Arkadaslar diyet yapiyorum arada kaçamaklarım oluyor tabi ve büyük suçluluk duyuyorum hemen tuvalete gidiyorum kusmaya çalisiyorum ama çok zorlaniyorum nasil rahat kusucam ya ben nutella yedim ve çıkarmam lazim duramiyorum yerimde yardimci olun kusmam lazim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya zaten diyetteyim sadece haftada 2 3 gün abur cubur yemek istiyorum hemde çok istiyorum ama beceremiyorum kusmayi nasıl kustun ki sen
acilen bir çocuk ve ergen psikiyatristine gitmen gerekiyor
blumia olmuşsun
sen de bu kız gibi olmak istemiyorsun doktora git
bu da doktora gidip normal olduktan sonraki hali
Güzel fotoğraf ama kusarak böyle zayıflanmıyor onu söyleyeyim. Bu ANOREKSİA FOTOĞRAFI yani iyi irrite eder, ama kusma yani BLUMİA ile ilgisi yoktur. Tabi ikisi de yeme bozukluğudur. Kusmak isteyip de kusamıyormuş arkadaş, derdi oymuş yanlış anlaşılmasın.Kusma diyoruz sabahtan beri ama nafile galiba. Ne güzel olmuş Nutella yemişsin işte şimdi git bir bitki çayı demle ve vücudundan bunlarla atmaya çalış...
Arkadaslar diyet yapiyorum arada kaçamaklarım oluyor tabi ve büyük suçluluk duyuyorum hemen tuvalete gidiyorum kusmaya çalisiyorum ama çok zorlaniyorum nasil rahat kusucam ya ben nutella yedim ve çıkarmam lazim duramiyorum yerimde yardimci olun kusmam lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?