- 12 Kasım 2018
- 351
- 373
- 103
- 34
- Konu Sahibi Aybarsin Annesi
Bayanlar esim ile bir tartismayasadigimizda küsuyor ve bu kuslugu uzatiyor acaba yalnizmiyim bu konuda cok yipraniyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar uzun mesela. Küslüğün sebebine bağlı en çok 2 gün surat yapıyoruz birbirimize.Bayanlar esim ile bir tartismayasadigimizda küsuyor ve bu kuslugu uzatiyor acaba yalnizmiyim bu konuda cok yipraniyorum
1 hafta 2 hafta ruh haline göreNe kadar uzun mesela. Küslüğün sebebine bağlı en çok 2 gün surat yapıyoruz birbirimize.
Benim Arkadaşım var bir tane 1 ay konuşmadıkları oluyordu valla. İleteşim probleminden kaynaklı sanırım bu tür şeyler1 hafta 2 hafta ruh haline göre
Ben herseyi konusarak cozme taraftariym ama esim bu konjda oyle degil biraz karakterinden kaynakli galiba ama dogru degilBenim Arkadaşım var bir tane 1 ay konuşmadıkları oluyordu valla. İleteşim probleminden kaynaklı sanırım bu tür şeyler
Erkekler bizden daha çok seviyor sanırım trip olaylarını onu ben de çözebilmiş değilimBen herseyi konusarak cozme taraftariym ama esim bu konjda oyle degil biraz karakterinden kaynakli galiba ama dogru degil
Katiliyorum bayanlar nazli diye adimiz cikmisErkekler bizden daha çok seviyor sanırım trip olaylarını onu ben de çözebilmiş değilim
Genelde bu isi sadece ben yapiyorum cogu zamanda pek ise yaramiyor ozur dilememKüslüğümüz en fazla yarım saat sürer hangimiz hatalıysak özür diler barışırız eşimde bende küs durmaya hiç dayanamayız.
Eşinizle konuşun mutlaka küslükler tartışmalar olacaktır evliliklerde en azından yatağa girene kadar küslük olması yatağa girince küslüğün bitmesi gerektiğini anlatım belki işe yararGenelde bu isi sadece ben yapiyorum cogu zamanda pek ise yaramiyor ozur dilemem
Onuda denedim ama malesef nafileEşinizle konuşun mutlaka küslükler tartışmalar olacaktır evliliklerde en azından yatağa girene kadar küslük olması yatağa girince küslüğün bitmesi gerektiğini anlatım belki işe yarar
Masallah insan cok yipraniyorYok biz ayni gun bbarisiriz ya da bir sonraki gun. Benimki uzatamiyor.
Iste olmasi gereken bu benceDaha cok ben küserim :) eşimde sırnaşır max bikaç saate eski hale döneriz