Evet çok dökülüyor tüyleri minik minik ...Benim yavrular 9 aylık oldular hala ana tüyleri dökülüyor...
Gaga taşı değil..
Bu mürekkep balığı kemiği
Eki Görüntüle 650741
aa evet bu değişik bişey bizimki küp şeklinde beyaz yine, öyle alırız o zaman ne işe yarıycak bu gaga bileyleyecek bizimi ısırcak kerata
arkadaslar sızlere bır soru sorcam bana kızmayın ama benım cok tatlımı tatlı bı kusum var. gagasının altından ınce bı gaga uzamıs dıs tası var ama kafesınde hıc kullanmıo . bi komsumu geldı dun dedıki kusun gagaları uzayınca kesılır dedı yemek yıyemez dedı . babamda bu aksam kusun gagasının ucunu almıs ama baya bi kanamıs az oluo daha arcok korkuoruxzkadaslar acıl cevp verrmısınız kusuma bıse olurmu?:2:cok korkuoruzzz:2:
benim cici kuşun türleri dökülüyor mineral eksikliği var sanırım kaka da yiyo. kılıç balığı taşını aldm ama yemiyo. çok yaramaz 2 ay oldu yeni yeni elimden yedirmeye başladım. çok güzel ötüyor cicikuş diyebiliyor
Hayırlı uzun ömürlü olsun kuşun inşallahdün kendime bir kuş aldım erkek 4 aylık ama kuşum çok sessiz ya eve alışmadığı için mi kafesin altında duruyor öyle sessizce yem yemiyor su içmiyor.bugün biraz sevmeye çalıştım kaçmadı sevdirdi kendini ama nasıl yemek yedircem ben buna
Veteinerlik fakültesine götümüştük biz dışkapıda yeri..Merhaba kızlar daha önce başlık açmıştım bu konuda ama cevap veren olmadı ankarda olup da muhabbet kuşunu veterinere götüreniniz varsa bana tavsiye ediceği bi veteriner var mı batıkent civarlarında kuşu rastgele bi yere götürüp daha kötü olsun istemiyorum ankarada olanlar cevap vereblir misiniz??????
Veteinerlik fakültesine götümüştük biz dışkapıda yeri..
Akşam acile gitmiştik ve daha ayrıntılı olsun diye de iç hastalıkları anabilim dalında Arif Kurtdede isimli hekime yönlendirdi bizi..
Bu hekime gitmedik ama bilgisini vereyim dedim..
Geçmiş olsun kuşuna:26:
sizi arif hocaya kuş için mi yönlendirdiler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?