Doğuma Hazırlık Kusmukla cinsiyet belirleme

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Veren allah bir kizim var zaten erkek isdiyorm ama kiz olsada saglikli olsun insallah...iwde baslicak tabi dusmanlar ay yinemi kiz hep kiz oluyor diye sinir olucam ..))))0 pis insanlar

ben oglum olsun cok isdiyorm...cokta doguramam maddi durumdan...erkek olsun bir kizim bir oglum olsun cok isdiyorm

Sagolun ama burda bazi arkadaslarda doktorlar yuzde yuz bu demis badka cinsiyet cikmis...bide gurcustanliyim ben turk doktorlari sadece 16 hafdadan sonra dogru bir cinsiyet diyormus onda bile yanila biliyorms
Çok takıntılı gördüm sizi cinsiyet konusunda... Eminim dış etkenler sizi böyle yaptı. Rahat bırakın kendinizi... 100 kişiden bir kişide yanlış söylemiş, çok nadir yanılma payı var 16. Haftadan sonra...

Yani iki kizda isdemiyorm iki erkekde isdemezdm iki cinsiyetdende cocugum olsun isdiyorum insallahda olur

Yani iki kizda isdemiyorm iki erkekde isdemezdm iki cinsiyetdende cocugum olsun isdiyorum insallahda olur
Önce sağlıklı olsun, önce bunu dileyin... Bende bir tane erkek var. Düşünürsem ilerde bir tane daha yapmayı bende kız evladının tadına bakmak isterim şahsen :)

Önce sağlıklı olsun, önce bunu dileyin... Bende bir tane erkek var. Düşünürsem ilerde bir tane daha yapmayı bende kız evladının tadına bakmak isterim şahsen :)
Insallah...anne baba icin kizda erkekde onemli iyi dusunmek lazm ama isde ölunce kizin agliyor oglunda tabutunu tasiyor ikiside lazm ..gelinmi agliyacak bizi mesela

G
benim dedemin oglu yokdu kizlari herseyni iyi yapdi ama oglu olmadgi icin erkek islerni yapmaya insan zor bulundi ama hayrli oglu olsa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…