• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kustum haksizmiyim

Sinirimden gidip onun sacini basini yolasim var yada icimdwki seytan diyor git sessizce sarteli kaldir geri git uyuyo numarasi yap

Benım sinir oldugum gibi olmasi lazim ayni zamanda kirilmasida gerekiyo goster elletme olmaz daha vicdansiz olmam lazim

Ben olsam 2 yastık yorgan alır gider yanlarına bırakırdım çıkarken de kardeşine sarılır yatarsın artık hadi iyi geceler :KK25: derdim

Benım sinir oldugum gibi olmasi lazim ayni zamanda kirilmasida gerekiyo goster elletme olmaz daha vicdansiz olmam lazim

sende bir gün ona ümit ver

gecesine kız arkadaşlarını topla gün yapın:KK53:

neye uğradığını şaşırsın

hatta şey de hayatım bak kek nasıl olmuş,filancaya şu olmuş bu olmuş filan

hani o sana diyormuş ya bak nasıl oynuyoruz diye

belki seni anlar

bi gün yine böyle bir özel plan yap, heveslendir, mesela sabah işe giderken planı söyle yada gündüz telefonda ima et söyle, bi heveslensin, sonra sen hiç bir hazırlık yapmamış ol, eve geldiğinde şok olsun sorarsa "aa unutmuşum, hiçte havamda değilim de, ya da bir başım ağrıyor klasiği yap, ya da ben plan değiştirdim annene gidiyoruz, kardeşini özlemişsindir" de ;)

Bu gecelik bişey yapma, katlan. Yarın çatır çatır söyle , sonra da trip at. Bir daha böyle bişey olmayacağının garantisini alana kadar da barışma. Az düşünce yahu... Bu kadar rahat olamaz bi erkek, olmamalı:KK51:

Aynı şeyi yap diyenler olmuşya hani, heveslendir falan; işte bu işe yaramaz. Zaten heveslenecek bir inşa olsaydı hali hazırda olan bu durumu değerlendirirdi.

Çok kırıldığınızı mutlaka anlatın. Ne yaparsa yapsın kavgaya çevirmeyin. Kavga edildiğinde asıl konu unutulup üste çıkma durumları olabilir.
Eşiniz çok anlayışsız davranmış.

Bu erkekler buyumuyo sanirm benimkide oyunun basina gectgnde bende pcyı onun basnda parcaladgimi dusunup rahatliyorum:)

Hata en başında aslında... Kızı getirin özledim diyen kayınvalideye, anneciğim yarın getirelim diyebilirdiniz. Bir dahakine tam havaya girmişken sağa sola göndermeyin kocanızı...

Back
X