- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Veren allah bir kizim var zaten erkek isdiyorm ama kiz olsada saglikli olsun insallah...iwde baslicak tabi dusmanlar ay yinemi kiz hep kiz oluyor diye sinir olucam ..))))0 pis insanlarNeden korkuyorsunuz ? Kız olsa ne olacak ? En fazla doktorum yanılmış erkek demişti ama kız bebeğim olacak dersiniz oldu bitti ...bu kadar takılmayn. 16. İle 18. Haftada bebeğin cinsiyeti netlesir bir daha baktırırsnız...
ben oglum olsun cok isdiyorm...cokta doguramam maddi durumdan...erkek olsun bir kizim bir oglum olsun cok isdiyormNeden korkuyorsunuz ? Kız olsa ne olacak ? En fazla doktorum yanılmış erkek demişti ama kız bebeğim olacak dersiniz oldu bitti ...bu kadar takılmayn. 16. İle 18. Haftada bebeğin cinsiyeti netlesir bir daha baktırırsnız...
İkinci gebeliğiniz mı ? Evladın hayırlısını versin Allah...Veren allah bir kizim var zaten erkek isdiyorm ama kiz olsada saglikli olsun insallah...iwde baslicak tabi dusmanlar ay yinemi kiz hep kiz oluyor diye sinir olucam ..))))0 pis insanlar
Evet bir kizim var uc bucuk yasinda o bile karnimi erkek kardesim diye seviyor ...o belki kiz diyorm ben kesdim kiz kardesi erkek diyor)))İkinci gebeliğiniz mı ? Evladın hayırlısını versin Allah...
Allah bağışlasın... Doktorunuz eminse kendinden sorun yok... :)Evet bir kizim var uc bucuk yasinda o bile karnimi erkek kardesim diye seviyor ...o belki kiz diyorm ben kesdim kiz kardesi erkek diyor)))
Sagolun ama burda bazi arkadaslarda doktorlar yuzde yuz bu demis badka cinsiyet cikmis...bide gurcustanliyim ben turk doktorlari sadece 16 hafdadan sonra dogru bir cinsiyet diyormus onda bile yanila biliyormsAllah bağışlasın... Doktorunuz eminse kendinden sorun yok... :)
Çok takıntılı gördüm sizi cinsiyet konusunda... Eminim dış etkenler sizi böyle yaptı. Rahat bırakın kendinizi... 100 kişiden bir kişide yanlış söylemiş, çok nadir yanılma payı var 16. Haftadan sonra...Sagolun ama burda bazi arkadaslarda doktorlar yuzde yuz bu demis badka cinsiyet cikmis...bide gurcustanliyim ben turk doktorlari sadece 16 hafdadan sonra dogru bir cinsiyet diyormus onda bile yanila biliyorms
Yani iki kizda isdemiyorm iki erkekde isdemezdm iki cinsiyetdende cocugum olsun isdiyorum insallahda olurÇok takıntılı gördüm sizi cinsiyet konusunda... Eminim dış etkenler sizi böyle yaptı. Rahat bırakın kendinizi... 100 kişiden bir kişide yanlış söylemiş, çok nadir yanılma payı var 16. Haftadan sonra...
Önce sağlıklı olsun, önce bunu dileyin... Bende bir tane erkek var. Düşünürsem ilerde bir tane daha yapmayı bende kız evladının tadına bakmak isterim şahsen :)Yani iki kizda isdemiyorm iki erkekde isdemezdm iki cinsiyetdende cocugum olsun isdiyorum insallahda olur
Insallah...anne baba icin kizda erkekde onemli iyi dusunmek lazm ama isde ölunce kizin agliyor oglunda tabutunu tasiyor ikiside lazm ..gelinmi agliyacak bizi meselaÖnce sağlıklı olsun, önce bunu dileyin... Bende bir tane erkek var. Düşünürsem ilerde bir tane daha yapmayı bende kız evladının tadına bakmak isterim şahsen :)
benim dedemin oglu yokdu kizlari herseyni iyi yapdi ama oglu olmadgi icin erkek islerni yapmaya insan zor bulundi ama hayrli oglu olsa....Önce sağlıklı olsun, önce bunu dileyin... Bende bir tane erkek var. Düşünürsem ilerde bir tane daha yapmayı bende kız evladının tadına bakmak isterim şahsen :)
Oğlu olanların bir çoğu da evlatlarından hayr görmüyor ama :)G
benim dedemin oglu yokdu kizlari herseyni iyi yapdi ama oglu olmadgi icin erkek islerni yapmaya insan zor bulundi ama hayrli oglu olsa....
Ama o ogul neticede kiz birsey yapamiyor ...kiz islerni yapiyor ama erkek islerne kosamiyor kucuk bir agrizada bile para verip yaptrma zorunda kaliyorOğlu olanların bir çoğu da evlatlarından hayr görmüyor ama :)
Mevcut ne yapsın ? Vermeyince Mabud neylesin sultan Mahmud :)Ama o ogul neticede kiz birsey yapamiyor ...kiz islerni yapiyor ama erkek islerne kosamiyor kucuk bir agrizada bile para verip yaptrma zorunda kaliyor
Oda dogru :)Mevcut ne yapsın ? Vermeyince Mabud neylesin sultan Mahmud :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?