bulasabilir.

Aldatma ile ilgili çok daha farklı donelere bakmanız gerekli.

Özel hatanız nasıl ?
Telefonun durumu, internetin durumu
Evine geliş gidiş saatleri
Kendine özen gösterisinde ani degisiklik ( giyim tarzı vb.)
Ekonomik harcamalarında degisiklik
Çok yalan söylemesi
Aciklanamayan melankoli vb. Gibi

Aldatan eşlerin vicdanını rahatlatmak ya da eşinin ilgisini başka yöne çekmek için sürprizler yaptığı hep söylenir.
Ama eşinizi fazla sıkmayın bana kalırsa. Basit bir aldatma değil de yeni bir ilişki başlangıcı da olabilir ve sizin her negatif adımınız onu yaptıklarında haklı gösterip o kişiye daha fazla yaklaşmasına, belki de sizden tamamen kopmasına sebep olabilir. Ne yazık ki aldatılan kadın haklı olsa da davranışlarıyla son derece itici oluyor ve ilişkiyi geri dönülmesi imkansız bir hale sokuyor.

Öncelikle kimse kimseyi, hele ki karşısındaki dindar bir insansa arkadaşça "kulağına yakın" yerinden öpmez, hem de rujunun izini çıkartacak şekilde. Ayrıca pembe simli şey bulaşmış bulaşmış, eline bulaşmamış, gömleğinin kol kısmına bulaşmamış da sadece yanağına mı bulaşmış, simli duvara yandan kafa mı atmış adam? İnsan kabul etmek istemez, inkar etmek için en mantıksız bahanelere bile inanmak ister ama uyanık olmak lazım. Siz gerçeği öğrenin de, ondan sonra ne karar vereceğiniz yine size kalsın. Ama siz bilin ki, asıl kimse sizi kandırıp da sizin hakkınıza girmesin. :19:

Eline birşeye atıp yakasını duzeltirken bulastirabilir.
Gecen gün bizim isyerimizde arkadaslarımızdan birisi bir bayanın makyaj çantasını düşürdü ve kırdığı fondoten şişesinden akan sıvı gömleğinde lekeler bıraktı ( eline bulasinca yaka dahil)

Aldatan eşlerin vicdanını rahatlatmak ya da eşinin ilgisini başka yöne çekmek için sürprizler yaptığı hep söylenir.
Ama eşinizi fazla sıkmayın bana kalırsa. Basit bir aldatma değil de yeni bir ilişki başlangıcı da olabilir ve sizin her negatif adımınız onu yaptıklarında haklı gösterip o kişiye daha fazla yaklaşmasına, belki de sizden tamamen kopmasına sebep olabilir. Ne yazık ki aldatılan kadın haklı olsa da davranışlarıyla son derece itici oluyor ve ilişkiyi geri dönülmesi imkansız bir hale sokuyor.

Basit bir aldatma ile yeni bir ilişki başlangıcı arasındaki farkı bana açıklayabilir misiniz?

Size göre hangisi daha masumane?

Çünkü bana göre ikisi de aynı degerde...

Yanılıyor olmanızı temenni ediyorum ama insan bu şüpheyle de yaşayamaz elbet, bence de hissettirmeden takip edin. Çiçek,pasta, ruj lekes...Bu kadar tesadüf bana da fazla geldi sanki.

Ben bazı yorumları sert buldum.

Kesin aldatiyordur gibi olanları.

Tabii ki dikkatli olsun ancak eşinin karakterini bilmiyoruz.
Ortada birsey yoksa gercekten ki ( bu delil sayılmaz)
Konu sahibi söylediklerimizden etkilenip evinde tadının tuzunun bosyere kaçması iyi olmaz.

Ve okumayı atlamadiysam, aldatma belirtisi de göremedim

Tek şüpheniz şimdiye kadar bu olduysa içimden bir ses eşinizin günahını aldığınızı söylüyor..
Bir anımı anlatayım:
Bundan epey zaman önce dr.umdan hayatımı değiştiren bir haber aldığımda o heyecanla boynuna bir sarıldım anlatamam.Ki dr.umdan çekinirdim cok ciddi biridir.Bende o şaşkınlıkla o sevinçle nasıl şuurum durduysa doktorcugumun gömlek yakasında değdirmişim dudagımı sarılırken kıpkırmızı bir ruj izi (Aman Allah'ım dedim görünce)tam bir aldatmış erkeğin gömleği gibiydi :))
Sonrasında çok utandım ama ''önemli değil sen mutlu ol yeter'' demişti..Hey gidi günler yaa şimdi okuyunca o geldi direkt aklıma:))
Tek endişelendiren durum buysa onca zaman içince şüpheleriniz yersiz bence..Mutluluklar:))

ben izin ne şekil olduğunu merak ettim. bulaşmış gibi bir izmiydi yoksa dudak izi şeklindemiydi ?

Öncelikle şunu bilmenizi istiyorum fikirleriniz benim için çok önemli,
zahmet edip yazdıklarınızı dikkatle okuyor 'hepsinin üzerinde yorum yazmasamda' düşünüyorum.
Ama okuduklarım beni gaza getirmekten ziyade bana yeni bir pencere açıyor onun
için acaba gaza getirir miyim diye endişelenmeyin lütfen. Yorumlarımda da belirttim kimsenin
günahını almak istemiyorum,ama eşimin kulağına yakın bir yerinde ruja benzer pembe ve
simli bir boya görünce ve elimi vurduğumda parmağıma yine rujumsu pembe simli bir renk gelince
aklıma ilk önce bir kadın öpücüğü geldi.
Yani bilemiyorum kulağına o kadar yakın bir yerden dostane bir öpücük olabilir mi?
Bence pek muhtemel değil.
Gözümün önüne arabasından inerken bir kadının yanağına öpücük kondurma sahnesi geldi,
hani arabadan inerken eşimizin sağ yanı bize yakındır dolayısıyla sağ yanağından öperiz.
Kesin bir yorumda elbette bulunamıyorum, eşimde olsa kimseyi tam bir delilim olmadan
suçlamak istemem.
Ama ben eşime karşı hissisizim şu sıra.
Beni aldatma ihtimalini düşündüğümde sadece arkamdan iş çevirilme ihtimali beni kızdırıyor
ama içinde ona karşı bir aşk var mı yok mu işte onu duyumsayamıyorum.
Bana aramızdaki sevgi bitti dostça ayrılalım dese kabul edebilirim.
Çünkü ben her zaman dürüstlük/ içtenlikten yanayım ve biten evlilik sonrasında onca yıla rağmen
küslüğe düşmanlığa gerek yok diye düşünüyorum. Bitmişse bitmiştir. Herkes kendi yoluna gitmelidir.
Kabul edemiyeceğim tek şey bana yalan söylenmesi olur.
Malum erkekler biten bir evliliğe nokta koyma konusunda daima daha korkaktırlar,
yapıları gereği düzenlerinin 'konforlarının' bozulmasındansa bir kaç hatunla
çetrefilli bir ilişki yürütmeyi tercih ederler.

Bilemiyorum.
Görüldüğü üzere biraz karışığım.
Garipbir dinginlik var içimde.

Kimsenin günahını almak istemiyorum, yapmıştır, aldatmıştırda diyemiyorum ama hayatta hiç birşeyin
tesadüf olmadığına inanırım.
Sevildiğimi hissetmiyorum uzun zamandır.

Ama yeniden seçme şansım olsa evlenmek için eşimi seçmezdim.
4 buçuk yıllık evliliğimde anladığım tek şey yanlış bir adamla evli olduğum.
Dolayısıyla onu çocuğumun babası olarak düşünemiyorum.
Bugün içimdeki sakinlik beni çok şaşırtıyor:44:

Back
X