Küslügu uzatan eş

Küsmeyi beceremeyenler arasında beni de yazın kızlar:( Haklı olsam da ki genel olarak bence öyle ilk adımı hatta bir çok adımı ben atıyorum ; ama artık insan da bu değersizlesme duygusu yaratıyor. Bekliyorsun ki oda dayanamasın benım yargıma göre seven kişi uzun süre küs kalamaz, nasıl olduğunu merak eder ( sevgililik dönemi için konuşuyorum.) bu durum hatta ilişkide en önemsediğim durumların başında geliyor. Küsünce hemen kavgadan sonra rahatlayıp gönül almayı yeğlerim çünkü ben genelde.

Küsmeyi beceremeyenler arasında beni de yazın kızlar:KK43: Haklı olsam da ki genel olarak bence öyle ilk adımı hatta bir çok adımı ben atıyorum ; ama artık insan da bu değersizlesme duygusu yaratıyor. Bekliyorsun ki oda dayanamasın benım yargıma göre seven kişi uzun süre küs kalamaz, nasıl olduğunu merak eder ( sevgililik dönemi için konuşuyorum.) bu durum hatta ilişkide en önemsediğim durumların başında geliyor. Küsünce hemen kavgadan sonra rahatlayıp gönül almayı yeğlerim çünkü ben genelde.

Ben de haklı olsam da gurur yapamıyorum. Konusup o anda sorunu çözmekten ve uzatmamaktan yanayım. Ama bıraksam eşim yıllarca konuşmaz herhalde.

Eskiden çok tartisirdik ve cok kuser dik oda bende sulan 5 yıllık evliyim hiç kusmeyiz oda bende suan eşime kavga edecek bi konu açsam bence bi sorun yok tartışma yaratma der yada tartissak hiç bişey olmamis gibi davranır konuşur. Eğer arada sevgi saygı varsa zamanla düzelir ins
Masallah size bizde 3 senelik evliyiz evlenme oncesi gorustugumuz zamanlar hic yasamadik ama evlendikten sonra cok yasar olduk

Ben de çok yıprandım bu konu yüzünden.. asla trip atamam naz yapamam küsmeye alınmaya hakkım yok. Her konuda hep ben haksızım.

Günleri geçtim saatler süren küslük bile bana çok gereksiz geliyor, hep adím atan ben oluyorum
Bende ayni fikirdeyim esler arasinda bu tur sorunlar evlilige zarar veriyor biz bayanlar cok hassasiz ve kafamiza takiyoruz

Küsmeyi beceremeyenler arasında beni de yazın kızlar:KK43: Haklı olsam da ki genel olarak bence öyle ilk adımı hatta bir çok adımı ben atıyorum ; ama artık insan da bu değersizlesme duygusu yaratıyor. Bekliyorsun ki oda dayanamasın benım yargıma göre seven kişi uzun süre küs kalamaz, nasıl olduğunu merak eder ( sevgililik dönemi için konuşuyorum.) bu durum hatta ilişkide en önemsediğim durumların başında geliyor. Küsünce hemen kavgadan sonra rahatlayıp gönül almayı yeğlerim çünkü ben genelde.
Bende ayni sizin gibiyim ama malesef nazli beylere denk geldik galiba

Back
X