Kimse emin değil bu konuda.kızlar bendede papağan var, hamiş kalmadan önce almıştık.
şimdi hamişim ve çevremden laf duyuyorum aman kuşun yanında durma, aman onu yapma bunu yapma diye..
kendime her heyvan alışımda çevremden tepki almak zorundamıyım çok üzülüyorum artık.
gerci bunları diyenlerde hep iiçinde hayvan sevgısı olmayanlar
neyse varmıdır sizce bi zararı
Kimse emin değil bu konuda.
Ben besliyorum, bence bir zararı yok. Kadın doğum doktorumuz da (karı-koca) hamileyken evde kedisi olduğunu söylemişti.
Kanıtlanmış bir durum yok.
Canım kesinlikle bişey olmuyor..Ben veterinerlik okuyorum.Ayrıca komşum dahiliye uzmanı ve hiçbirşekilde olumsuz etkisi yokmuş aksine çocukların bağışıklık sistemi güçlü oluyormuş..Yakınlarda okuduğm bi makale; hayvanlarla uyuyan çocukların akciğer sisteminin fazlasıyla güçlü ve sağlıklı olduğunu kanıtlamış..kızlar bendede papağan var, hamiş kalmadan önce almıştık.
şimdi hamişim ve çevremden laf duyuyorum aman kuşun yanında durma, aman onu yapma bunu yapma diye..
kendime her heyvan alışımda çevremden tepki almak zorundamıyım çok üzülüyorum artık.
gerci bunları diyenlerde hep iiçinde hayvan sevgısı olmayanlar
neyse varmıdır sizce bi zararı
Canım kesinlikle bişey olmuyor..Ben veterinerlik okuyorum.Ayrıca komşum dahiliye uzmanı ve hiçbirşekilde olumsuz etkisi yokmuş aksine çocukların bağışıklık sistemi güçlü oluyormuş..Yakınlarda okuduğm bi makale; hayvanlarla uyuyan çocukların akciğer sisteminin fazlasıyla güçlü ve sağlıklı olduğunu kanıtlamış..
Bebeğine sağlıkla kavuşursun inşallah..
Ama lütfen evladın olacak diye hayvan evladını terketme
Eski kafalı cahil insanlar böyle laflarla kaç hayvanı yuvasız bıraktı kimbilir.....
Kuşçuya değil de keşke bi veterinere sorsanKizlar 2 yasinda muhabbet kusum var. Uzun suredir gozlerinde sknti var. Kısık bi sekilde sulu ve kizarik. Kac gundur arastriyorum. Sanirim göz nezlesi oldu. Ne yapmam gerekiyor. Kuşçuya gdip danisicam ama sizlere de sormak istedim. Yardimci olursaniz cooooook sevinirim.
Kuşçuya değil de keşke bi veterinere sorsan
Kac aylik,disimi erkekmi.?Arkaslar kusum isirmaya basladicok hircinlasti neden?
1 yasinda ve erkek tatlimKac aylik,disimi erkekmi.?
Mevsimlerden dolayi yaklastirmiyorlar ise benim kuslarin suan 6 yumurtasi var onlar nerden geldiNe yapmam qerek peki kusu aldqm yere tekrr qtrdum adm mevsimlerden dolayi disi yaklastrmaz kendine dedi bnde tekrr qetrdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?